Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
23.6.09 14:32

Ahoj holky

Já jsem taky pořád unavená :roll: , včera jsem šla spát v 9, necelou hoďku po Bendovi a vstávali jsme až v 7.30 :oops: . A jsem táááák protivná, na všechny :oops: , to bude pěkně těžký to utajit před rodinou, když je všechny hned ve dveřích seřvu :oops: :lol: Žaludek je zatím docela v pohodě, občas je mi zle, ale ne nijak moc 8)

Markit , já k zubaři musím co nejdřív, musím si nechat vytrhnout osmičku, než mě zase rozbolí :roll: . Právě nedávno jsem zjišťovala, jestli můžu mít lokální anestezii v těhu :?

Ppeti , raději odpočívej, to všechno stihneš uklidit, až tě chytne hnízdící instinkt, já na to taky spolíhám :lol:

Na jídlo nemám chuť, ale pocit hladu pořád :roll: , ale víc mě baví vařit, což nechápu (ani syrový maso mě neva, to normálně nesnáším :-( ) a manža minulý těhu říkal, že vařím líp 8O :lol:

Kač , my snad pojedem ve čtvrtek do Brna na písek a pak si pojedem hrát za bratránkama. Snad přestane pršet, jinak písek nehrozí :roll:
Jinak nic moc plány nemáme, ale už mě to doma nebaví :?
A kamaráda máš fakt dobrýho :lol:

Berenike , to je teda úraz :(

Holky, tak mě napadlo, snad jsem si ten termín vypočítala dobře (cca 25.2), aby mě gyndařka pak nešoupla do března a já se od vás budu muset odstěhovat 8O :cry: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
23.6.09 15:10

Zebro tak vidim ze jsme na tom vsechny stejne :lol:
Jo no a i kdyby jsi mela zacatek brezna tak klidne muzes zustat :wink: stejne hodne holek neporodi v unoru ale driv nebo pozdeji, ja urco driv tak bych mohla hned do ledna, ale jsem tu a snad i zustanu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
23.6.09 15:13

Tak snad jo :)

Dělám oběd, ale vůbec nemám chuť na jídlo :roll: . Manžel mi koupil čokoládu (včera dostal sprda, že ji nedonesl :oops: :lol: ) a ani na ni dnes není chuť :roll:

Katy , a jak dlouho jsi v UK a proč? Jestli se můžu zeptat. Já jsem tam bydlela asi 2 roky (ve Walesu), ale odstěhovali jsme se sem a je nám tu líp 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
23.6.09 15:55

Zebro taky nemam na nic chut :roll:
Ja jsem v Uk pres 5 let no a prijeli jsme sem pac jsem se doma nudila :lol:
Ty jsi byla ve Walesu? Tam je krasne ne?Co jsi tam delala??
No kolikrat uvazuji ze by jsme se vratili, ale u nas je to dost slozite, mame tady barak a ted cukrarnu a Adik tady chodi uz 5 let do skoly a teda cesky by se musel hooodne doucit. Nevim co bych v cr delala , myslim jako praci a co manza :roll: ale momentalne nejak depkarim kvuli penezum a nejradsi bych se zbalila a jela nekam pryc. Co ty delas v CR a manza? Kde bydlite a jak jste se aklimatizovali zpet? Proc jste byli tady a proc jste odjeli? Promin moc otazek co? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
23.6.09 16:02
Katkaty píše:
Zebro taky nemam na nic chut :roll:
Ja jsem v Uk pres 5 let no a prijeli jsme sem pac jsem se doma nudila :lol:
Ty jsi byla ve Walesu? Tam je krasne ne?Co jsi tam delala??
No kolikrat uvazuji ze by jsme se vratili, ale u nas je to dost slozite, mame tady barak a ted cukrarnu a Adik tady chodi uz 5 let do skoly a teda cesky by se musel hooodne doucit. Nevim co bych v cr delala , myslim jako praci a co manza :roll: ale momentalne nejak depkarim kvuli penezum a nejradsi bych se zbalila a jela nekam pryc. Co ty delas v CR a manza? Kde bydlite a jak jste se aklimatizovali zpet? Proc jste byli tady a proc jste odjeli? Promin moc otazek co? :oops:

5 let, to už je dlouho, a když tam syn chodí do školy, to je jiný. Já jsem tam jela jako aupair (byl to nápad bývalýho a po rozchodu jsem to už měla rozjednaný, tak jsem odjela sama), byla jsem aupair asi 9 měsíců a pak jsem potkala manžu, tak jsem tam zůstala s ním (on je brit, ale ne z Walesu a navíc vyrostl v JARu, do Walesu se přestěhoval kvůli práci - to je zmatek, co? :lol: ). Ale nic moc práci jsem neměla, dělala jsem v hotelu pokojskou a plat teda nic extra :roll: a manžu jeho práce taky už nebavila, tak jsme se rozhodli to zkusit tady. A platili jsme tam šílenej nájem :roll: . Manža našel super práci v IBM, kde po něm nechtějí češtinu a já jsem tam později dělala taky, než jsem otěhotněla. Manžovi se tu líbí a stýská se mu jen po rodině, ale ti sem občas jezdí.
A tvůj manžel je brit nebo čech?

Ostatním se omlouvám za slohovku :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
23.6.09 16:58

Zebro aha tak to je jina, muj manza je cech. V IBM ma asi dobre prachy ne??To se vam asi musi dobre zit ne? |Ja jsem mmomentalne dost nalomena, jenze to nejde ze dne na den a vubec je to zmatek. My platime hypoteku tady a je to taky palka ale dobre ze s nama bydli kamosi jinak by jsme to nedali. Kde ted bydlite?Mate baracek nebo byt?
Ja vubec nevim kde bych sla pracovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
23.6.09 17:41

holky bleju jak alik je mmi zle a kdyz mi neni zle a nebleju tak spim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
23.6.09 17:52

jizvi taky nedělám pomalu nic jiného, než spím, protože jinak je mi blbě.

Dneska jsme byla ve městě a na skok v práci a auau, bříško začlo pobolívat.....

Přítel už je v nemocnici apřipravujou ho na operaci.

Zebri - Katy - pěkně jste se rozpovídaly :D taky jsem přemíšlela nad tím petersborough ale když jsem viděla třinec, říkala jsme si, že už jsi asi z5.

A Když vám upraví piodle UTZ termín na jiný měsíc tak to ještě neznamená, že budete nutně muset odtud odejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
23.6.09 17:54

no asi na sve prvni tehotenstvi jen tak nezapomenu,,, skoda,ze ten druhej mimisek nevydrzi… holky po cem vam neni zle?me zatim akorat po nanuku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
23.6.09 17:59

Katy , tady bys našla práci, třeba IBM je myslím i v Praze a pokud mluvíš anglicky, tak většinou berou. Manža má peníze docela dobrý, ale taky máme hypotéku a půjčku a skousta peněz jde do oprav, takže taky nic moc nevycházíme :? . My jsme koupili polorozpadlinu na vesnici a opravujeme (děs běs :roll: ), ale už to jakš takš vypadá a dá se tu bydlet. Ale jsme asi 40km od Brna, takže se moc nikam nedostanu a už mi z toho hrabe, snad se jednou budem schopni přestěhovat někam blíž k městu :roll:

Jizvíková , častý blití je prý znamení silnýho a zdravýho těhotenství :wink:

My jsme byli s malým teď na procházce, tak jsem unavená jak kotě, to zase půjdu spát po večerníčku :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
23.6.09 18:01

no to bych musela mit u sebe arnolda :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
23.6.09 18:15

Jizvi
mě pomáhá i ledově vychlazené jogurtové mlíko, klasické mlíko nebo troška coca-coly. Dají se koupit i zázvorová lízátka
prý mají pomáhat i čaje nebo studené limči ze zázvoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
23.6.09 18:19

Čau holky. Možná je to jen náhoda, ale já mám dojem, že mi není blbě po dnech, kdy si zapomenu vzít Femibion. Tak tento týden ho radši brát nebudu, ráda bych to v práci dochodila. Včera jsem si ho vzala ráno, večer mi bylo zle (i skoro celou noc až do rána), dneska dopoledne se to zlepšilo a teď je to mnohem lepší. Nebo je to tím, že mám náplň (v práci) a na nevolnosti nemyslím. A proto, že nemám čas, zapomínám na pilulku.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
23.6.09 18:21

mliko a jogurt to neni pro me, teda ted ne, normalne ano , ale ted mlecne vyrobky vubec nemuzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
23.6.09 18:23

jizvi
tak ono je to hodně individuální. Podle ostatních děvčat mám v tomto „výhodu“ že jsme doma na PN, takže spím, když se mi chce - třeba většinu dne a to mi pak blbě většinou není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí