Poradna duly
Jana Čurdová
Katkaty píše:
Tak me asi nejvic dopoledne a jak mam hlad, jo a pali vas zaha??
Žáha mě začala pálit hned zezačátku, myslím, že už tak týden po ovulaci. Ale já na to trpím, tak jsem si říkala, že to může být tím, že se mi to zase objevilo. Nějakou dobu jsem ale měla klid.
Me zaha nepali, ale mam desnou zacpu, uz pet dni jsem nebyla.
Holky, jak to mate se sexem? ja se bojim tam stourat, asi pockam do konce 3 mesice a potom po porade s lekarem.
stiko taky mam strach zvlaste po mych zkusenostech asi taky pockam co to pujde ![]()
no ja prave taky s prvnim jsem mela celejch 9 mes smidra, pak po porodu 4 mesice, no chudak tatka ![]()
Jdu popřát dobrou noc holky ![]()
JInak žáha mě pálila celý minulý týden od odpoledne až do noci než jsem šla spát. Teď už pár dní nic.
papá
Dobrou kocky, ja jsem sama, manza ma zitra prezentaci tak je celou noc v praci ![]()
Tak ja jsem jeste tady, ale dost me boli zada v krizi tak zas mam strach ze je neco spatne ![]()
Katkaty píše:
Tak ja jsem jeste tady, ale dost me boli zada v krizi tak zas mam strach ze je neco spatne
Katkaty, to bude dobry uvidis ![]()
stiko snad mas pravdu, ja vim jsem plasan ale po tom vsem se neni cemu divit ![]()
Ja jsem uplne stejnej plasan a uz ted mam histerak z porodu
.
Dobre rano kocenky ![]()
Ja nevim taky mate vecer tak veliky bricho, ze kdyz si lehnete na bok, ze vas to uz tizi? ![]()
Ahoj ženský,tak výsledek z odběru z pondělí je hcg 7500,pátek bylo 2100,takže slušný.Ještě jdu v pátek na jeden odběr a pak huráááá na dovču. Teda já mám pocit,že mi nějak extra špatně není.Občas se mi zvedne žaudek,ale dá se to většinou ustát. Spíš bych spala za pochodu.Ale to stejný bylo i za Klárajs.Tak pa L.
kikina2004 píše:
Ahoj ženský,tak výsledek z odběru z pondělí je hcg 7500,pátek bylo 2100,takže slušný.Ještě jdu v pátek na jeden odběr a pak huráááá na dovču. Teda já mám pocit,že mi nějak extra špatně není.Občas se mi zvedne žaudek,ale dá se to většinou ustát. Spíš bych spala za pochodu.Ale to stejný bylo i za Klárajs.Tak pa L.
Tak velika gratulace, ja jdu na KO v patek
Dobre ranko
kikino to je parada hcg roste krasne ![]()
Jak se dnes mate???
Holky,ještě jedna věc,máte taky takovej strach,aby to dopadlo???????Mně snad toto u malé ani nenapadlo,teď dumám,aby bylo vše OK,když mně píchá v břiše,tak mám pocit,že potrácím,když mně nepíchá,mám pocit,že mi zamlká těhu atp.Asi jsem magor.......L.