Poradna duly
Jana Čurdová
dobré ranko, koukám že dneska je den kontrol, takže kac, janik a h.sona - všem moc držím palce ![]()
a samozřejmě vítám nově příchozí a gratuluju ke // ![]()
já budu dneska k dr volat a doufám že mě objedná za týden, to už snad bude něco vidět. Jinak se cítím furt netěhotně a nevím jestli jsem neměla jen halucinace ![]()
Ahoj
Držím pěsti na kontroly
. Já se nemůžu dovolat na gyndu, abych se objednala, ale naštěstí to tolik nespěchá. Jen se chci raději objenat, kdyby toho měli hodně
Já už jsem se včera přejedla, ale nevím, jestli už to můžu svádět na těhotenské chutě
![]()
Markit , ať to manželovi dopadne dobře ![]()
Holky, co máte už jedno mimčo, myslíte, že vadí nošení? Malej sice už chodí sám, ale tahat ho musím stejně pořád a už je pěkně těžkej
Snažím se to omezit, ale stejně…
Ahojky děvčata,
držím palce, aby KO dopadly jak mají. Já už mám za sebou 2 a další mě čeká 3.7. Snad už pak bude vidět i srdíčko.
Díky Zebři za podporu, snad to bude OK, ve středu po operaci budu vědět víc.
A Janiku, máš pravdu, asi se opravdu bojíme všechny. jediné, co je takové „divné“ je, že u Kitynky jsme strach vůbec neměla a prostě jsem si ani nepřipuštěla, že by to nemělo dopadnou dobře, a to i přez to, že byla udržovaná. Když jsem byla přez 8 lety //, taky mě to 10 týdny ani več snu nenapadlo, že by to nemuselo dopadnout a taky nedoapdlo ![]()
Snad teď už bude vše OK a počáteční krvácení se už nebude opakovat.
A nevíte, proč se raním nevolnostem říká raní??
Mě to chytá hůř odpoledne i když je mám celý den…a dneksa mě budily i v noci.
V minulosti jsme nevěděla, co to je a teď si to fakt „užívám“ plnými doušky ![]()
Markit.Hl píše:
A nevíte, proč se raním nevolnostem říká raní??Mě to chytá hůř odpoledne i když je mám celý den…a dneksa mě budily i v noci.
V minulosti jsme nevěděla, co to je a teď si to fakt „užívám“ plnými doušky
No tak o tom mi povídej. Minule jsem to měla taky tak. Dopoledne celkem pohoda, odpoledne to začalo, večer hrůza a často mě nevolnosti budily v noci. Teď je to tak, že nejhůř mi je ráno po snídani (než se najím, tak to jakž takž jde). Po obědě se to většinou zlepší, ale třeba včera v noci jsem se taky vzbudila tím, jak mi bylo zle. A to jsem teprve na začátku, takže se dá očekávat, že se to bude spíš zhoršovat. No co, hlavně když se na konci dočkám zdravého miminka..
Jinak holky, nerada bych to zakřikla, ale zdá se, že mi trochu pomáhá čaj pro těhotné od Teekané. Předtím jsem pila od Lerosu, ale teď jsem koupila Teekané, má trochu jiné složení a žaludek mi celkem uklidňuje. Škoda, že se nemůže pít od rána do večera
Je trochu dražší, ale není to zas tak hrozné. Jsem zvědavá, jak dlouho to bude platit, minule to bylo tak, že když jsem objevila něco, co mi od nevolnosti pomáhá, tak za dva dny to už nebyla pravda, já musela najít něco dalšího, co pomáhalo sotva ty dva dny..
Já jsem minulý těhotenství
až tak do 5,6 měsíce. Protože jsem jezdila denně hodinu autem do práce, tak asi ty hrboly a zatáčky po ránu
, teď si budu pěkně sedět doma, tak to snad bude lepší
Ale taky mám žaludek jak na vodě celý dny, ne jen ráno ![]()
Zebra píše:
Já jsem minulý těhotenstvíaž tak do 5,6 měsíce. Protože jsem jezdila denně hodinu autem do práce, tak asi ty hrboly a zatáčky po ránu
, teď si budu pěkně sedět doma, tak to snad bude lepší
Ale taky mám žaludek jak na vodě celý dny, ne jen ráno
No tak to já v prvním těhu jezdila do práce tramvají (skoro horská dráha), ale blbě mi nebylo vůbec. Jen mi asi dvakrát neudělo ráno dobře čištění zubů, tak jsem si ráno čistit přestala
V práci jsem skončila 3 měsíce před porodem, protože se tam začala šířit nějaká střevní chřipka, které jsem se chtěla vyhnout (a naštěstí se povedlo).
