Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9847
8.7.13 20:57
@Ivoka píše:
@Mysicka31 to je mi jasný :mrgreen: nezapomen-malej chlap-taky chlap :andel: najist, klid a nic po nem nechtit, poznas sama, az povyroste :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: už se těším :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
27.7.13 21:39

Ahoj holky. Pro vás z okolí Prahy dávám tip na super rodinný výlet (i v tomhle vedru). Mirakulum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
23.8.13 19:46

Dneska jsme byli s Májou na kontrole na dětské gynekologii (kvůli těm synechiím) a všechno v pořádku, kontrola dle potřeby. Dokonce nemusíme ani mazat (ale můžem ;) ). Tak jsem ráda, že jsme to zvládli takhle. Mája byla moc statečná, moc se k paní doktorce těšila 8o, za statečnost od ní dostala čokoládku a samolepky z Billy. Pak jsme šli do Mekáče (dali jsme si Happy meal - jogurt s ovocem, zeleninový salát a shake), kde dostala jako hračku Šmoulu. Cestou jsme se stavili v Albertu, dostali sedmou známku a Mája si vybrala plyšového Taťku Šmoulu. Takže vlastně pěkný den.

A abych nezapomněla - stavovali jsme se v CAčku (potřebovala jsem si doplnit šatník před návratem do práce), Mája si vyhlídla ve výprodeji šatičky, sama si je oblíkla a pak se před zrcadlem nakrucovala a natáčela jak pořádná ženská :roll: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
23.8.13 20:17

@hkac teda! Parada, ze je v poradku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
23.8.13 22:20

@hkac Tak to je super, že je Mája vpohodě a měly jste spolu takový super den ;-) :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
2.9.13 09:05

Tak co naši školkáčci? Mája šla poprvé do „velké školky“ (tak tomu začala sama říkat, protože vloni chodila do "malé školky :) ") a začátek byl skvělý. Ráno od probuzení a nasnídání se pořád mluvila o tom, že už chce jít do velké školky. Když jsme tam přišli a ona zjistila, do jakého oddělení bude chodit, tak byla spokojená, i pak se značkou, kterou jí přidělili. Dobrovolně i šla do třídy s paní učitelkou. Jenže dvě děti tam šíleně plakaly (slabé slovo, výstižnější by bylo řvaly), jednoho chlapečka táhla maminka po zemi, jedna holčička s pláčem utíkala uplakaná zpátky do šatny. No a když jsem (já blbec) pak opatrně nahlédla do třídy, tak jsem viděla uplakanou i Máju :,(. Má to dneska křest ohněm, je tam celé dopoledne, tahle školka nemá žádnou zvykací dobu. Ale myslím, že je to tak lepší, když byla vloni zvyklá tam být celé dopoledne. Zítra to bude asi horší, počítám, že tam nebude chtít jít vůbec, ale to už u toho nebudu :P. Nejvíc se Máje ve školce líbilo hřiště na zahradě, tam chtěla hned si jít hrát, tak doufám, že brzy začnou chodit ven, aby se měla na co těšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
2.9.13 09:11

Cau Helco, taky to mame za sebou… Maty byl taky parkrat v soukrome- mozna 20× za lonsky rok???, tak jsem byla sama zvedava. Krom remcani, ze nevidi duvod, proc se prevlikat do teplaku, ze on klidne muze byt v dzinach, vse probehlo v klidu, hned se ujal takove male, uplakane holcicky a zacal si s ni hrat… nicmene taky ocekavam, ze to driv nebo pozdeji na nej dolehne…Jo a jedem hned I se spanim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
2.9.13 11:12

@kikina2004 Mája chodila vloni od ledna do června s menšíma přestávkama (rýma atp) každý den dopoledne, bylo to bez jídla a jen do půl jedné. Takže jakousi zkušenost má. Mája poo už rok nespí, tak jsem ji nechtěla hned prudit :). V práci mi kolegyně sama nabídla, že to za mě dneska vezme, tak jsem celý den doma. Teď jsem přivedla Anežku z druhé třídy a za hodinu jdu pro Máju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
3.9.13 11:25

Ahoj holky tak náš peťula chodí od února. byl lepší než štěpa, slzy byly ale né tolik a zvykl si rychle. Ovšem včera byl vyprovodit bráchu do školy a dnes když tam přišel a viděl bulet nové děti začal bulet také :lol: Jinak štěpa se do školy neskutečně těšil a těší - jsem zvědavá kdy ho to projde :) Včera mi to ve škole nepřišlo, bo jsme šli společně domů, ale dnes když jsem odcházela a viděla toho mého chlapáka v lavici měla jsem knedlík v krku a hrnuly se mi slzy do očí :andel: kurňa to letíííííííííí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
3.9.13 14:55

Ahoj holky, naše Kiki to zvládla bezvadně a hned paním učitelká ukázala co se v ní skrývá a jaký vyskakovací čertík umí být :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a k pláči? No, naše dcerunka dostala hysterák při opouštění školky, ano, když měla jít domů :mrgreen: řvala jak tygr proč jí tam nenechám spát a že domů nejde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No, tak jsem jí do konce týdne napsala i na spinkání, tak za hoďku pro ní půjdu, tak jsem na ní zvědavá :think: :lol:
Dneska se jí do školky nechtělo, tedy ne a pak jo a jak jsme vystoupily z autobusu, tak zase ne a jak jsme překročily práh budovy, tak zase jo a mně říkala ať jdu pryč 8o njn, už je to velká holka a nechce mamku furt za zadečkem :think: opravdu to letí :(
Jinak podrobnosti budou v deníčku, odeslala jsem, tak to snad admini brzy zveřejní ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
3.9.13 16:11

@Mysicka31 Tak to jsem měla s Anežkou. Od dvou a půl let jsem viděla, že potřebuje děti, tak jsem ji zapsala do jeslí. První dny byla zvykačka, takže první den já s ní, druhý den hodinu sama, třetí den tam měla zůstat dvě hodiny sama, ale tety nám řekly, ať přijdem až poo, že to Anežka zvládne. Zvládla, a když jsem ji vedla k busu domů, řvala na celou Prahu, že mě zastavila nějaká starší paní a říkala mi „Maminko, ale ta holčička je ještě malá na školku“. A já jí na to řekla, „ale paní, ona brečí, protože nechce domů“ :mrgreen:

Dneska jsem byla naplno v práci a holky vyzvedávala babička. Ptala se učitelky, co Mája, jestli nepláče, a učitelka řekla, že vůbec ne, že Maruška je veselá holčička :*. A Mája sama mi řekla, že dneska neplakala :hug:.

Já ve škole byla dneska poprvé před dětma, v pohodě. Jedna třída dokonce nemohla do pondělka vydržet, že mě ještě nezná, tak si mě vyžádala, prý abych se jim přišla aspoń představit. Tak jsem se ptala, jestli jim nemusím říkat třeba básničku :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
3.9.13 21:00

@hkac jj, tak to máme stejně, taky řev na celou Prahu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a to jsem pro ní dneska šla až o čtvrt na 5 a stejně hysterický řev a válení se ve školce po zemi, že domů nepůjde :oops: úplně mě tam celou dokopala :cert: tak snad jsou paní učitelky v pohodě, ale zase, mělo by je těšit, že je s nima ráda :lol: :hug: bráška je prý ještě moc malej a nemůže si s ním hrát protože neumí ještě chodit a ani mluvit… a ani skákat neumí :lol: :lol: :lol: njn, Kiki fakt potřebuje kolem sebe ruch a děti :pankac:

Jo a to jsem nepsala, že ne? V sobotu jsme byli na sportovní akci nejen pro vozíčkáře, na Hvězdě… no a měli tam skákací hrad, jako nemusela jsem Kiki skoro celý den hlídat, jen jsem vždy mrkla jestli číslo 66 vlaje ve hradu a bylo mi jasný :D skákala tam snad 4 hodiny skoro v kuse 8o a když nehopkala, tak běžela závod malých dětí, na 350m… závodila v doplňkových disciplínách, takže hrála minigolf, snažila se na otáčecím „stolečku“ dostat kuličky do dírek, kladivo neuzvedla :mrgreen: házela kroužky, byla naštvaná, že jí nedovolili střílet z luku :mrgreen:… a pak to jistilo ještě hřiště s klouzačkou, prolézkama a houpajdou… nechápu jak mohla celý den vadržet takové tempo a pak večer usnout až po 22hod. 8o :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
4.9.13 09:22

