Poradna duly
Jana Čurdová
čaute holky
Janíku ![]()
Stiko
not akt o je výborný bych jí s tím oparem vykopala ze dveří
a to ze si to zatre make-upem je teda docela nechutný
ale její věc. No každopádně bych jí nenechala oňuchávat děcko, to v žádném případě!
Cacorko, no me desne nas..... ja ji rekla at ji neliba, neolizuje nic a sla s ni na dve hodky ven a mala se vratila s oparem, chudinka rika ze ji to pali
doufam, ze se ji to za tri dny nejak zaceli az prijede z chalupy a nechytnu ho, jsem desne hakliva na nej.
Endy na plachetnici to muselo být super, ale nevím, jestli by se mi neudělalo ještě víc zle, když mám nevolnosti
ale závidím ![]()
hkac neboj, všechno bude určitě v pořádku, držím palečky ![]()
stiko já měla opar snad jednou v životě, ale nemohla jsem se ho zbavit, věřím, že jsi naštvaná, snad to malou brzo pustí ![]()
Katkaty ta vaše cukrárna je super, já sladký můžu
neměla jsi dřív jinou fotečku? mám pocit, že si tě pamatuju ze snažení, nakukovala jsem tam, když se dlouho neukázala Iza a sledovala jsem ty fotky dortíků, no mňam ![]()
jinak se omlouvám a zdravím všechny ostatní těhulky, nějak ještě nezvládám reagovat
![]()
srdíčko já ještě ne, při minulém UZV jsem byla teprve 5+6tt, jdu za týden, to budu 7+6, tak už by mělo být vidět
už se nemůžu dočkat ![]()
Ahojky
soni dekuji za pochvalu
jojo mela jsem jinou fotecku a jsem tu uz dlouiho tak jsem to byla urcite ja ![]()
Jinak ja sladke taky muzu i kdyz ted bych nejradsi nejedla nic pac je mi skoro ze vseho blbe ![]()
stiko me dr na rekl ze na 99% tam uz je a to jsem byla 5+2
no ale za chvili jdu na dalsi utz tak snad tam bude taky, i kdyz tady tem dr uz neverim a jak mi bude delat jen pres bricho, coz asi jo, tak uvidi jeste min jak ten minule
no uvidime je mi zle ![]()
Tak jsem zpet z UTZ
No tak mimi je v poradku zatim, srdicko bije
, dokonce uz mame 10,31 mm
a podle dr jsem 7+1 ale podle ms jsem 6+5 ale rikal ze to neni presne ze to se bude presne merit v tom 12 tt ![]()
Tak zatim mam TP na 31.1 ale jestli muzu tak asi zatim zustanu zde ![]()
katkaty gratuluju k bijícímu srdíčku, prcoušek je velkej, to je paráda ![]()
tak v caru mi rekli ze na utz za 3 nedele
jeste ze jdu ke svemu gyndr driv, by me kleplooo