Poradna duly
Jana Čurdová
hkac,držím palečky.
jo a ani jsem nepsala,že se mi // ukázaly už 5 dní před MS.nějak jsem to na sobě poznala ![]()
dnes mě trochu bolí břicho..........ale to je normálka,tak se asi zavrtává......
už jen týden a budu vědět víc.
Ivuška píše:
hkac,držím palečky.
jo a ani jsem nepsala,že se mi // ukázaly už 5 dní před MS.nějak jsem to na sobě poznala
dnes mě trochu bolí břicho..........ale to je normálka,tak se asi zavrtává......
už jen týden a budu vědět víc.
Tak tos mě trochu uklidnila, já jsem si říkala, jestli je vůbec možné, že by se // ukázaly tak brzy (mně 4 dny před MS, ale kdyby byl cyklus 29denní, což v poslední době byl, tak vlastně taky 5 dní předem)
no jí měla MS jen 3krát,takže dva cyklusy,jeden 32 a druhý 29 a vyber si
my jsme mimi totiž chtěli ale později a nějak nám to ujelo ![]()
ahoj holky ![]()
tak co, můžu se taky přidat?
zatím jsem dnes 5+6tt podle MS, na srdíčko bylo ještě brzo, ale věřím, že teď to bude všechno v pořádku až do porodu ![]()
Ahojky holky…já jen nakoukla do února a co nevidím… Všem gratuluji a hlavně Vám Stiko a Janiku. Já byla taky s Váma chvíly v červnu 2009 a pak zamlklé těhu v 7t. Teď bych měla být v 7t pokuď je vse OK. Radši neroztubujeme… na KO jdu až 29.6 tak jsem hooooooooodne zvědavá a bojím. Tak pa holky… budu držet prstíky, sledovat a pak se ozvu s výsledkama
Ahojky
Ja taky jen nesmele nakukuji zatim, pac jsem mela 2 potraty tak snad uz do tretice vseho dobreho ![]()
Na UTZ uz jsem byla tehu potvrzene a srdicko asi na 99 % taky, mam trochu slozitejsi situaci pac bydlim v zahranici. Ted pujdu na UTZ 15.6 tak pak pokud bude vse ok se pridam. Zatim vsem gratuluji a drzim palecky at je vse ok
papa
iviqv píše:
Ahojky holky…já jen nakoukla do února a co nevidím… Všem gratuluji a hlavně Vám Stiko a Janiku. Já byla taky s Váma chvíly v červnu 2009 a pak zamlklé těhu v 7t. Teď bych měla být v 7t pokuď je vse OK. Radši neroztubujeme… na KO jdu až 29.6 tak jsem hooooooooodne zvědavá a bojím. Tak pa holky… budu držet prstíky, sledovat a pak se ozvu s výsledkama
Ahojky, moc moc te tu vitam, se tu pekne schazime, jeje co byla taky v cervnu je uz ve 20tt a ma to vsechno v pohode, tak snad my taky uz ne? ![]()
Tak tfuj tfuj at nam to ted klapne, ale jsou to nervy co? moje mimi se zatim schovava, jsem na zacatku 5tt a neni jeste ani vacek, ale HCG roste ![]()
Já taky všechny moc vítám a všem držím palce!!! Stiko, 5.tt je ještě hodně brzo, hlavně že HCG roste
Já bych se chtěla objednat na příští týden, to budu konec 6. a záčetek 7.tt, tak se budu modlit, ať je tam už i srdíčko a je všechno O.K. Pak určitě napíšu! Zatím moc nestíhám psát, ale poctivě čtu příspěvky od vás všech ![]()
ahojky únorňátka ![]()
nakukuji z nostalgie. jsem od sousedů z BC a patřím do Únorňátek a březňátek 2006 a Únorňátek 2008. Mišák se měl narodit v březnu a je únorový a Karlička v únoru a je lednová a tak je pro mě založení únorňátek krásná vzpomínka na ty naše diskuze.
naše únorňátka 2008 byla založena 31.5. a 1.6. jsem našla na testu //. s Mišákem jsem // na testu našla 30.6.
Všem vám držím pěsti, aby vaše těhu byla v pořádku, aby jste se radovaly ze srdíček na prvních UTZ, v pohodě prošly všemi testy během těhu a na konci se mazlily s vašimi miminky.
Jitul a Mišák a Kadlina
Diky jitulindo, kdy jsi pls mela videt vacek a mimi? Ja taky nasla na testu dve carky 1.6. ![]()
stika píše:
Diky jitulindo, kdy jsi pls mela videt vacek a mimi? Ja taky nasla na testu dve carky 1.6.
nejdříve jsem byla na krvi 12.6. 5+3tt a to jsem měla 1900 jednotek a potom 20.6. 6+4tt jsem byla na KO u Dr. a už viděla bijící srdíčko.