Ahojky

se máte s tou školkou my až příští rok…letos dáme občas soukromou, pak nějaké kroužky…fotbal…chce být fotbalista ale byli jsme na neurologii a nesmí míít velkou zátěž na ty nohy tak to nesmíme přehánět…a 20.9. má být atletika tak to zkusíme…přemýšlela jsem ještě taneční kroužek…takzkusíme a o ho bude bavit tak zkusíme u toho zůstat.
Konečně jsme koupili šlapací kolo v pondělí a od pondělí má Jiřík 39 horečky, tak ho ani nezkusil :-(.dneska už vypadá v poho akorát ráno teda zvracel snídani.

O víkendu byl mladej na traktoriádě a závodech na kole s plněním úkolů měl podobné ukoly jako KIki :-D

taky jsme byli na oslavě neteřiných 6 narozeni a masakr 13dětí každej měl frkačku křík…no blázinec ale super to bylo. spoustu soutěží segra si najala i paní na malování obličejů, vymysleli jsme soutěže pro děti no rozzářený očíčka mluvili za vše :hug: :hug: seggra si pronajal místní vesnický prostor kde kdysi byla jídelna aby jsme se tma všichni vešli :lol: Nejlepší soutěž byla jíst čikoládu příborem :-D ukrajovat jí na vidličku :palec: :potlesk: :potlesk: to bylo vztekání :mrgreen: :mrgreen:

a začalo ho bavit puuzle nikdy se o to nezajímal to má asi po mě mě to děsně nebaví já složím maximálně 5ks 4 okolo a jeden dovnitř :-D. už tu byl i ježíšek :-D
a co vy máte typi na dárky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
4.9.13 19:59

@janysek025 Mája skládá puzzle ráda už dlouho, naposledy dostala obrázek ze 160 dílků a jde jí to líp než babičce :). Já už mám většinu Ježíšků nakoupených :P, pro Máju tam mám nějaké křídy, pastelky, lego a určitě ještě něco bude. Mája teď začala psát písmenka :lol:, zrovna dneska jsem ukazovala logopedce, jak naše Mája kreslí - sem tam obrázek, ale zbytek papíru A4 popsaný písmenky. Všechna písmenka jsou stejně velká, což leckterým prvňáčkům dělá velké problémy :mrgreen:.

Na kole jezdí Mája už přes rok, akorát zatím stále odmítá sundat kolečka. A ségře bere koloběžku, tak zvažuju, že jí koupíme taky (takovou tu běžnou skládací).

Mája má teď super období. Když po ní něco chci (cokoliv), tak hned řekne „ano mamí“ a hned to jde udělat 8o. Jsem zvědavá, jak dlouho jí to vydrží. Od příštího týdne bude chodit do školky na celý den (tj do tří), snad se jí tam nepřestane líbit. Nějak se mi nechce věřit tomu, že by její nástup do školky proběhl tak hladce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
6.9.13 09:09

Teda holky máte šikulky, jako Péťa tam jde, je tam v poho, ale že by mi řval, že nechce domu to teda nee. Naopak se mě ptá jestli už bude volno :mrgreen:
Joo a paní učitelka mi říkala, že první den co tam nastoupili nové plačící děti, tak Petřík byl prý tak solidární, že je vždycky obejmul a plakal s nima :mrgreen:

myšičko - taky vždycky děti vytáhnem snažíme se je utahat a většinou utahají oni nás a pak usínáme první 8)

@hkac - náš petřík je s kolem úplně jinej než štěpa - tomu to trvalo dlouho ale petřík v březnu přešel z odrážedla rovnou na kolo bez postraních koleček a do tří dnů jezdil jak o život - fakt mě překvapil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí