Únor 2010

• Fotoalbum (959)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14598
20.6.09 22:22

dekuji Katkaty..... i ty se uurčitě těšíš a doufáš, ze bude vše v pořádku, U me je to trochu ztížene latentní tetanií s panickou úzkostnou poruchou, který jen umocňuje obavy a negativní emoce

Snad ale opravdu bude vše v pořádku, i přez některé léky, které užívat musím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
21.6.09 08:00

ahoj holky
moc nestíhám, ale jdu pogratuloat STIKO super!!! gratuluju k srdicku, bude to dobrý neboj.
A taky vítám novou těhulku… víc nestíhám, máme frkot. Ukážu se zase :wink: volnějšá to bihuzel bude az tak v sprnu - zari, to budeme mít po sezoně.
 papááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
21.6.09 08:51

Markit to je jasne kazda se bojime, ale nic s tim nenadelame, musime verit a doufat :wink:

cacorko copak delas ze mas takovy hukot??

Jinak preji krasne rano
Dnes v praci jen do 12 a pak mame oslavu narozenin tak budem grilovat a papat :lol:
Copak mate vy v planu dneska??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
21.6.09 09:39

Katkaty, budu se muset snažit. U Kristýnky bylo vše psychicky v pohodě…prostě jsem si nic špatného nepřipouštěla, i když byla udržovaná......... teď je to jiné,a le určitě to bude vše v pořádku.

Pěkně si užij oslavu.

Já jsem už týden na PN. Navíc se zdá, že odvezu přítele do nemocnice s kýlou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
21.6.09 09:44

Markit ja mam taky spatne zkusenosti za sebou, snazili jsme se od ledna minuleho roku a mezi tim jsem mela dva potraty, takze taky muzu myslet negativne ale snazim se proste myslet pozitivne a verit tomu malemu co je ve me ze se mnou zustane :wink:
Jejda a co delal pritel|??? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
21.6.09 09:55

Jaj, to je mi líto. V tomto jsme měli neskutečné štěstí. snažit jsme se začali březnu.

NO nikdo neví,proč se udělala. Termín operace má až na příští pondělí, ale zvětšila se mu a nemůže bolestí pořádně ani spát, co otočená nebo blbý pohyb a sykne. Snaží se to předemnou schovávat, ale moc mu to nejde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
21.6.09 09:59

Markit a nemuze si to nejak stahnout?? jakou kylu to ma??to je mi lito, ale to bude dobre uvidis :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
21.6.09 10:03

Katkaty Má triselnou kýlu. A má ji 2× tak velkou jak měl. Ono se to sice stáhnout může ale ona operaci stejně musí tak jako tak.
Je nervozní jak blázen a přenáší to na mě. JInak chápu, že se bojí, ale nevyhne se tomu a čím dřív dřív to bude mít za sebou, tím dřív bude vpohodě.

Jedem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
21.6.09 10:08

Markit tak drzim palecky at to ma rychle za sebou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
21.6.09 11:07

Katkaty
tak jsme oba zas doma, dostal kapky od bolesti a přeložili u termín operace o týden - nástup v úterý, operace ve středu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
21.6.09 12:07

Markit tak to je dobre asapon to bude mit driv za sebou a nebude se tak dlouho trapit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
21.6.09 19:53

Ahoj, asi se k vám přidám, ale zatím budu raději jen nakukovat. Na gyndu půjdu až tak za 2-3 týdny, ať tam něco vidí. Myslím, že jsem tak ve 4-5tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
22.6.09 07:17

Ahojte,
zdravím nově příchozí a gratuluji k // !
Já dneska jdu k MUdr., tak jsem zvědavá co řekne a co uvidí, jsem z toho trochu nervozni, ale to asi každá před první návštěvou…
Tak se ozvu az příjdu z5! A určitě se s váma podělím o info :-)
Zatím se mějte krásně při pondělním ránu!
 Kac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
22.6.09 07:17

Dobré ránko, především gratuluju ke všem výsledkům kontrol - jak k srdíčkům, tak k rostoucím HCG :D
Taky vítám nové těhulky a zároveň je vítám i do „klubu ustrašených čekatelek“, protože se bojíme snad všechny, asi to tak má být a patří to k tomu. Ale jak psala Katkaty - je třeba věřit prťouskům, že to s námi vydrží :wink:
Mě dnes v 9:30 čeká první kontrola, tak jsem šíleně napjatá a zároveň se těším, modlím se a doufám, že bude všechno v pořádku a srdíčko bude bít jak zvon. Pak napíšu výsledek.
Zatím pápá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
22.6.09 07:53

ahoj holkyyy :wink:
jenom vás letím pozdravit, za chvíli jedu na KO, nerva chytnu až v čekárně, jak se znám :D pak hned písnu a dočtu vás, zatím zdravím, pááááá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí