Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25926
19.6.09 08:54

Dobre ranko

Jak se mate?? Co nevolnosti?
Me bylo trochu zle jak jsem se probudila, myslela jsem ze si nevycistim ani zuby :lol: ale uz jsem posnidala tak je to lepsi, jsem zjistila ze musim porad asi neco jist a neni mi zle :lol: no jo ale to budu vypadat jak koule za chvili :lol:

Copak delate? Ja frcim do prace klasicky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
19.6.09 09:01

Me je blbe nonstop, ja musim jist i vnoci, cpu se neustale zazvorovyma susenkama. :cry:

Dneska jdu na KO a potom jedeme na tyden na chalupu. Prijela mama a je s malou venku at si muzu v klidu zabalit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
19.6.09 09:02

ahojte,
tak moje zlobidlo si dneska usmyslelo že budem vstávat v sedm ráno :? doufám že zítra si zas pospíme aspoň do půl devátý jako běžně :lol:

jinak se teď chystám na velkej nákup, pak musím uklidit barák a tak no, ne že by se mi chtělo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
19.6.09 09:02

stika a pomaha ti ten zazvor? ja se minule nechala „oblbnout“ a koupila si zazvorovy lizatka - no zeblila sem se po nich jeste vic nez bez nich, takze ja uz zazvor nechci ani videt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
19.6.09 09:04
ppetra píše:
stika a pomaha ti ten zazvor? ja se minule nechala „oblbnout“ a koupila si zazvorovy lizatka - no zeblila sem se po nich jeste vic nez bez nich, takze ja uz zazvor nechci ani videt :lol:

no nevim jestli pomaha, ale jim ho. Ja vstavala dva roky mezi 4-5 hod a ted madam vstava za 10 min 6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
19.6.09 09:08

stika tak to bych teda nedala, jsem ranní spáč :lol: no ale taky matesa koupu a ukládám až kolem půl desátý, abych docílila pozdějšího vstávání :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
19.6.09 09:17

No nase mlada chodi spat kolem devaty a stejne dyl nespi, jeste ze spime dve hodky poo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
19.6.09 09:18
ppetra píše:
stika tak to bych teda nedala, jsem ranní spáč :lol: no ale taky matesa koupu a ukládám až kolem půl desátý, abych docílila pozdějšího vstávání :wink:

Nedala, ono ti nic jinyho nezbyde kdyz te reje do xychtu a povida maminko, nepinkej koukej na Kajinku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
19.6.09 09:49

stiko tak v 5 vstavat by me asi taky kleplo :roll: stiko drzim palecky na KO a hned napis

Ppeti jak je??co na to manza??Jo holky z tehule z nove snazicich se ti gratuluji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
19.6.09 09:52

Ahoj,
tak v ranním vstáváním byl H ukázkový. Ze začátku jsem mu říkala, dřív jak v 8hodin-ráno maminka nevstává.:-) Dal si říct nevím ani jakým zpusobem to pochopil :lol: a vstával tak před 8. Potom ale když měl začít chodit do školky-já do práce(bylo mu 2,5roku), tak nastaly horory. Když jsem ho v pul7 oblíkala a on se s řevem svlíkal, třetí den jsem si řekla dost. Já začala chodit brzo do práce okolo 6h a tatínek vozil k mamce, nebo do jeslí, v pohodě na 8h. Manžel je také spáč tak si ti dva rozumí:-)
Ted se to dá, je to v klidu tatínek doprovází do školky,mají své rituály, včetně ranní pohádky.

Tož tak ranní vstávání u nás.

Takže si myslím že je super když ráno spí, ale v dalším životě bude trpět ranním vstáváním. Takže i to že děti vstávají brzo ráno má své +.

Kač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
19.6.09 11:11

Kac tak v 8 to je teda slusne to bych si nechala libit :lol:
Tak jsem zdlabla koblih a zas mam na chvili pokoj ale jen na chvili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
19.6.09 12:22

Katkaty,
já jsem taky koblihová -s meruňkovou:-) , kolega mi je vždycky donesl do práce, protože po cestě nemám žádný otevřený obchod.
Ale ted uz jsem asi týden neměla, říkala jsem si když to bříško tak rychle roste, tak ho nebudu tak rychle ládovat.
Dneska jsem měla těstovinový salát, byl dobrý - nejvíc mi z toho chutnala šunka-nevím proč?Ale je to tak. :) Že by už chutě ?
Tak všem obědvajícím dobrou chuť!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
19.6.09 12:27

Kac no ja se snazim jist aspon neco ale na nic moc nemam chut a z koblihu se mi aspon nezveda kufr :lol: my tady mame jine koblihy, takove kolecko a je to nahore polite polevou a uvnitr neni nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
19.6.09 12:27

ahojte mlsalky :lol:

tak já dneska obědvala zavináče :oops: byl výbornej. Minule se mi těhu chutě vyhly, teda až na jeden malej kolaps kdy jsem tlačenku zapíjela kakaem :oops: tak jsem zvědavá jak teď :)

katy manža má radost a prej tentokrát udělal holčičku :lol: no to řikal i u matesa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
19.6.09 12:30

Ppeti no tak ted bude Barunka jo?? :lol: no ale s tim tvym zavinacem to vidim opet na kluka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí