Poradna duly
Jana Čurdová
soni ty jo to me moc mrzi
jsi silna zenska a zvladnes to, Vojtisek navzdy zustane ve vasich srdcich a bude dohlizet z nebicka na vase nove miminko
drz se hlavne zadny stres ![]()
Katy, ze sladkýho se mi zvedá žaludek jen ho vidím.. až poslední dobou ..
Soni, každej je jinej, někdo se uzavře do sebe, někdo o tom potřebuje komunikovat.. hlavní je, nějak to zvládnout… netuším teda, co to obnáší a taky tě obdivuji, jak to zvládáš.. myslím, že je dobrý, že na Vojtíška pořád myslíš…
Stiko, to asi záleží na tobě, i jestli jsi jezdila předtím…
ale já jsem posera a na kolo bych teď nesedla
holky, díky
já mám teď spíš stres s exmanžou, když jde o návštěvy
snažíme se mu vycházet vstříc, ale když má mít kluky po 14ti dnech na víkend a pořád to mění, tak je to o nervy…nic si nemůžeme naplánovat, když je tu nějaká akce pro děti, protože věčně volá, že teď nemůže, ale chce je příští víkend a to je pořád dokola ![]()
Soni, teda fakt škaredá náhoda.. nechápu, proč se tohle musí dít ![]()
Soni, to nemá ex-manžel ty návštěvy stanovený soudem?
to by pak bud přijel a nebo ne a měl by nárok až na tu další.. a ne podle toho, jak se to jemu hodí… ![]()
miso tak teda te tipuji na kluka ![]()
soni je to tezke s exmanzouco? kamosce to taky dela
tak si to zkuste sepsat dopredu kdy si je bude brat a ridit se tim ![]()
miso my měli rozvod dohodou a na všem jsme se museli dohodnout my dva, akorát výživné mu soud zvýšil, ale domluvili jsme se, že kluky bude mít každý druhý víkend…výjimečně to nevadí, ale když je to pořád, tak musíme rušit akce, moje máti si nemůže nic naplánovat s kluky, protože jí to pořád měním, no paráda
naposledy jsme mu to říkali a on si pořád mele svou, akorát na nás začal řvát, že je Tomáš hajzl a tak, kluci koukali jako telátka
takhle tatínka neznali, já to potom obrečela,ale výsledek stejně žádný
akorát mi řekl, že když budu trvat na těch přesných termínech, tak když on nebude moct, tak já povezu kluky k jeho rodičům
doteď jsme mu vždy vyhověli, ale už to přehání
a co vím od právničky, tak u soudu by neuspěl ![]()
Katy, nejsi jediná
ale nedochází mi teda proč .. hlavně, aby to bylo zdravý, všechno ostatní mi je jedno ![]()
Soni, to by neuspěl.. ale kdo by na soud měl nervy.. hlavně ted v tvém stavu ![]()
a taky se nemusí dostavit a podobně a pak sebudeš jen trápit..
zkuste to vydržet.. ty se hlavně nerozčiluj, nestojí ti za to ![]()
holky, já jsem užraná ![]()
a vůůůbec se mi nechce dělat.. achjo
miso no ja jsem si tipla pac ti nejede sladke ![]()
Jinak me sse taky nic nechce, je mi divne nejradsi bych spala
musim udelat jeste dortik a vymodelovat z icingu marihuanovy list ![]()
zdravím únor 2010 a vidím známé tváře a nicky!!!
katkaty doufám, že už toho neštěstí bylo dost a tentokrát to fakt bude jen a jen dobré a dočkáš se brzičko zdravé a krásné holčičky!!!!! moc držím palečky!
Misajelen!!!!! ahojky!!!!!! znám tě z diskuse jak přesvědčit partnera.. a co nevidím????? přesvědčila jsi ho??? konečně jsi těhotná!!!! obří gratulace!!!!!!! a taky přeji bez problémové těhotenství.. a zdravé miminko!! údajně by tu měla být i PPetra.. která má už jedno únorňátko! holka jsi fakt dobrá!!!! nedovedu si představit být teď znova těhu! toho našeho draka k tomu!!!! takže taky! co nejlepší těhu!!!
ostatní zdravím!!
Ahoj holky, tak se to tu konecne rozrostlo?
To je dobre, jen tak dal… Ja se jdu vlastne rozloucit, uz sem nepatrim
Mimi to vzdalo, vcera jsem zacala krvacet, odjela jsem do nemocky a dnes rano mi udelali revizi. Obcas sem urcite nakouknu…ale nebudu se moc tryznit. Mejte se a preju vsem moc a moc zdravicka!!! Matessa
Matesso to me moc mrzi
drz se holka a uvidis ze za chvilku nam prijdes nahlasit // , drzim palecky ![]()
Maciku nazdarek, no dekuji a snad uz to zvladnem, jojo Ppetka psala vcera ze nasla // jsem cumela a moc ji to preji
jak se jinak mas??
No…snad ne
Tohle mimi bylo neplanovane…spis doufam,ze // prijdu nahlasit tak za 2 roky ![]()
No nic, jdu spat, jsem po dnesku dost unavena…a jeste mirne sjeta z narkozy ![]()
mám se ok!
to víš někdy s vojtíkem válčíme! užijte si těhotenství.. a klidu v něm! je to nejhezčí období! sice potom miminko je taky absolutně úžasný, ale je to někdy náročný! u nás jsou náročný noci! ale lepšíme se!
a nechce mi moc kadit. začlo to prdama když byl maličký.. a museli jsme pomáhat teploměrem.. prdí už ok! ale kadit nechce.. takže pořád máme teploměr! a já pořád čekám, až to přestane!!
holky utíkám spinkat! dobrou! určitě k vám ještě namrknu!!! ![]()
Matesso aha no nevadi ale stejne nam to prijd napsat, dobrou ![]()
Maciku jj cetla jsem ze mate problemy s kadenim, tak snad se to zlepsi, papa a dobrou ![]()