Poradna duly
Jana Čurdová
katy myslím že ten můj zavináč nemá co dělat s těhotenstvím, miluju je i normálně
navíc na chutě je tohle hoooodně brzo, chutě snad začínaj někdy kolem 5. měsíce ne?
stejně se mi nějak pořád nechce věřit tomu že sem těhule
![]()
Ppeti tak to ja nevim kdy zacinaji chute, pac ja nemam na nic chut
ty si to jeste pamatujes ne?
hele tak si na to rychle zvykni a priprav se ![]()
caues holky me je blbe taky porad, tak tezko a tak jednou denne hazim, jinak vam susenky a pecivo zavidim to ja nesmim, mam bezlepkovou, prave kvuli mimu, mela jsem protilatky na lepek a hrozilo, ze kvuli tomu mimi nezahnizdi
jinak jsem porad unavena, trochu jako po chripce, no jsem grogy a totalne , jinak nekdy mam chute a chvilema nechci jist vubec nic ale mam hlad …
jzvi jee to je mi lito ze nemuzes pecivo, noa jak ti tohle zjistili?? ![]()
Taky nemam na nic chut ale premaham se pac pak mi je vic blbe, no ale musim rict ze je to trochu lepsi jak minuly tyden tak tuk tuk tuk ![]()
no hledali proc nam nejde tak dlouho mimi, tak mi delali testy na rotilatky nasli na mouku a stitnou zlazu, dostala jsem leky a musela jsem polykat hadici s kamerou ![]()
vzali mi kus streva a poslali na vyusetreni, rekli , ze je to ok, ale kvuli mimi proste par mesicu nesmim dlabat mouku, jinak mam porad chut na maso a to normalne vubec nejim
Katkaty,
JÁ POCHÁZÍM Z KARVINÉ A V BRNĚ JSEM TEPRVE OD LISTOPADU,
(tak to je od Třince kousek, přes něj jsme přejížděli, když jsme jeli lyžovat do Mostů - no ted už to asi nehrozí… V Ká aspon býval sníh, tady je to spíš břečka, než sníh - zkrátka je tady příliš teplo!)
Jenom mi občas dělají problémy názvy pečiva u nás sladký rohlík, tady v Brně loupák. V Ká-loupak je z listového těsta-ten mi moc nejede-moc se drobí, kdo to má potom uklízet, že?
Kac
jizvi no ale dobre ze ti to zjistili a chvili se bez mouky obejdes ![]()
Kac jee ty jsi z Karvine?? ty jo to je fakt kousek
tak na lyze do Mostu jo? no a slang to musi byt sranda, ja kolikrat si nemuzu vzpomenou jak se co rekne cesky hehe
a ostatni jsou z toho mimo a smejou se, rekne se u vas rojberka????
jizvi no a nejsou i peciva bez mouky?? prece je hodne lidi co ma na to alergii
CHLEBA je stoji 90kc 350gr a nema to absolutne chut a to nejsem vbec rozmlsana, ale proste jist se to neda takze ziju na ryzi a bramborach ![]()
jizvi tolik jo?
hmm to je dost, hele co by jsi pro prcka neudelala
drz se
Katkaty,
TAK rojberka - TO SE NECHYTAM:-) často používám „Jo nima tu z tela“ nepíšu to asi ani správně:-)
Kolegovi se ta věta strašně líbí… ale není schopen si ji zapamatovat.....
Tady občas jak bych slyšela pražáky… taky mi rve uši, když říkají z Karviný… Já zase říkám DVA piva, DVA lízátka
ale učím se říkat dvě piva, dvě…- to mi dělá potíže
Tak slovům zdar!
Cau kocky, tak jsem po kontrole
Mam miminko se srdickem 5mm veliky, jsem v 6+2. Je tam ale hacek. Vedle je jeste jeden vacek, bez srdecni akce. Ted hrozi, ze ho budu potracet a strhne ssebou i to prvni, nebo se vstreba, nebo tam bude cely tehu. Mam hormony a zase musim lezet, pokud zacnu krvacet, musim hned do nemocnice
Kontrola za tyden. Rikala at nejezdim ani ted na tu chalupu na tyden, ale mam zbaleno, manza dovcu a jedeme, no kdyztak skoncim ve spitale v Rumburku.
jo holky a boli vas bricho? trochu jako pri prejedeni?? jsem v tom prvne a vseho se bojim ![]()
Kac tak nevis jo?? no rojberka je raznici ne? ![]()
Jo nima tu z tela to je opravdu po nasemu
jojo pry Prazaci mluvi spisovne to neni pravda, vsu prej yyy atd..
jo a dva piva rikam porad a smejou se mi ![]()