Poradna duly
Jana Čurdová
Holky děkuji za příspěvky. Dnes jsem špinila ještě trošku ráno, jak jsem vstala a od té doby nic -tak snad dobrý.Od manžela mám ještě naordinovaný klidový režim, tak ho musím dodržovat. Na druhou stranu - to se mi jen tak nepoštěstí,tak jsem ráda ![]()
Stiko - taky nás očkování na klíšťata teprve čeká. Myslím,že jsou tři dávky viď po určité době. Má to vůbec účinek hned po té první dávce nebo až po těch třech?
Ppetro - určo večer napiš jak rostete ![]()
Anonymni píše:
Markit.Hl - khac jde na svatbu brachovi, ktery se žení, myslim si ze vlastni svatbu bych asi zrusila, nechtela bych na ni vzpominat jako na svatbu, kde se vsichni bavili jenom ja ne…a na to jak mi bylo blbě!!
Přesně tak. Ovšem, když jsem se před 4 lety vdávala, tak jsem byla ve 3.měsíci a teď si říkám, jaké jsem měla štěstí, že mi nebylo zle. Nejdřív jsme naplánovali svatbu a pak si řekli, že se začnem snažit, že to třeba hned nepůjde, tak ať máme „náskok“. No a vyšlo to napoprvé, naštěstí bez nevolností. Svatbu jsem si užila, jen jsem si moc neužila hostiny, protože třeba oběd jsem jedla ještě k večeři - ne že by mi bylo blbě, ale nic moc se do mě nevešlo
Teď jsem si říkala, že tuhle svatbu si konečně užiju a vypadá to, že třeba taky ne. Tak pak už zbývá ještě ségřina, ale kdoví, jestli k té někdy vůbec dojde ![]()
tak jsem po kontrole, prcek tam je, ovšem zatím bez srdíčka, takže nevím nic bližšího. A to jsem si řikala, že teď už vidět bude, že nejdu brzo jak u Matesa
mám zezačátku ty děti nějaký líný a ke konci se jim zas chce ven až moc brzo
![]()
Ahojte,
ppetro - tak podobně jsem dopadla ja. Byl tam jenom flíček, tak další KO až po návratu Dr. z dovolené 17.7. To už říkal, že už tam bude srdíčko.
Taky jsem z toho nebyla nadšená, že se nemohu pochlubit srdíčkem ![]()
hkac - tak to jsi poprve mela „stesti“, ze ti nebylo nedobre, ale nějak jsi to zvládla a nejsou na tařka nejdulezitejsi den v zivotě nepříjemné vzpomínky.
Já jsem zastánce toho, že dítě není důvod ke svatbě. Takže jsem se vdávala až měl H 3,5. Bydleli jsme u me v karviné, takže manžel šel ještě se svou sestrou a její rodinou, která přijela až z Phy, do parku na procházku. Jak me H viděl už nachystanou-bez svat. šatů, tak se rozplakal, ze nemá korunu. Já se divila jakou korunu? On:jsi pěkná jako princezna a já chci královskou korunu! Přišlo mi to takové dojemné, ale statečně zatlačila slzu a v klidu si pormluvila - na něj si vždycky čas udělám. Tak to nakonec zvládl ![]()
Kac
hkač , když jsem se vdávala před víc jak 12 lety, taky jsem byla těhotná
Ale byla to docela malá svatba. Teď s přítelem nemáme finance, takže uvažuje, že svatbu asi příští léto, ale po obřadu jen v kruhu rodiny.
ppeti ,klid, jsem 7+3 a taky netrpělivě čekám, jestli se objeví v pátek srdíčko…
Jsem se snazila o ucetnictvi, ale budu musety vzit nekoho na pomoc pac jsem z toho jelen
Nemuzu hybat skoro s hlavou pac jsem asi spatne spala ![]()
Tak jsem si vcera ztezovala ze mi neni zle a dnes dopo jsem musela rozdychavat ![]()
Ppeti neboj vse bude ok, co rikal dr?
tak utz mame za sebou, no nakonec jsem s manzou nestacila koukat, byla tam dve srdicka…
no jsem zvedava , jsem teprve 6+3 takze se vsechno muze jeste zmenit
Jizvi,no tak to oooobr gratuluju.Teda,to je zpravicka........I kdyz priznam,ze mne by asi tato zprava dost rozhodila,cekame druhy a zatim bydlime ve 2+kk-50m2. Tak dvojcata jedine do houpacich siti.A to je manzel z dvojcat. Kazdopadne ti to moc preju. Jinak Brno hlasi uz asi 3-hodinovou kontinualni bourku a ja jsem zjistila,ze pri vykyvech tlaku je mi dost spatne,dokonce jsem i blinkala a to se mi nestava(tim nechci zvracejici nastvat). Jo,ja jdu na kontrolu ve ctvrtek,to budu 7+6 a snad bude vse OK a uvidime srdicko. Zatim pa Lenka
Jé Jizvi gratuluji a moc držím palečky…
Katy nevolnosti občas přijdou na všechny. je fakt, že já jsem zjistila, jak už tu někdo psal, že když si nevezmu Femibion, je mi trochu líp.
kiki04 probémy s počasím jsou hnus. jsem navíc k těhu nemocná a tohle počasí je mazec. dneska těsně před tím, než přišla bouřka jsem se 2× sesunula, jendou natvrdo na zem - au a podruhé na posatel. Hnus děs běs. Pak jsem usnula, teď svítí sluníčko a je mi líp.
HOLKY, JAK HLOUHO JSTE ZVLÁDALY LEŽET NA BŘICHU U PŘEDCHOZÍCH TĚHU??
Markit.Hl píše:
Katy nevolnosti občas přijdou na všechny. je fakt, že já jsem zjistila, jak už tu někdo psal, že když si nevezmu Femibion, je mi trochu líp.
To jsem psala já a proto ho teď neberu. Pár dní jsem listovku úplně vynechala a od včera beru jen klasickou listovku. Ale včera už mi bylo (ještě předtím) taky blbě, takže jen z Femibionu to nebude. Ale chvíli s ním počkám a doberu ho trochu později, jestli nevolnosti povolí.
Cauky, gratuluju k uspesnym KO a Jizvi ke dvojcatkum. Ja myt k ty nasi hyperaktivce ty dvojcata tak si hodim masli. Vic az zitra, ted je mi blbe,pa
Markit teda ty tvoje sesuvy to je des
to normalne omdlis?? A jak dlouho jsi mimo?
Tak ja jsem si dala brkasi s pazitkou a mlickem mnam, musela jsem si uvarit par bramburku pac kamos si ji delal a ja jsem dostala na ni desnou chut ![]()
katy většinou vědomí úplně neztratím, takže vnímám co se děje kolem, jen neumím reagovat, vždy se maximálně snažím dát nějak najevo, že jsem při vědomí.....
Někdy to je pár vteřin, ale už to bylo i kolem 15 min..... naštěstí v co jsem těhu, tak se to pohybuje max do tak asi 3-5 minut......a poslední dobou je to spíš na vteřiny… prostě se mi zatočí hlava a než stihnu sednout, jsem dole
„naštěstí“ v 95% případů spadnu na bok, ne na břicho....... a co jsme těhotná, tak na břichu jsem nebyla..... ¨
Jinak taky stešně ujíždím na bramborách a kaši a jak začaly nevolnosti, bylo to pomalu jedinné jídlo, co jsme snesla k večeři ![]()
Jojo,chute,tyk ty ja mam naprosto nevyzpytatelny......na neco dostanu chut,tak si to koupim a druhej den se na to nemuzu ani kouknout,viz.treba utopenci. Uplne zezacatku,tak ten 5-6tt jsem se mohla po nich umlatit,ted se mi zveda zaludek,jen si je predstavim
Dnes mam strasnou chut na slanej strudl,ale neni nikdo,kdo by ho upekl
klarka jela s tatkou ke tchyni a ja lenosim. Lenka