Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
12.6.09 18:28

Cacorko moc gratuluju a doufám, že vše tentokrát vyjde. držím moc palce.

Rovněž ostatním blahopřeju a zdravím moc Endy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
12.6.09 20:46

holky od kdy je na utz neco videt? ja jdu 22 a to budu 5+4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
12.6.09 20:54
jizvíková píše:
holky od kdy je na utz neco videt? ja jdu 22 a to budu 5+4

Ahojky,no ja myslim,ze dutinka uz by videt byt mohla,srdicko jeste ne. Ale nejaka skvrnka ,jo.Ja se dnes u Dr. predvedla:delam v nemocnici a tam pri sonu bricha ma byt plny mocovy mechyr,tak tim,ze se mi chtelo na malou jsem si rikala,ze OK a ono to pri vaginanim UZ asi dost vadi,pry to vytlacuje delohu.Ale nastesti tecku nasel :lol: L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
12.6.09 21:24

No ja byla cca ve 4+4 a nic nevideli, ted bych mela byt 6+4, tak snad uz neco uvidi, nebo mi hrabne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
12.6.09 21:46

no tak uvidime, jestli uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
12.6.09 22:13

Ahojky

Koukam ze se pomalu rozrustame, to je moc dobre :wink: Jak jsem tak cetla hodne z vas ma spatne zkusenosti, tak i ja, mela jsem 2 potraty tak snad uz do tretice vseho dobreho :wink:
Ja jsem byla na UTZ minuly patek a to jsem byla 5+2 a videli jsme gestacni vacek a i mimi a dr dokonce rikal ze se tam neco hybe takze na 99 % srdicko tak doufam ze mel pravdu. Ziju totiz v anglii a taky je zdravotnictvi des bes, je to na dlouhe povidani, uz nemam ani slov. Normalne bych mela jit na utz tady az ve 12 tt ale jelikoz jsem uz 2 krat potratila a ted jsem udelala scenu u dr tak jdu ted v pondeli tak se tesim i bojim :roll: Jinak beru utrogestan prave pro ty spatne zkusenosti, ale tady mi ho nikdo nenapsal tak ho mam z CR od zname a ted mi ten dr napsal 5 baleni aby mi to vyslo az do 12 tt.
gratuluji vsem novym tehulkam a preji pohodove tehu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
12.6.09 23:02

stiko
urcite uvidí :)

Holky dobrou noc, byla sem s kamarádkou posedět, zítra se objevím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4392
14.6.09 07:56

Ahoj ženský,tak zítra je můj den,první prohlídka u dr,jako jedniná tady(asi) jsem neměla ještě ani krev ani UTZ,takže mám strach veliký,ale také vím,že už to neovlivním,tak hlavně doufám.
katkaty,koukala jsem k vám na fotečky,máš cukrárnu,je moc hezká a tobě to moc sluší… a o zdravotnictví v cizině,už jsem toho taky moc slyšela,ale obdivuju všechny ženský co do toho jdou.takže zítra tě taky čeká UTZ,držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
14.6.09 09:06

Ivusko jee dekuji za pochvalu :srdce: no snazime se :wink:
Tobe drzim palecky na zitra na Ko a urco bude vse v poradku :wink:
Ja uz 2 a pul hodky funguji, zkusili jsme dat na trh kolace tak snad neco prodame pac jinak to budem jist sami :lol: odpo asi pojedeme na farmu na jahudky a maliny tak se asi prezeru :lol:
Jak se vsechny mate??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4392
14.6.09 09:48

bych ti řekla ať je klidně pošleš sem(ty koláče) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
14.6.09 09:53

Ivusko tak posilam mam jablecne a tvarohove :wink: :lol:

Tak jsem se poprve oficialne poblila :lol: a ted mam hlad a nevim co mam jist at nejdu znovu :lol:

Jak je tobe??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4392
14.6.09 10:09

zrovna se cpu sušenkou,protože se mi udělalo na blití ale asi to taky neudržím…hlavně to chce do sebe něco dostat,rohlík,sušenku,pití.......
koláč jablečný,díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
14.6.09 11:11

Ivu no ja jsem rano normalne posnidala skoricovy snek a caj a proste to letelo :lol: nejhorsi ze jsem zrovna sedela na wc a ted jsem nevedela co delat :lol:
Tak si zkusim dat asi kolacek a uvidim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
14.6.09 11:32

ahoj Ivuško,moc držím pace,ať je vše,jak má být.Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
14.6.09 12:05

Holky,ještě dotaz,zobete nějaké těhuvitamíny?????Já zatím jen kys.listovou a dumám,jestli brát nebo ne i vitamíny. Doktor říkal,že podle něj ta listovka zvlášť v létě úplně stačí,tak já nevím.Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí