Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3945
17.6.09 09:29

Ahoj holky,
zatím k vám jen opatrně nakukuji, tak jsem chtěla pozdravit…

Kiki, právě, že já mám šílený strach, proto vyčkávám, modlím se a poposouvám kalednář na 2.7., kdy mám jít k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
17.6.09 09:36
misajelen píše:
Ahoj holky,
zatím k vám jen opatrně nakukuji, tak jsem chtěla pozdravit…Kiki, právě, že já mám šílený strach, proto vyčkávám, modlím se a poposouvám kalednář na 2.7., kdy mám jít k dr.

Taky mám další kontrolu 2.7. :lol: tak si budeme držet palce L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3945
17.6.09 09:40

to beru :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
17.6.09 09:47

Nejste magori ja mam stejny strach :lol: a drim u dr palecky :wink:
Tak ja jdu v pondeli k midwife a ta mi stejne jen bude brat krev a merit tlak a tak a na dalsi utz jdu az ve 12 tt takze tak je to tady :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
17.6.09 09:53
Katkaty píše:
Nejste magori ja mam stejny strach :lol: a drim u dr palecky :wink:
Tak ja jdu v pondeli k midwife a ta mi stejne jen bude brat krev a merit tlak a tak a na dalsi utz jdu az ve 12 tt takze tak je to tady :roll:

Katkaty,tak i Tobe moooc držím pěsti. Já teď taky doufám v další nástup hcg z pátečního odběru a na dovči se snad trochu uklidním. L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
17.6.09 09:54

kiki po tom nastupu co jsi mela myslim muzes byt v klidu :wink: urcite bude vse ok
Kdepak jedete na dovcu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4392
17.6.09 09:57

holky,nějak nestíhám číst.........já ještě volala k dr a povídala si se sestrou a ona mi říkala že je tam velký ten váček,tak ten je zmátl,ale na 90% je tam jedno.......
jinak mi je teda holky dost blbě v autě...... :? a musím pořád něco jíst…pořád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
17.6.09 09:59

ahoj holky :wink:
tak hlásím první zvracení, no včera byl ale den, co chvilka mi bylo blbě a nakonec jsem večer letěla, akorát já to, narozdíl od hkac, neustála :wink: já na to nebyla zvyklá, u kluků ani u Vojtíška jsem nezvracela, jen klasický nevolnosti, včera už pak se mnou nebyla řeč a usínala jsem s rukou na kýbli :roll: :wink:
misajelen držím palečky na kontrole, bude to v pořádku, uvidíš :wink:
kikino já mám naprosto stejný pocity a myslím, že to není nic divnýho :wink: je fakt, že u Kubíka a Lukáška jsem byla v pohodě, ale to tenkrát nebyl net a u Vojtíška jsem musela podstoupit indukovaný porod, takže jsem v průběhu těhu neměla problémy, ale teď nervačím, taky jsem už byla týden v nemocnici kvůli špinění, nic to nebylo, ale já už prostě chytám nerva kvůli každé maličkosti :roll: jo a gratulace k rostoucímu hcg :wink:
katkaty ta bolest zad třeba vůbec není k těhu, mimoušek je určo v pořádku :wink:
stiko já mám břicho ještě od předchozího těhu, takže jsem už teď jako v pátým měsíci, ale je mi to fuk :wink: mě teda nevadí, já většinou ležím na břiše, ale to nepůjde věčně :wink:
sex my teda provozujeme, z toho nějak strach nemám, ale kdyby mi to nedoporučil gyndr., tak samozřejmě s klasickým sexíkem skončíme :wink:
jinak nějak nezvládám reagovat, jak pořád polehávám, tak aspoň všechny těhulky zdravím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
17.6.09 10:03
Katkaty píše:
kiki po tom nastupu co jsi mela myslim muzes byt v klidu :wink: urcite bude vse ok
Kdepak jedete na dovcu??

Jedeme jen k Třebíči,ale těším se,jedeme celá velká partie s dětmi a hlavně :týden nicnedělání.........Jinak jsem ráda,že nenervím sama. L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
17.6.09 10:20

kiki jeee zavidim je vlastne jedno kde jsi, ale jak jsi se spravnyma lidma je to super :wink:

ivusko no vidis neboj vse bude v poradku :wink:

soni gratuluji k prvnimu bliticku :lol: ja uz jsem taky mela , ale tuk tuk od te doby nic, je mi ted blbe ale bliticko bylo zatim jen jedno :wink: Tak rikas sex provozujete jo?? no uvidim jak uz bych uz nemohla vydrzet tak to zkusime pomalicku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3945
17.6.09 10:24

katkaty, taky držím na pondělí… máš to mnohem těžší, když nejsi v Čechách…
já bych toho 2.7. měla být 8.tt. dle odhadů dr… tak snad bude srdíčko… jinak se složim

holky, já jsem tedy poprvé, nemám s čím srovnávat, ale blbě je mi fest… furt bych něco jedla, hlavně, aby mi neplaval žaludek prázdný :?
a spím asi pořád, mi přijde, že ted chodím jako ve snách.. o to víc mě to v prác se*e :evil:

vy tady máte skoro všechny už nějaká dítka doma :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
17.6.09 10:30

miso no jo neni to sranda tady, ale co preziju to :wink:
no ja mam syna 9 let, teda za tyden bude mit 10 8O :lol: to uz je skoro pubos :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3945
17.6.09 10:32

Katy, no to teda jo :lol: to si asi užiješ..
já mám bráchy 13 (v červenci 14) a 15 (v listopadu 16)..
vy žijete v Anglii dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
17.6.09 10:34

katkaty klidně budu zvracet až do porodu, jen ať je mimčo zdravý :wink: a miláček, jak nemá sex dva dny, tak je z toho nemocnej :lol:
misajelen já do práce naštěstí nemusím, mě bohatě stačí, když se mám o půl sedmé vymotat z postele a nachystat klukům snídani a sváču do školy :roll: :wink:
jinak, já už po klukách další dítě neplánovala, ale pak jsem se rozvedla a s novým přítelem samozřejmě chceme svoje mimčo, jenže o Vojtíška jsme přišli, tak teď to zkoušíme znovu :wink: předtím chtěl přítel strašně holčičku, ale teď říkal, že je mu to jedno, ale ať je to mimčo zdravý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
17.6.09 10:36

katy to mi povídej, Jakub bude mít 26.6. 11 let a momentálně má období, že je fakt na pěst :D drzej jako opice, k Lukinovi se chová strašně, no není to teď s ním jednoduchý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí