Poradna duly
Jana Čurdová
stiko
já vím, že se budu opakovat, ale bomba, příjemná tečka za jinak celkem vyčerpávajícím dnem.
všem
je fajn si každý den sednout a počíst si o tom, jak jsou na tom ostatní, člověk nemá pocit, že je v tom sám. Díky ![]()
Opatrujte se a příjemný večer.
Přeji krásné ráno!
Stiko - tak super počtení, tak jsem se zase pobavila:-)
Včera mi nebylo dobře ani jsem neobedvala (zatim jsem nezvracela) a snedla jsem 5výborných VELKYCH merunek-byly asi vypěstované„na práškách“, ale to me vubec neodradilo. Byly výborné a 1broskev. No nejlepe mi udělala zmrzlina s Honzíkem. Říkám si, že je dobře že nebl. jinak by to v práci hned všichni poznali a je to tady strašná drbárna… Nastoupila jsem koncem minulého roku v rámci jedné firmy do jiného města. Sedím v kanclu s šefkou a to není příliš ideal… Řeknu to až začátkem srpna a budu čekat až bude mít dobrou náladu.
Rodiče přijeli včera a jak jsem očekávala, měli přednes, že jsem hubená. Naštěstí ten přednes nebyl příliš dlouhý.
Nějak jsem ze všeho hned podrážděná a vytočená. Jsem ráda, že muj manžel veškeré mé nálady zvládá, jsem tak ráda že ho mám. Ikdyž ted momentalně je pryč. V6dycky mu říkám co bych si bez tebe počala, no bez tebe byh asi nepočala ![]()
mějte krásný neblinkací den! Bude zase vedro tak pěkně do chládku.
kac
Dobre ranko
Tak jak je???
Uz je trochu lepe?
No ja dneska rano jsem se jen podivala na kartacek a uz me natahovalo, ale nemela jsem nic v brichu tak sly jen stavy
![]()
Jinak dneska zacinam 3 mesic huraaaa
Vaha ukazuje o kilo a pul mene hehe sranda ![]()
ahoj holky ![]()
stiko taky jsem se nasmála, hlavně u pasáže s čertem
mě se zrovna předevčírem Tomáš smál, že bulím, rozplakalo mě, že jsem měla v šuplíku takový úžasný drbátko na hlavu, ale bylo rozpláclý a já ho na tu hlavu nedostala a nešly mi ty drátky narovnat
fakt hormony ![]()
nevolnosti zrovna včera jsem si říkala, jak je mi dobře a je to tady, už zase slintám, tak jsem snědla vanilkový pribináček a hrozny, tak uvidíme, jestli poletím ![]()
Ahojky, připadám si tu trošku jak exot. Vy teprve dostanene průkazky a já ji mám od 19.6. Ale první záznam v ní je už 15.6.
Ahoj,
Markit.Hl - ty už máš průkazku?
Minule jsem ji taky dostala hned jak jsem přišla a taky nemocenský lístek a injekci na přivítanou
Tehdy jsem byla ze všeho příliš vystrašená… tak Dr. neměl moc práce mě přemlouvat, abych nemocenskou nastoupila. Věděl kde pracuji, že v práci pořád sedím a to břicho je stlačene…
Kdyby to bylo vždycky tak jak bylo první dítko, bude druhé, tak by to bylo jednodušší a člověk by věděl co přijde. Jestli budou nevolnosti, nějaké bolení atp.
To by bylo super! A nebo ne?? (nepočítám nešťěstí-ztráty mimi!!!!)
Kač
Cauky, no me uz zacina bejt zle, ale jeste nebliju, ted si delam instantni koprovku s kndlikem. stridam to se svickovou bez masa, to je jediny co muzu jist.
Kač: mě sestřičky začaly chystat průkazku ve chvíli, kdy mi doktor oznámil, že jsem těhotná, že vidí plod na sonu s tím, že jsem ji měla dostat až 1.7., kdy jsem měla plánovanou kontrolu. Do týdne jsme začala krvácet, tak jsem šla nejdřív na pohotovost, pak ke svému, tam už mi ji ( toho 15.6. ) sestřičky nabízely, ale doktor chtel počkat týden - do 19.6. jeslti nepotratím. Nepotratila jsem, plod rostl, tak mi ji dali. Je možné, že jsem ji dostala i tak brzo, kvůli tetanii, proto jsem to i po nalezení // potřebovala mít od lékaře potvrzené, kvůli lékům. Ale na druhou stranu je sestry chystaly automaticky, aniž o tetanii věděly.
STIKO - podle tebou založené diskuze Jak na nevolnost!
