Únor 2010

• Fotoalbum (959)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14046
11.6.09 19:54

devcatka vubec nevim co cekat, jsem v tom prvne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
11.6.09 22:13

stiko,Janíku!!!! ahooooooooooooooooooooooooooj! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
12.6.09 07:45

Cacorko ahoj , jak se mas? Ja videla ze jsi zase tehu, ale potom jsi e odmlcela na dlouho, uz jsem o tebe mela strach, jak je kocicko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
12.6.09 07:45

Dobré ráno,
opravdu se to tady začíná pěkně rozrůstat, tak zdravím a gratuluji nově příchozím k dvěma // :-)
Sluníčko svítí, tak určitě bude dneska krásný den, ráno mám vždycky opritismu příliš a během dne se mi vytrácí potom když jdu pro syna do školky trochu se mi zase dobije a večer jsem vybitá :-))) (naštěstí ne vyblitá :oops: )
Nějak se mi ten rytmus mění: večer v 21hodin jsem tařka mrtvá a rano po 4hodině oči jak tenisáky a je mi hloupé vstávat, co bych dělala, že? :-)
Nebo to mě naštve, když přes víkend se vzbudím v pul7 a už nemůžu usnout. Když můžu spááát asi to budu řešit knížkou!
Tak přeji pěkný den a spokojené bříška!
 Kač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
12.6.09 08:49

stiko
ted už dobře :) a snad to konečně dopadne…
poslední cyklus před léčbou sem brala clostilbegyt 100mg denně, a vypadá to, že na poslední pokus zabral :) už mě totiž čekala laparoskopie :roll:
zahlédla jsem tady i Janika, mám obrovskou radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
12.6.09 10:05

No to my mame taky velikou radost, moc moc drzim palecky. kdy jdes k mudr? Ja se s ni ted zase hadala do tel, chce mi delat v patek uz 4UTZ pred dovolenou, bo pak budu az 29, ale ja bych sla az 29 kdy uz by bylo urco srdicko, ale ona me chce delat utz jeste pred, uz ted jich mam hafo a vzdycky si bojim ze Pidovi nejak ublizej nebo zacnu krvacet. furt ale nevyloucili mimodelozni, prej i kdyz me nic uz neboli tak i pri mmd je klidova faze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
12.6.09 10:08

No snad ted vsechny dojdeme do zdarneho konce :-)

taky to ted prozivam jinak a uz se cejtim na mimi pripravena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
12.6.09 10:16

stiko
já půjdu až koncem června… a s mmd nestraš, už máme všechno zlé vybráno :wink: musíme tomu věřit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
12.6.09 10:26

no ja si zase nechci mudru rozhazet, nevim co teda mam udelat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
12.6.09 10:39

stiko není nijak prokázáno že by častý UTZ plodu vadil… určitě to není pro něj to nejlepší, ale myslím že pokud je dr citlivá tak je to v pořádku.
Kdy jsi byla naposledy na UTZ že neviděla ani tečičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
12.6.09 10:41

Minule jsem byla pred tydnem. vim presne, ze jsem otehotnela 17 kvetna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
12.6.09 10:44

takze jsi byla 4+4tt .. no tak ted už by mel jit urcite vidět flíček. 4+4 je na utz brzo.Je na Tobě jak se rozhodneš, ale srdíčko být ještě nemusí, i když může, je to individuální.Někdo má už v 5+něco a někdo až v 7tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
12.6.09 10:52

no manza chce at tam jdu ze budu na chalupe aspon v klidu. A ze potom muzu jit az na ten velkej utz co se dela, te vubec nevim v kolikatym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
12.6.09 10:54

no však uvidíš… ale tečička už by měla jít vidět určitě, na srdíčko si můžeš ještě počkat kdyby nebylo, ted hlavne aby byl mimínek na správném místě, a to určitě je :wink: :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
12.6.09 12:27

Ahoj holky,

uz dva dny vas procitam, tak aspon ze slusnostzi neco o me..... :D

Pred vdema dny jsme na nase vyroci svatby testovali (presne jako pred vdema lety) a nasim prekvapenim byly //…Ani jsme nedoufali :lol:

Prestala jsem totiz pred necelym mesicem kojit a jeste nemela zadnou menzes… :D Takze vuuuuuubec netusim, jak dlouho jsem tehotna :oops: Doufam, ze to vyjde a budu mit doma ke Klarce dalsi Unornatko…Sranda by byla, kdyby byly ve stejny den… :)

Krom pozitivneho testu a obcasneho dloubnuti v podbrisku pri vstavani nebo kasli zadne obtize.....

Takze vsechny vas zdravim, k doktorovi se vyhledove objednam a pak budu vedet vic.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí