Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
410
15.6.09 14:56

Katko moc gratuluju k super KO, mám radost, paráda :) :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
15.6.09 15:03

Holky jeste jednou vsem moc dekuji, doufam ze bude vse ok i nadale :wink:
Tak kdepak mame tu Ivusku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
15.6.09 15:48

tak mam hodnoty z krve jsem 31dc a mam 1613 iu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
15.6.09 15:58

Katkaty - taky posílám velikananánskou gratulaci k bijícímu srdíčku :P
Ono ani tak nezáleží, v kolikátém týdnu mamča je, ale jak velký je mimísek - srdíčko by mělo být vidět u 6 mm plodu, což někdo může mít dle MS klidně i v 5.tt bo těhu může být až o 14 dní pozdější, a někdo holt až v 8.tt, když je mimouš prcek :D
Taky čekám na výsledky Ivušky… Pořád nikde… Že by slavila :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
15.6.09 16:14

jizvi jee to je parada :dance:

janiku dekuji :srdce: rikas u 6 mm? no jak jsem byla na tom prvni utz tak mimi melo 3mm a dr rikal ze uz tam srdicko asi je. No to je jedno hlavne ze je :wink:
Ty uz jsi byla u dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
15.6.09 16:41

no to budeme asi dvojnasobnou radost :lol: :lol:
gratuluju k velkemu mimcovi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
15.6.09 18:48

Já to myslela tak, že u 6 mm má být srdíčko vidět - spíš pro ty, které jsou třeba už v 7.tt a srdíčko ještě nemají, tak aby se neplašily, že ta jakási „pomyslná hranice“ je těch 6 mm a ne kolikátý je týden. Já totiž to minulé těhu chodila na UTZ od 5.tt až do 12.tt každý týden a srdíčko pořád nikde, ale pořád byla jakási naděje, že ještě plod nemá 6 mm, tak že možná příště… No, bohužel to pak nedopadlo :cry:
Na kontrole jsem ještě nebyla, půjdu až 22.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
15.6.09 18:52

janiku aha tak to jo a mrzi me ze to nedopadlo, ale tentokrat to urcite dopadne dobre :wink:
Takze za tyden jo? Tak drzim palecky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
15.6.09 19:43

Ahoj holky,tak všem po kontrolách veliká gratulace :) I já dnes navštívila MUDr.,ráno jsem krapet zašpinila,ale opravdu trošičku,tak jsem pro svůj klid volala a ihned na kontrolu. No,zase se mu musí nechat,že je pečlivý. Tak jsem dnes 5+3, mimis utěšeně narostl,i když na srdíčko je ještě brzy,ale podle doktora je vše,jak má být. Jo a po dovolené povinný nástup na neschopenku,dělám na dětské chirurgii v 3-směnném provozu a to se mu teda nelíbí. Tak aspoň budeme s Klárkou zvládat začátek první třídy v klidu,pak už ho bude míň. Tak jen samé dobré zprávy přeje vaše spolutěhule Lenka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4392
15.6.09 21:13

ahoj holky,jsem až teď doma,tak rychle píšu…
Takže srdíčko jsem viděla Mrkající ,mimísek je velký 1,25cm,jsem podle utz 7,2tt,termín porodu 28.1.2010.......
dr dlouho koukal na monitor a říká že je tam asi jedno a já na to cože?pak přišla i sestřička a koukali na to oba.tak jsem říkala že dvojčata v rodině nemáme a oni že by to byli jednovaječný a že je tu už dlouho neměli,pak jsem šla ještě k sestřičce a ještě jednou koukala na fotečku.no,ale poslední verze je že je tam asi jen jedno.
ale vedle miminka je cysta,ale prý s ní nebude nic dělat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
15.6.09 21:22

Tak to je prima, že je snad vše v pořádku. Já jdu na první kontrolu až skoro za tři týdny, tak snad do té doby bude vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
15.6.09 21:30

Ivusko, tak to je super, uz jsem mela o tebe strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
15.6.09 21:33

ty jo ja mam vzdycky vecer sileny bricho :roll: .

jdu se projit je mi blivno a je po desti cerstvej vzduch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
15.6.09 21:39

Ivusko jeeeee moc gratulujiii :dance: no a musel to byt sok co?? pry je tam asi jedno :lol: by me asi kleplo :lol: no hlavne ze je vse ok a cysta zmizi neboj :wink:
Tak koukam ze jsme na tom podobne, me dr rekl ze jsem 7+1 a mimi ma 1,03 cm :wink: a TP zatim 31.1 akorat jsem si to nechala jeste podle ms pac tohle jeste neni moc presne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4392
15.6.09 22:06

Já mám metřík taky podle ms a zatím to nechám…
no holky,mám fakt podezření že tam je něco jinak,nebo že by fakt byli dva?no ,hlavně že je vše v pořádku......a víte kdy jdu příště?za měsíc a půl…síla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí