Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoooj těhulky. Hlásím se k vám s ooobrovskou radostí
Přes půl roku jsme se snažili o další miminko a 4.6. jsem poprvé objevila dvě čárky. 23.6. jdu k dr., takže se pomalinku a potichonku těším z dalšího těhu a přidávám se k vám ![]()
Přečetla jsem dvě stránky zpět a tak:
Soni - klobouk dolů, musíš být hodně silná. Teď už bude všechno v pořádku - mooc si to zasloužíš ![]()
Matessko - to je smutný. Máš ale krásnou Nelinku a ta tě zaručeně vrátí do dobré nálady.
Zatím krásnou dobrou noc
Ahoj,
pá dnu jsem tady nebyla a koukam, že číslo popsaných stránek stoupá.
Soni - po přečtení tvému příběhu mi stouply do očí slzy.Hlavně aby člověk byl teď v klidu, ale ten EX moc klidu taky nepřidá…bude to lepší!
Když jste tady čekatelky psaly jak vás bolí prsa, tak jsem jen přečetla pomyslela jsem si to musí být pepříjemné, protože mě nebolely ani před menses. (Jenom ze začátku kojení Honzíka:-)) Ale od včerejška boli je to hruza a dosti nepříjemné i se mi nějak trošku zvětšily… Jak se tady psalo každé těhu je jiné, při prvním jsem mohla koncem 3měsíce obléct úzkou sukni, ted bych ji na sebe těžko nasoukala… briško roste a to jsem asi v 5-6tyden, k lékaři jdu až příští týden.
Připadá, že tentokrát to mám vše urychlené a veškerý těhu růst začíná nějak dřív! Jakoby tělo už vědělo co bude dál, tak se mi vše urychluje.
Máte některá to taky „nějak rychlejší“?
U prvního jsem se zvlášť nebála o mimi, připadala jsem si v pohodě, ale teď jsem nějaká ze všeho příliš vystrašená. U prvního mi hned Dr. dal neschopenku a chodila jsem 1×tydně na injekce. Tak si občas připadám jako strašpytel - bude to samozřejmě dobré - jaké jinak by to mělo být, že?
Vím, že tentokrát jsem příliš optimismu jsem nepřinesla, ale příště to bude lepší SLIBUJI !!!
Mějte se krásně a klidná bříška!
(nepřihlášená) Kač
Leniku,tak velika gratulace,teeeeda,vydrzelas dlouho nejit k doktorovi,tak at to dobre dopadne.
Kač,taky mne boli strasne prsa,ale je to krom unavy asi jediny,co mne trapi. Taky si to u Klarky nepamatuju. Jinak vystouply bricho ani nekomentuju…takovy jsem mela u Klarky tak ve 4. mesici,tak asi tak.
Zitra drzte pesti,jdu na posledni odber HCG profilu.Pa Lenka
Dobre ranko
Leniku gratuluji k // ![]()
Kac presne tak telo vi co bude nasledovat, druhe tehu a jeste kdyz je asi do 3 let tak vse bude rychlejsi, svaly jsou povolene a telo si to pamatuje takze pupik bude kazdopadne driv ![]()
Jak se mate??? Tady je krasne sviti slunicko, ja frcim do prace ![]()
Ahojte,
jak jsem byla po ráno trochu zahleděná do sebe tak jsem ani dalším příchozím do únorových nepobalhopřála k // ![]()
Syn H bude mít na únoru 2010 6let, ale tělo si pamatuje
Nějak příliš dobře. Tak děkuji vám taky za povzbuzení. V práci to zatím nechci v žádném případě říkat, nejsou tu vztahy IDEAL… Ale jak to tak pujde dál, začne se šeptat. Při mé drobné postavě 162/52, to pujde za chvili vidět.
Rano vzdycky přemýšlím, které triko-halenka je méně vypasovana, eventuelně co už nosit nemůzu - takže sukně už nehrozí ![]()
Tady v Brně krásně svítí sluníčko - až příliš, takže bude pěkně teploučko!
Odpoledne jdeme do školky na besidku, tak nesmím zapomenout kapesník na slzičky ![]()
No Kac,nekecej,ja jsem taky brnacka,jen to dite mam o rok starsi nez ty. Ja mam Klarku doma,ve skolce radi spala,tak bych ji nerada mela i doma. Odkudpak jsi. My bydlime kousek od Vojenske nemocnice. Lenka
Já jsem pako,kdybych se koukla na profil,tak se teď tak dementne nedivím…
Lenka
Ahoj Kiki-Leni,
my jsme se přistěhovali do Brna v listopadu. Manžel pochází z Brna.
A bydlíme v Bohunících. Moc to ještě v brně neznám, takže kde je Vojenská netuším. FN Černopolní jsme bohužel už poznali, vím MOÚ, USA(sv. anna), Milouše (Milosrdni), Úrazovku, ale Vojenkou ne .-)
písnu Sz…
ahoj holky
vítám nové těhule, víc nestíhám, objevím se snad večer ![]()
pohlaďte bříška, papa. ![]()
Kac píše:
Ahoj Kiki-Leni,
my jsme se přistěhovali do Brna v listopadu. Manžel pochází z Brna.
A bydlíme v Bohunících. Moc to ještě v brně neznám, takže kde je Vojenská netuším. FN Černopolní jsme bohužel už poznali, vím MOÚ, USA(sv. anna), Milouše (Milosrdni), Úrazovku, ale Vojenkou ne .-)
písnu Sz…
Tak v dětské pracuji a k nám je to kousek. Tak jsem ráda,že tu mám spolutěhuli ještě i ze stejného města. I ty starší jsou si věkově celkem blízko,takže paráda. Lenka
Ahojte všechny ![]()
macík díky moc za gratulku ![]()
zdravím všechny se kterýma se ještě neznám ![]()
já jsem si dnes ráno udělala ještě jeden test a pořád je tam //, takže se mi to asi fakt nezdálo
takže jsem si ráno byla v lékárně koupit kyselinu listovou a začínám poctivě zobat. K dr se objednám až na 29. nebo 30. června, minule jsem byla u dr děsně brzo a pak jsem furt nervačila, protože nebylo nic vidět - navíc teď tak nějak nemám tolik času na těhu myslet, protože mě zaměstnává prcek - a to je dobře ![]()
Jo a co se týče těla, že si to těhu pamatuje, tak mě asi začne pupek růst hned (teda já ho mám i normálně
) - protože to tělo asi fakt nestihlo zapomenout
![]()
Ppeti nazdarek, no tobe telo fakt nestacilo zapomenout
ale co aspon to budes mit za sebou
je super ze // jsou i na dalsim testiku mocinky gratuluji
No vidis ted uz si muzes ten hubnouci metrik dat pryc
a neres pupek ja mam taky ![]()
Ahojki,
taky ppetro moc gratuluji ke // !
Od Katkaty správná připomínka s houbnoucím metříkem ![]()
Ted si mužeme založit spíše příbírající metříky ![]()
Krásnej sluníčkovej den, děkuji všem za přivítání ![]()
S tím pupkem v druhém těhu na tom budeme asi všichni stejně - já mám už teď taky pěkný bachor ![]()
Jinak prsa taky bolí a o únavě ani nemluvím.Ale pořád lepší než v prvním těhu - to mě ve čtvrtým týdnu dr. nechal doma, protože jsem špinila a já prospala celý dny dobrých čtrnáct dní. Ale to doslova - ráno jsem vstala,najedla jsem se a šla spát; dopoledne jsem se vzbudila, opět děsně hladová - najedla jsem se a šla spát. Probudila jsem se v sedm - najedla, pozdravila manžu a šla spát a spala až do rána
. Jen doufám,že mě to nechytne teď ,neboť malej Štěpa by tu hospodařil sám ![]()
Kiki - k dr. bych šla už dávno, ale stejně jak ppetra by nebylo nic vidět a tak si počkám - hlavně aby bylo vše OK. Teď mám mnohem větší obavy než se Štěpou - to jsem brala vše úplně v pohodě.
Zdravim a vitam nove tehulky
Teda me je furt blbe se na to vykaslu, ale dik maly na to nekdy trosku zapomenu
.
ted mame byt tejden na chate na dovce a ma prset a byt 18 stupnu, to bude teda narez