Já jsem byla doma od 7 měsíce, protože už jsem v práci šílela, už jsem se nevešla za stůl a nemohla jsem najít na židli pohodlnou polohu
. Ale kvůli tomu by mě doma nenechali, že jo
Takže jsem byla doma kvůli tvrdnutí břicha, i když tvrdlo jen malinko
aHOJTE,
opět zdravím nově příchozí a tiskové prohlášení z první kontroly teda nic závratného:
Na obrazovce byl jenom černý flíček, dokázal říct, jenom to, že bude jenom jedno, není mimoděložní a mám přjít až 17.7. že bude vidět víc,potom bude mít asi 12mm a kmitající ocásek o kterém mi řekne že je to srdíčko. Teď je to teprve 4týden +6 a nyní ještě nelze hovořit o plodu…
Teda jestli jsem si ty základní údaje zapamatovala ![]()
Tož tak.....
mějte se musím se jít zapojit do pracovního procesu ![]()
Odpoledne počtu, jak dopadly ostatní
Kač
U Kity jsem byla do konce 1 trimestru ve škole - VOŠ, a pak doma, protože byla moc nízko a otvírala sem se.
Teď jsem týden doma a kdo ví, jak dlouho budu.
Taky už jsem zpátky, mimoušek 8 mm, srdíčko bije a dle UZ jsem 6+5, dle MS 7+0, takže žádný velký rozdíl. Jsem se tam málem rozbrečela štěstím ![]()
Musím běžet, večer nakouknu, jak dopadly ostatní maminy.
Zatím ahojky.
Ahoj Janiku,
gratuluju k srdíčku.
Taky už se nemůžu dočkat, ale budu simuset ještě 2 týdny počkat. Drž palce, aby bylo vše OK.
Ahoj holky
Tak bych se k Vám ráda přidala
// čárky byly, z krve potvrzeno, na KO půjdu 1.7. tak jsem zvědavá....... U Vojty mi bylo fajn a kromě prsou jsem na sobě nic nepozorovala - nevolnosti jsem neznala (až v 6.měsíci - ale to bylo jen 2× z nervů v práci
- teď mám žaludek jak na vodě, jsem unavená, pořád bych spala…jsem zvědavá, jaké to bude.....
Jinak všem ostatním gratuluju k srdíčkům i // a nebojte se, bude to dobré… a pokud náhodou ne
věřme přírodě, že ví, proč to dělá....... ale pohodová spokojená a šťastná matka je polovina úspěchu
![]()
Podle dělání by měl být termín 16.2.2010 což je 3 týdny od Vojtových narozenin
vyšlo by to s mateřskou i oblečením
![]()
tak jsem tu zpátky z kontroly
čertík má 1,58 cm, srdíčko bije a jsme o den starší, pan doktor se usmíval jako sluníčko, byl spokojený ![]()
tak a já vás jdu dočíst ![]()
vítám tu nové těhulky Berenike, Markit a Zebru , paráda, pěkně se rozrůstáme ![]()
stiko moc držím palečky, ať je všechno v pořádku, dávej na sebe pozor ![]()
kikino gratulace k rostoucímu hcg a krásnou dovču, i když už to nebudeš číst ![]()
Markit neboj, teď bude určo všechno v pořádku, držíme palečky
a ať je manža brzo fit, držím palečky
jo a nevolnosti mám já konkrétně celodenní
![]()
kac gratulace, i když jenom k flíčku, u mě byl vidět až 5+2tt, a i za ten jsem byla šťastná ![]()
janiku taky gratulace k mimískovi a srdíčku ![]()
Katy ty máš taky dnes kontrolu, ne? tak jak, holka? držíme palečky ![]()