Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
19.6.09 12:38

katy myslím že ten můj zavináč nemá co dělat s těhotenstvím, miluju je i normálně :wink: navíc na chutě je tohle hoooodně brzo, chutě snad začínaj někdy kolem 5. měsíce ne? :lol: :lol: :lol: stejně se mi nějak pořád nechce věřit tomu že sem těhule :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
19.6.09 12:41

Ppeti tak to ja nevim kdy zacinaji chute, pac ja nemam na nic chut :lol: ty si to jeste pamatujes ne? :lol: hele tak si na to rychle zvykni a priprav se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
19.6.09 13:21

caues holky me je blbe taky porad, tak tezko a tak jednou denne hazim, jinak vam susenky a pecivo zavidim to ja nesmim, mam bezlepkovou, prave kvuli mimu, mela jsem protilatky na lepek a hrozilo, ze kvuli tomu mimi nezahnizdi
jinak jsem porad unavena, trochu jako po chripce, no jsem grogy a totalne , jinak nekdy mam chute a chvilema nechci jist vubec nic ale mam hlad …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
19.6.09 13:27

jzvi jee to je mi lito ze nemuzes pecivo, noa jak ti tohle zjistili?? 8O
Taky nemam na nic chut ale premaham se pac pak mi je vic blbe, no ale musim rict ze je to trochu lepsi jak minuly tyden tak tuk tuk tuk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
19.6.09 13:36

no hledali proc nam nejde tak dlouho mimi, tak mi delali testy na rotilatky nasli na mouku a stitnou zlazu, dostala jsem leky a musela jsem polykat hadici s kamerou :cry:
vzali mi kus streva a poslali na vyusetreni, rekli , ze je to ok, ale kvuli mimi proste par mesicu nesmim dlabat mouku, jinak mam porad chut na maso a to normalne vubec nejim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
19.6.09 13:40

Katkaty,
JÁ POCHÁZÍM Z KARVINÉ A V BRNĚ JSEM TEPRVE OD LISTOPADU,
(tak to je od Třince kousek, přes něj jsme přejížděli, když jsme jeli lyžovat do Mostů - no ted už to asi nehrozí… V Ká aspon býval sníh, tady je to spíš břečka, než sníh - zkrátka je tady příliš teplo!)
Jenom mi občas dělají problémy názvy pečiva u nás sladký rohlík, tady v Brně loupák. V Ká-loupak je z listového těsta-ten mi moc nejede-moc se drobí, kdo to má potom uklízet, že?
 Kac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
19.6.09 13:47

jizvi no ale dobre ze ti to zjistili a chvili se bez mouky obejdes :wink:

Kac jee ty jsi z Karvine?? ty jo to je fakt kousek :lol: tak na lyze do Mostu jo? no a slang to musi byt sranda, ja kolikrat si nemuzu vzpomenou jak se co rekne cesky hehe :lol: a ostatni jsou z toho mimo a smejou se, rekne se u vas rojberka????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
19.6.09 13:54

no uz jsem bez mouky 4 mesice a za chleba bych vrazdila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
19.6.09 14:02

jizvi no a nejsou i peciva bez mouky?? prece je hodne lidi co ma na to alergii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
19.6.09 14:16

CHLEBA je stoji 90kc 350gr a nema to absolutne chut a to nejsem vbec rozmlsana, ale proste jist se to neda takze ziju na ryzi a bramborach :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
19.6.09 14:21

jizvi tolik jo? 8O hmm to je dost, hele co by jsi pro prcka neudelala :wink: drz se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
19.6.09 14:25

Katkaty,
TAK rojberka - TO SE NECHYTAM:-) často používám „Jo nima tu z tela“ nepíšu to asi ani správně:-)
Kolegovi se ta věta strašně líbí… ale není schopen si ji zapamatovat.....
Tady občas jak bych slyšela pražáky… taky mi rve uši, když říkají z Karviný… Já zase říkám DVA piva, DVA lízátka :lol: ale učím se říkat dvě piva, dvě…- to mi dělá potíže
Tak slovům zdar!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
19.6.09 14:26

Cau kocky, tak jsem po kontrole
Mam miminko se srdickem 5mm veliky, jsem v 6+2. Je tam ale hacek. Vedle je jeste jeden vacek, bez srdecni akce. Ted hrozi, ze ho budu potracet a strhne ssebou i to prvni, nebo se vstreba, nebo tam bude cely tehu. Mam hormony a zase musim lezet, pokud zacnu krvacet, musim hned do nemocnice :cry: :cry: Kontrola za tyden. Rikala at nejezdim ani ted na tu chalupu na tyden, ale mam zbaleno, manza dovcu a jedeme, no kdyztak skoncim ve spitale v Rumburku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
19.6.09 14:27

jo holky a boli vas bricho? trochu jako pri prejedeni?? jsem v tom prvne a vseho se bojim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
19.6.09 14:27

Kac tak nevis jo?? no rojberka je raznici ne? :lol:
Jo nima tu z tela to je opravdu po nasemu :lol: jojo pry Prazaci mluvi spisovne to neni pravda, vsu prej yyy atd.. :lol: jo a dva piva rikam porad a smejou se mi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí