Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
zatím k vám jen opatrně nakukuji, tak jsem chtěla pozdravit…
Kiki, právě, že já mám šílený strach, proto vyčkávám, modlím se a poposouvám kalednář na 2.7., kdy mám jít k dr.
misajelen píše:
Ahoj holky,
zatím k vám jen opatrně nakukuji, tak jsem chtěla pozdravit…Kiki, právě, že já mám šílený strach, proto vyčkávám, modlím se a poposouvám kalednář na 2.7., kdy mám jít k dr.
Taky mám další kontrolu 2.7.
tak si budeme držet palce L.
Nejste magori ja mam stejny strach
a drim u dr palecky ![]()
Tak ja jdu v pondeli k midwife a ta mi stejne jen bude brat krev a merit tlak a tak a na dalsi utz jdu az ve 12 tt takze tak je to tady ![]()
Katkaty píše:
Nejste magori ja mam stejny stracha drim u dr palecky
Tak ja jdu v pondeli k midwife a ta mi stejne jen bude brat krev a merit tlak a tak a na dalsi utz jdu az ve 12 tt takze tak je to tady
Katkaty,tak i Tobe moooc držím pěsti. Já teď taky doufám v další nástup hcg z pátečního odběru a na dovči se snad trochu uklidním. L.
kiki po tom nastupu co jsi mela myslim muzes byt v klidu
urcite bude vse ok
Kdepak jedete na dovcu??
holky,nějak nestíhám číst.........já ještě volala k dr a povídala si se sestrou a ona mi říkala že je tam velký ten váček,tak ten je zmátl,ale na 90% je tam jedno.......
jinak mi je teda holky dost blbě v autě......
a musím pořád něco jíst…pořád…
ahoj holky ![]()
tak hlásím první zvracení, no včera byl ale den, co chvilka mi bylo blbě a nakonec jsem večer letěla, akorát já to, narozdíl od hkac, neustála
já na to nebyla zvyklá, u kluků ani u Vojtíška jsem nezvracela, jen klasický nevolnosti, včera už pak se mnou nebyla řeč a usínala jsem s rukou na kýbli
![]()
misajelen držím palečky na kontrole, bude to v pořádku, uvidíš ![]()
kikino já mám naprosto stejný pocity a myslím, že to není nic divnýho
je fakt, že u Kubíka a Lukáška jsem byla v pohodě, ale to tenkrát nebyl net a u Vojtíška jsem musela podstoupit indukovaný porod, takže jsem v průběhu těhu neměla problémy, ale teď nervačím, taky jsem už byla týden v nemocnici kvůli špinění, nic to nebylo, ale já už prostě chytám nerva kvůli každé maličkosti
jo a gratulace k rostoucímu hcg ![]()
katkaty ta bolest zad třeba vůbec není k těhu, mimoušek je určo v pořádku ![]()
stiko já mám břicho ještě od předchozího těhu, takže jsem už teď jako v pátým měsíci, ale je mi to fuk
mě teda nevadí, já většinou ležím na břiše, ale to nepůjde věčně ![]()
sex my teda provozujeme, z toho nějak strach nemám, ale kdyby mi to nedoporučil gyndr., tak samozřejmě s klasickým sexíkem skončíme ![]()
jinak nějak nezvládám reagovat, jak pořád polehávám, tak aspoň všechny těhulky zdravím ![]()
Katkaty píše:
kiki po tom nastupu co jsi mela myslim muzes byt v kliduurcite bude vse ok
Kdepak jedete na dovcu??
Jedeme jen k Třebíči,ale těším se,jedeme celá velká partie s dětmi a hlavně :týden nicnedělání.........Jinak jsem ráda,že nenervím sama. L.
kiki jeee zavidim je vlastne jedno kde jsi, ale jak jsi se spravnyma lidma je to super ![]()
ivusko no vidis neboj vse bude v poradku ![]()
soni gratuluji k prvnimu bliticku
ja uz jsem taky mela , ale tuk tuk od te doby nic, je mi ted blbe ale bliticko bylo zatim jen jedno
Tak rikas sex provozujete jo?? no uvidim jak uz bych uz nemohla vydrzet tak to zkusime pomalicku ![]()
katkaty, taky držím na pondělí… máš to mnohem těžší, když nejsi v Čechách…
já bych toho 2.7. měla být 8.tt. dle odhadů dr… tak snad bude srdíčko… jinak se složim
holky, já jsem tedy poprvé, nemám s čím srovnávat, ale blbě je mi fest… furt bych něco jedla, hlavně, aby mi neplaval žaludek prázdný ![]()
a spím asi pořád, mi přijde, že ted chodím jako ve snách.. o to víc mě to v prác se*e ![]()
vy tady máte skoro všechny už nějaká dítka doma ![]()
miso no jo neni to sranda tady, ale co preziju to ![]()
no ja mam syna 9 let, teda za tyden bude mit 10
to uz je skoro pubos ![]()
Katy, no to teda jo
to si asi užiješ..
já mám bráchy 13 (v červenci 14) a 15 (v listopadu 16)..
vy žijete v Anglii dlouho?
katkaty klidně budu zvracet až do porodu, jen ať je mimčo zdravý
a miláček, jak nemá sex dva dny, tak je z toho nemocnej ![]()
misajelen já do práce naštěstí nemusím, mě bohatě stačí, když se mám o půl sedmé vymotat z postele a nachystat klukům snídani a sváču do školy
![]()
jinak, já už po klukách další dítě neplánovala, ale pak jsem se rozvedla a s novým přítelem samozřejmě chceme svoje mimčo, jenže o Vojtíška jsme přišli, tak teď to zkoušíme znovu
předtím chtěl přítel strašně holčičku, ale teď říkal, že je mu to jedno, ale ať je to mimčo zdravý ![]()
katy to mi povídej, Jakub bude mít 26.6. 11 let a momentálně má období, že je fakt na pěst
drzej jako opice, k Lukinovi se chová strašně, no není to teď s ním jednoduchý ![]()