Poradna duly
Jana Čurdová
No zatim moc ne, ale uvidime
Ppetro, , tak ty jsi teda drak, to budes mit honicku ![]()
stika no já vim, ale chtěli jsme to tak, navíc mates je strašně hodnej, kéž by takový bylo i druhý ![]()
ppetra píše:
stika no já vim, ale chtěli jsme to tak, navíc mates je strašně hodnej, kéž by takový bylo i druhý
Kez by nase druhy nebylo jako jeho segra
![]()
Tak to já jsem si do Anežčiných dvou let nedovedla představit, že bych byla těhotná (tj víc unavená apod), natož pak miminko. Po těch dvou letech už to bylo lepší, ale těhu nedopadlo
Snad to tentokrát vyjde, i když ten začátek je dost podobný - je mi zle úplně stejně a ze všeho. S Anežkou mi špatně nebylo, skoro jsem ani nevěděla, že jsem těhu. Ani břicho mi moc nenarostlo (mám ho velký normálně
)
Ppeti to jsou krasne dalniceeee, no jsem z toh vedle a moc ti to prejiiiii ![]()
hkac tak to já hned jak jsem dotlačila na porodním sále matesa, tak jsem mohla být těhule znovu, nic mi nebylo a mates je od začátku moc hodnej
akorát jestli budu zas 5 měsíců blít tak na to se fakt netěším ![]()
katy no já jsem z toho vedle mnohem víc, tomu věř ![]()
hkac neboj tentokrat vse bude v poradku ![]()
Ppeti se z tebe picnu, jsem fakt nevedela ze chcete druhe
ale jsem moc rada, kdy ti vychazi TP??
katy moc nevím, páč nevím jakou zadávat délku cyklu, ale někdy kolem půlky února. hihi u matesa sem měla TP 1.2. ![]()
no nic, jdu se věnovat prckovi, asi vezmem hafinu a půjdem ven tak se tu mějte ![]()
Ahoj holky.
Tak mně je dneska teda pěkně blbě. Odpoledne jsem si s Anežkou zdřímla, ale pak mi bylo tak zle, že jsem běžela
Ovšem nebylo co, tak jsem to ustála.
Teď jsem s Anežkou doma na OČR, ale zítra jdeme na kontrolu a jestli paní doktorka nechá jít Anežku ve čtvrtek do jeslí a já budu muset do práce, tak nevím nevím, jak to zvládnu. OČR můžu mít maximálně 9 dní, což vychází do této soboty. Jsem učitelka, takže bych potřebovala vydržet ještě ten příští týden, pak už máme prázdniny. No když to nepůjde jinak, budu muset na neschopenku, ale nevím, jak to udělat, když jsem ještě ani nebyla u doktora a k němu jdu až za víc jak dva týdny. A navíc bych nerada, aby se to rozkřiklo. Kromě manžela to vůbec nikdo neví. Ve čtvrtek mají přijet naši, tak doufám, že tentokrát to před nimi utajím a ne jak posledně, kdy jsem byla u nich a bylo mi tak zle, že to utajit nešlo. Chjo. Ale hlavně ať je vše v pořádku, to ostatní se zvládne.
Já vím, jenže mně sladké nedělá dobře vůbec, ale možná tu colu zkusím. Minule mi pomohla aspoň zezačátku. Bylo to tak, že dva dny něco fungovalo a pak už ne a musela jsem najít něco dalšího, co zase zabralo na dva dny. Od včerejška zatím fungují kolečka Bake rolls. A teď jsem si uvařila čaj pro těhotné, tak snad mi žaludek trochu uklidní. Nejlíp mi bývá po obědě, pečivo už nemůžu skoro ani vidět. Ale to se zvládne, je to pro dobrou věc.
Me je nejvic blbe tak od 18 do 23 hod, aspon ze pres den muzu fungovat a nesnasim to slineni ![]()
Tak me asi nejvic dopoledne a jak mam hlad, jo a pali vas zaha?? ![]()