Poradna duly
Jana Čurdová
Vítám nové těhulky. přeji krásné těhotenství plné pohody.
Dneksa mi bylo tak zle, že jsme téměř celý den strávila v posteli. Přítel je po operaci. Volal mi, jak se probral z narkozy, ale bylo poznat, že je ještě oblbnutý. Hlavně, že je vše OK.
Leníku a nebo ty za mnou na Sever Moravy do Opavy ![]()
Zdravím všechny a pomaloučku, potichoučku se také připojuji. Zatím jen s // na testu. Jednoho prcka už doma mám, druhé je plánované, ale trochu si pospíšilo ![]()
moc vám děkuji za přivítání…
zebra moc děkuji, už to mám hotové, jenže když to vše dám do podpisu, napíše mi to, že podpis je moc dlouhý, mám povoleno max 255 znaků. tak nevím co s tím, chtěla jsem si tam dát i metřík mého malého a mimíska v bříšku a také mi to nejde… nnevíte někdo co s tím??? prosím pomozte… děkuji
Weveriko, zkus napsat adminovi…anebo jeste nejdriv pohledej v dotazech na adminy, myslim, ze uz jsem tam tenhle dotaz videla.....
Poppy vitam te a gratuluji k // ![]()
weverinko kazdy ma jen 255 znaku, musis to proste nejak ulozit a zredukoavt at ti to tam vleze, jedna finta je ze jak mas adresu tak zkus zkopirovat jen to mezi img a to url pred a po vymaz, no je to tezko vysvetlovat ale zkus to ![]()
Holky už to mám. moc děkuji za rady, jste skvělé… jdu spinkat tak dobrou noc, páček
Dobre ranko
Jak se mate?? Jste vsechny v poradku? Koukam zaplavy jak cert ![]()
Kdopak jde dnes na KO?
Ja frcim do prace ![]()
Berenike píše:
Petro Bordel v bytě, šťastné dítě!!!! Tak se toho drž a klidně odpočívej, když to potřebuješJInak tě teda obdivuju…takového bobka malého a už zase těhu
nějak jsem nikde nenašla - promiň, že se ptám, jsem baba zvědavá
- to druhé je plánované? Budou kousek od sebe, aspoň si budou rozumět, mám kamarádku, je s bráchou o 13 měsíců a jsou nerozluční doteď
ale pro mamču je to asi horší…
jj je to plánovaný, jen jsme netušili že se povede hned první měsíc ![]()
Zebra píše:
Ppeti , raději odpočívej, to všechno stihneš uklidit, až tě chytne hnízdící instinkt, já na to taky spolíhám
no na to u sebe nespolíhám, poprvé se mi tak nějak vyhnul
![]()
tak vás zdravím a vítám nově příchozí a gratuluju ![]()
já jsem dneska jak praštěná palicí, potřebovala bych spát a spát a spát, ale bohužel ![]()
jo a taky já - masožravec - vařím dneska k obědu rýžový nákyp
měla jsem na něj děsnou chuť
jen nevím jak takovej oběd ocení manžel ![]()
Ppeti nazdarek, ja bych taky spala a spala ale nejde to ![]()
Vubec se mi nic nechce. Jak maly, posloucha?
aHOJTE,
zDRAVÍM NOVĚ PŘÍCHOZÍ A GRATULUJI ![]()
JSEM TU JEN NA SKOK, ZKOTROLOVAT, JESTLI SE VŠEM DAŘÍ DOBŘE!
vČERA JSEM SI ODPOČINULA, ČETLA JSEM SI KNÍŽKU, HONZÍK MĚ NECHAL A HRÁL SI S LODÍ - JEŠTĚ ŽE SI UMÍ HRÁT SÁM!
Potom jsme udělali malinkatou oslavu jmenin-Jan - byly jen jahudky s cukrem a dareček - flétna a čokofigurka. Honzík si nás postavil do řady-to má asi ze školky-posledni dobou často slavili narozeniny. Tak Honzík včera dost na fletnu pískal,ale ještě mu ruce moc nejdou-přiznám se mě taky moc ne ![]()
Dneska se citím celkem dobře, ale odpoledne jedeme do Mor.Krasu-Sloup - to bude zase zatáček, tak doufam, že to nějak zvládnu!
Ta se mějte a přeji spokojená bříška a kdo může ať odpočívá!!
Nepřihlášená Kač
Ahojky holčiny, také kontroluji jestli jste všechny v pohodě.
katkaty, moc díky za přáníčko, no jestli to bude probíhat jako při minulé m těhu, tak budu nejšťasnější mamina, protože při mém minulém těhu. do 22tt až na o číslo větší prsa žádné změny nebyli. od 22tt mi začalo růst bříško, jinak vše úplně v pohodě až do porodu, žádné problémky či komplikace nenastali. a porod ten byl také brnkačka, vůbec jse si ho neužila, bylo to tak strašně rychlé a pohodové. když budete chtít, pošlu vám story o mém prvním porodu, abyste neměli z něho strach i takovéto štěstíčko může potkat každou z nás. a tedy zatím žádné příznaky až na přecitlivělos, (při každé citlivé ukázce v tv pláču, ale to jsem měla i při prvním těhu, hned od začátku.) nepocťuji, tedy zatím tak jsem zvědavá jak to bude do budoucna.
tak se zatím mějte co nejlépe a opatrujte svá bříška… ![]()
weveriko no to se mas teda
tak snad bude vse bez problemu jak u prvniho
jo a popis porodu klidne dej, rada si poctu ![]()
Tak ja jsem si normalne na chvili lehla dozadu do auta a skoro zdrimla ![]()
ahojte, tak já dneska skoro celý dopoledne fakt prospala
ještěže mám tak hodný dítě ![]()
jo a můj sladký oběd dopadl tak, že jsem se na to celou dobu těšila, a když sem to dodělala a naložila si na talíř, snědla sem jednu lžičku, zjistila že mi to nechutná a poobědvala chleba se salámem ![]()