Jsem si koupila coca colu na radu jedné odepisovatelky a trošku popijim. Bud hlásit jestli to pomohlo aspon u mě ![]()
Ale já tařka můžu jíst skoro všechno, jen se mi neudělal dobře při zprávě, že kluci co s nima chodím na oběd jdou na porkovou polívku - fuj.
Ty buchtičky s krémem bych dala ale poléévku neeee.
Ahojky, já jsem taky moc ráda, že můžu vždycky počíst, jak jste na tom. Většinu dne ale buďto zvracím, ležím nebo se snažím věnovat Matýskovi, tak jen občas kouknu a dočítám vás.
Na nevolnosti mi teda nezabírá vůbec nic - zkusila jsem zázvorová lízátka, EMESIN, coca-colu, jíst v noci, jíst hned po ránu - pak taky nejíst hned po ránu - vždycky se stejným výsledkem. Ráno prostě zvracím pravidelně, pak přes den v průměru 2× a dvakrát se mi poštěstilo, že mě to probudilo v noci
V době cca 14-17 hod. mi bývá většinou relativně líp, tak všechno směřuju do tohoto časového rozhraní - nákupy, procházky s Matesem, úřady apod. Ne vždy teda s úspěchem, minule jsem musela v Kaufáči sednout na houpací autíčko pro děti bo už mi pískalo v uších a to je u mě poslední varovný signál před omdlením. Máťa se se mnou trochu šťouchal, že tam chce on, ale nakonec jsme se nějak podělili ![]()
Vůbec je s ním teď švanda, v autě mi říkal: „Takové tempo, to je proti přírodě!“ a tátu budil slovy „Tak vstáváme, vašnosto“
Většinou má takové fráze z pohádky o kachně Matyldě a přesně ví, kam to v reálném životě za:,–(it. Jo, a v obchodě se u rohlíků ptal paní, jestli je bezdomovec
Takže aspoň něco veselého vždy přes ten útrpný blicí den mám. No a sourozence prej nechce, chce kočku, tak to budeme muset ještě dopilovat ![]()
No nic, půjdu zase poležet. Další kontrolu mám 9.7., určo pak napíšu výsledek.
Vy se zatím opatrujte, počasí snad bude konečně trochu lepší, tohle dusno je fakt šílené ![]()
Ahoj holky. Já dneska ráno zas vyhodila snídani a od té doby je mi jakž takž dobře, že zas začínám mít obavy, jestli je vše jak má být. V pátek jdu k doktorovi, tak jsem vyplašená už teď, hrozně se bojím.
Dneska jsme byly s Anežou v ZOO a moc jsme si to užily. Zvířátek jsme teda moc neviděly
ale my tam nechodíme ani tak kvůli zvířátkům, zatím.. Anežka se těšila na koupání, ale moc jsme to nepřeháněli, nahatou jsem ji teda nenechala. Pak se projela tramvají, obešly jsme kočičky, dobu strávily u morčátek a pak si došly na obídek. Anežka si dala dětskou porci, já normální a trochu jsme si v tom udělaly škatulata hejbejte se, takže nakonec Anežka jedla řízek s bramborovým knedlíkem a já vrabce se zelím a br. kaší
Celý den nespala, tak doufám, že zalehne brzy a já budu moct jít taky včas. Zatím platí, že v noci mi je jakžtakž dobře i bez jídla, jinak musím fakt pořád jíst (takže já už mám naopak přes kilo nahoře
a břicho skoro jak před porodem)
Hkač tak to jsi měla fajn program. Já trčím doma a nudím se ![]()
Jinak nevolnosti pořát jsou, žaludek jak na vodě, ale už to není tak zlé, jak bylo, snad se ro brzy srovná a bude klid - teda rozhodně to nechci zakřiknout…
Já jsem zatím nepřibrala nic, ale břicho jako by se nafouklo
I Libča konstatoval, že se mu nějak při objetí zkrátily ruce.
Krasnej vecer,
tak mala jela s babi na chalupu, kam ja pojedu na vikend, bo tady se budou delat skrine a pak tam bude tyden sama s babi.
Manzu premlouvam, at se odstehuje k rodicum, bo mi tu nikdo nebude smrdet s jidlem a s kafem a vecer se mnou nic stejne neni, bo bleju, dneska 3× uz at to prejde co?
cau holky tak ja zase bleju o 106 to se neda vydrzet, nejhorsi je, ze se dostavam az na ty brisni stavy
![]()
Tak ja jsem se konecne trochu najedla dneska, to je vzdycky des se najist, kdyz mi nic nechutna, tak se tesim ze mam na chvili klid a neni mi zle ale asi jen chvili pac nemuzu jist moc jak mam scvrkly zaludek ![]()
Jsem slaba a je tu des hyc.
Jak se mate vy?