Únor 2010

• Fotoalbum (959)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
16.6.09 13:18

No zatim moc ne, ale uvidime

Ppetro, , tak ty jsi teda drak, to budes mit honicku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
16.6.09 13:19

stika no já vim, ale chtěli jsme to tak, navíc mates je strašně hodnej, kéž by takový bylo i druhý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
16.6.09 13:19
ppetra píše:
stika no já vim, ale chtěli jsme to tak, navíc mates je strašně hodnej, kéž by takový bylo i druhý :wink:

Kez by nase druhy nebylo jako jeho segra :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
16.6.09 13:24

Tak to já jsem si do Anežčiných dvou let nedovedla představit, že bych byla těhotná (tj víc unavená apod), natož pak miminko. Po těch dvou letech už to bylo lepší, ale těhu nedopadlo :( Snad to tentokrát vyjde, i když ten začátek je dost podobný - je mi zle úplně stejně a ze všeho. S Anežkou mi špatně nebylo, skoro jsem ani nevěděla, že jsem těhu. Ani břicho mi moc nenarostlo (mám ho velký normálně :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
16.6.09 13:24

Ppeti to jsou krasne dalniceeee, no jsem z toh vedle a moc ti to prejiiiii :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
16.6.09 13:29

hkac tak to já hned jak jsem dotlačila na porodním sále matesa, tak jsem mohla být těhule znovu, nic mi nebylo a mates je od začátku moc hodnej :) akorát jestli budu zas 5 měsíců blít tak na to se fakt netěším :roll:

katy no já jsem z toho vedle mnohem víc, tomu věř :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
16.6.09 13:31

hkac neboj tentokrat vse bude v poradku :wink:

Ppeti se z tebe picnu, jsem fakt nevedela ze chcete druhe :lol: ale jsem moc rada, kdy ti vychazi TP??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
16.6.09 13:35

katy moc nevím, páč nevím jakou zadávat délku cyklu, ale někdy kolem půlky února. hihi u matesa sem měla TP 1.2. :lol:

no nic, jdu se věnovat prckovi, asi vezmem hafinu a půjdem ven tak se tu mějte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
16.6.09 13:57

teda to je hnus ten kandovanej zazvor a pali me cela kusna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
16.6.09 18:11

Ahoj holky.

Tak mně je dneska teda pěkně blbě. Odpoledne jsem si s Anežkou zdřímla, ale pak mi bylo tak zle, že jsem běžela :poblion: Ovšem nebylo co, tak jsem to ustála.

Teď jsem s Anežkou doma na OČR, ale zítra jdeme na kontrolu a jestli paní doktorka nechá jít Anežku ve čtvrtek do jeslí a já budu muset do práce, tak nevím nevím, jak to zvládnu. OČR můžu mít maximálně 9 dní, což vychází do této soboty. Jsem učitelka, takže bych potřebovala vydržet ještě ten příští týden, pak už máme prázdniny. No když to nepůjde jinak, budu muset na neschopenku, ale nevím, jak to udělat, když jsem ještě ani nebyla u doktora a k němu jdu až za víc jak dva týdny. A navíc bych nerada, aby se to rozkřiklo. Kromě manžela to vůbec nikdo neví. Ve čtvrtek mají přijet naši, tak doufám, že tentokrát to před nimi utajím a ne jak posledně, kdy jsem byla u nich a bylo mi tak zle, že to utajit nešlo. Chjo. Ale hlavně ať je vše v pořádku, to ostatní se zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
16.6.09 18:35

hkac, to mi povidej, ale ten zazvor fakt funguje :lol: nebo co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
16.6.09 18:42

Me pomaha studena cola :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
16.6.09 18:54

Já vím, jenže mně sladké nedělá dobře vůbec, ale možná tu colu zkusím. Minule mi pomohla aspoň zezačátku. Bylo to tak, že dva dny něco fungovalo a pak už ne a musela jsem najít něco dalšího, co zase zabralo na dva dny. Od včerejška zatím fungují kolečka Bake rolls. A teď jsem si uvařila čaj pro těhotné, tak snad mi žaludek trochu uklidní. Nejlíp mi bývá po obědě, pečivo už nemůžu skoro ani vidět. Ale to se zvládne, je to pro dobrou věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
16.6.09 19:38

Me je nejvic blbe tak od 18 do 23 hod, aspon ze pres den muzu fungovat a nesnasim to slineni :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
16.6.09 19:41

Tak me asi nejvic dopoledne a jak mam hlad, jo a pali vas zaha?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie