Poradna duly
Jana Čurdová
vzdycky si rikam, ze se k nam vratilo nase cervnatko, ze bych ted rodila, tak je zase zpatky, kdyz uz jsem na nej pripravena ![]()
To je mně moc líto, že se musíš stresovat těma ultrazvukama. Já při tom minulém těhu chodila na ultrazvuk každý týden od 5.tt až do 12.tt a byl to fakt šílený nápor na nervy. Proto se teď budu objednávat k Dr. až tak v 7.tt. A ty jse měla nějaké problémy, že jsi šla tak brzy k Dr.? Budu držet palce, ať je všechno v pořádku. To těhotenství může být pozdější až o 14 dní, takže pořád máš velkou šanci! Já z toho mám taky šílený strach
Jinak mi skoro nic není, občasné pobolívání prsou, občasná nevolnost (bez zvracení) a častější chodění na WC. Kdy jdeš na další kontrolu? Písni pak jak dopadla, klidně i na SZ. Úplně mi běhá mráz po zádech, když si vzpomenu, jaký strach jsem měla vždycky před každým UZ…
Omlouvám se, že vám sem lezu, ale zahlédla jsem tu Štiku
.
Strávila jsi u nás v červňátkách chvilku a pak to bohužel nedopadlo. Chci ti pogratulovat a říct, že držíme palce!
stiko,děkuji.no ,občas je mi na zvracení,pobolívá podbříšek a někdy mě tam hodně píchne.mám břicho nafouklé jak ve 3 měsíci,ale to je taky tím že už to mám vytahané po jednom prdolovi.
jinak mám ještě kluka,Martínka,je mu přes 1,5 roku.jsem z prahy.první porod jsem měla klešťový
a na první KO jdu až 15 tého........
a co ty jak je?
Mili, dekuju moc ,koukam uz mas svyho mimiska, gratuluju.
Sesla jsem se tu i s Janikem ![]()
No me prave celkem nic neni, asi je brzo. Podbrisek me ale boli pekelne, dost me to desi, ale to prej se roztahuje deloha. Palej me trosku prsiska, tot vse
Stika - tak k nám s Janikem nakoukněte, rodíme zrovna jako o závod. Máme i jedno předčasňátko, pár předtermínových a celkem dost potermínových ![]()
stiko,říká se že u druhého to bolí více,protože ty svaly nejsou už tak průžné......ale podle mě to není nic špatného.......a kde bydlíš,já na Hájích.......
Ahoj holky. Já mám dnes nebo zítra dostat MS, ale doufám, že nedorazí. Už od pondělka mám //, dneska je druhá skoro jako první. Ale žádné závěry z toho nedělám. Tři měsíce jsem patřila mezi dubňátka a po 13tt jsem musela na kyretáž, takže nervy pracují, a zvlášť takhle brzy se nedokážu ani moc radovat.
Test jsem si dělala už v pondělí, protože mi hodně vyskočila BT a dva dny mi bylo zle jak minule, navíc jsem měla hodně citlivá prsa. Od té doby ale už mi špatně skoro není, prsa taky bolí míň, jen ta teplota se naštěstí drží pořád kolem 37°C. Tak snad už nám to tentokrát vyjde..
Viej Hkac , to bude dobry, o nervech me povidej ja z tejden nespim.