Poradna duly
Jana Čurdová
Holky jeste jednou vsem moc dekuji, doufam ze bude vse ok i nadale ![]()
Tak kdepak mame tu Ivusku??
Katkaty - taky posílám velikananánskou gratulaci k bijícímu srdíčku ![]()
Ono ani tak nezáleží, v kolikátém týdnu mamča je, ale jak velký je mimísek - srdíčko by mělo být vidět u 6 mm plodu, což někdo může mít dle MS klidně i v 5.tt bo těhu může být až o 14 dní pozdější, a někdo holt až v 8.tt, když je mimouš prcek ![]()
Taky čekám na výsledky Ivušky… Pořád nikde… Že by slavila
![]()
jizvi jee to je parada ![]()
janiku dekuji
rikas u 6 mm? no jak jsem byla na tom prvni utz tak mimi melo 3mm a dr rikal ze uz tam srdicko asi je. No to je jedno hlavne ze je ![]()
Ty uz jsi byla u dr?
no to budeme asi dvojnasobnou radost
![]()
gratuluju k velkemu mimcovi ![]()
Já to myslela tak, že u 6 mm má být srdíčko vidět - spíš pro ty, které jsou třeba už v 7.tt a srdíčko ještě nemají, tak aby se neplašily, že ta jakási „pomyslná hranice“ je těch 6 mm a ne kolikátý je týden. Já totiž to minulé těhu chodila na UTZ od 5.tt až do 12.tt každý týden a srdíčko pořád nikde, ale pořád byla jakási naděje, že ještě plod nemá 6 mm, tak že možná příště… No, bohužel to pak nedopadlo ![]()
Na kontrole jsem ještě nebyla, půjdu až 22.6.
janiku aha tak to jo a mrzi me ze to nedopadlo, ale tentokrat to urcite dopadne dobre ![]()
Takze za tyden jo? Tak drzim palecky ![]()
Ahoj holky,tak všem po kontrolách veliká gratulace
I já dnes navštívila MUDr.,ráno jsem krapet zašpinila,ale opravdu trošičku,tak jsem pro svůj klid volala a ihned na kontrolu. No,zase se mu musí nechat,že je pečlivý. Tak jsem dnes 5+3, mimis utěšeně narostl,i když na srdíčko je ještě brzy,ale podle doktora je vše,jak má být. Jo a po dovolené povinný nástup na neschopenku,dělám na dětské chirurgii v 3-směnném provozu a to se mu teda nelíbí. Tak aspoň budeme s Klárkou zvládat začátek první třídy v klidu,pak už ho bude míň. Tak jen samé dobré zprávy přeje vaše spolutěhule Lenka ![]()
ahoj holky,jsem až teď doma,tak rychle píšu…
Takže srdíčko jsem viděla Mrkající ,mimísek je velký 1,25cm,jsem podle utz 7,2tt,termín porodu 28.1.2010.......
dr dlouho koukal na monitor a říká že je tam asi jedno a já na to cože?pak přišla i sestřička a koukali na to oba.tak jsem říkala že dvojčata v rodině nemáme a oni že by to byli jednovaječný a že je tu už dlouho neměli,pak jsem šla ještě k sestřičce a ještě jednou koukala na fotečku.no,ale poslední verze je že je tam asi jen jedno.
ale vedle miminka je cysta,ale prý s ní nebude nic dělat..
Tak to je prima, že je snad vše v pořádku. Já jdu na první kontrolu až skoro za tři týdny, tak snad do té doby bude vše v pořádku.
ty jo ja mam vzdycky vecer sileny bricho
.
jdu se projit je mi blivno a je po desti cerstvej vzduch
Ivusko jeeeee moc gratulujiii
no a musel to byt sok co?? pry je tam asi jedno
by me asi kleplo
no hlavne ze je vse ok a cysta zmizi neboj ![]()
Tak koukam ze jsme na tom podobne, me dr rekl ze jsem 7+1 a mimi ma 1,03 cm
a TP zatim 31.1 akorat jsem si to nechala jeste podle ms pac tohle jeste neni moc presne ![]()
Já mám metřík taky podle ms a zatím to nechám…
no holky,mám fakt podezření že tam je něco jinak,nebo že by fakt byli dva?no ,hlavně že je vše v pořádku......a víte kdy jdu příště?za měsíc a půl…síla ![]()