Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, včera se tu vyšplhala teplota na 32 st. ve stínu, no hnus a dneska to očividně nebude o nic lepší. To zas bude den.
Kač a štiko , taky zatím nebleju i když už nekolikrát bylo na mále… drřím se. I se mi zdá, že nevolnosti nejsou tak zlé, jak byly, ale dost se mi točí hlava. „Naštěstí“ teď bude se mnou Libča 6 týdnů doma. Štikuš , na těžká žaludek jsme si našpla úlevu - bylinkový čaj na podporu trávení a je to fakt fajn… pěkně se mi pak uleví - bývá mi hodně těžko po mých milovaných vajíčkách, tak sjem je omezila a zbytek si vypomáhám takto ![]()
S tím potratem je mi to hrozně líto. Je fakt,ž e se toho taky hrozně bojím a snažím si to teď nnepřipouštět. Trošku mi to, že můžu miminko ztratit připomíná i Andílek od hkac.
berenike bříško mě taky pobolívá aněkdy docela i zabolí, ale určitě je to tím, jaks e roztahuje děloha. pr´tátko roste a potřebuje místo
.
Soni já mám problém s kalhotama. Protože jsme baculatá, nosím hodně tuniky a do nich se ve většině vejdu asi až do konce těhotenství
ale ty kalhoty a kalhotky jsou problém. A mám strach si koupit něco nového - těhotenstého. před 8 lety jsem si v 9 tt koupila kalhoty a ve12 tt jsem musela na potrat - toxoplasmoza. teď bych chtěla zkusit počkat, až budu mít za sebou screening.
Ahoj holky,tak jsem dnes po kontrole-srdíčko BIJE, i mi to Dr. ukazoval,tak jsem si hezky zaslzela.Dostala jsem už těhuprůkazku,tak teď jsem ofikotěhule a taky neschopenku......Jinak mně je všelijak,celej den nemám chuť na jídlo,i když večer se to zlomí a třeba včera jsem stláskala celou citronovou Babetu. Jo a nechala jsem si vyjet fotečku pro Klárku,no zatím je to takovej malej vetřeleček.......Další kontrola je 4.8. a to mi budou dělat právě ten NT screening na Downa. Pravda 1400kč,ale za ten klid to stojí. Myslím,že má dnes ještě někdo kontrolu,tak se hlaste…Pa Lenka
Jo a podle UZ jsem 7+5, podle měsíčků 7+6,tak nám to krásně odpovídá. Lenka
Leni a co tak realizovat metřík?? ![]()
Jinak taky už se moc těším na zítra a jsem nervozní. mělo by se objevit srdíčko.
Markétko,to bych sice ráda,ale moc netuším jak,a nějak se mi nad tím zatím nechce dumat. Ve čtyři zasejc jedu směr chata…Zítra budu držet pěsti,taky jsem měla strach a zdálo se mi,že trvá věčnost,než Dr. řekl,že už ho vidí
Lenka
Leni, stačí kliknout na metr kterékoliv z nás, vybrat si vzhled s nastavit si termín porodu. Jinak máš fajn, že pojedeš na chatu, taky bych někam jela
ale na chatě se bude stavět a tak se mi do toho prachu nechce. Tady ve městě je to zas ale šílená výheň. No uvidíme, možná za 14 dní na týden na chatu vyjedu. Akorát musím nahlásit změnu adresy pro pobyt při neschopence.
Už a´t tam je vidět, ale kdo ví, jak to bude. Jse, baculatá a u doktora jsme neviděla vaginální sondu, takže pokud sono přez břicho,kdo ví, co vše bude vidět,a le snad to bude vše OK.
Moc si to na chatě užij. Pa Markit
aHOJTE,
stika - tvoji kamosky je mi lito, doufam ze všem pomůžou pozitivní myšlenky, které všem posílám........ chytly jste všechny? Jo? tak to jsem ráda ![]()
kikina2004 - tak gratuluji k srdíčku a k „prukazce“.Taky jsem se ptala na spec. vyšetření a Dr. mi řekl, že když už má klientkam nad 3Xlet, tak to májí bezplatné. Tak jsem prý ušetřila 1400kč.
Markit - jmenuje se ten čaj byl.čaj na pod.trávení? Od jaké firmy-vyzkousím-cola přestala fungovat a jak se mi z ni bublinky vraci tak si myslim ze se pozv… ![]()
Bříško me od neděle(kdy jsem měla velké křeče)nebolelo- trošku „píchne“ ale to si říkám děloha roste.
Jani taky jsem se nasmala hláškám"…proti přírodě"
Oni to nějak vycítí, kde to nejlépe použít.
končím jdu pracovat!!
Kač
Marki,moc díky,no je pravda,že dnes byl UZ vaginálně,ale tak dumám,že u Klárky jsem měla zánět ledvin a chodila na klasické sono a myslím,že v 8. týdnu už srdíčko viděli přes břicho. Tak snad jo. I když tehdá jsem byla celkem štíhlá,to už teda teď rozhodně nejsem..........Sem se styděla,když jsem hlásila váhu
Lenka
Kac píše:
aHOJTE,stika - tvoji kamosky je mi lito, doufam ze všem pomůžou pozitivní myšlenky, které všem posílám........ chytly jste všechny? Jo? tak to jsem ráda
kikina2004 - tak gratuluji k srdíčku a k „prukazce“.Taky jsem se ptala na spec. vyšetření a Dr. mi řekl, že když už má klientkam nad 3Xlet, tak to májí bezplatné. Tak jsem prý ušetřila 1400kč.
Markit - jmenuje se ten čaj byl.čaj na pod.trávení? Od jaké firmy-vyzkousím-cola přestala fungovat a jak se mi z ni bublinky vraci tak si myslim ze se pozv…
Bříško me od neděle(kdy jsem měla velké křeče)nebolelo- trošku „píchne“ ale to si říkám děloha roste.
Jani taky jsem se nasmala hláškám"…proti přírodě"![]()
Oni to nějak vycítí, kde to nejlépe použít.
končím jdu pracovat!!
Kač
No já budu mít teď 32 a neříkal ani slovo,že bych to měla gratis. A kamoška má 36 a platila si to taky.....Jsou to hajdaláci,já bych věřila,že od určitýho věku to bude gratis,ale proč by si to nenechali zaplatit,že?????Ale co,zas to není taková položka,aby mně zruinovala a za ten klid mi to stoji. Lenka
Jé,Market,my máme stejně termín porodu
teda napsali mi TP 11.2.,ale podle dalšího gravimetru jí zasejc vyšlo 13., tak zprůměrovaně prostě 12. L.
kiki gratuluji k srdicku
taky budu mit letos 32 ![]()
Markit zitra drzim palecky a urco bude vse v poradku a srdicko jako zvon ![]()
Tak ono taky záleží, jak to mají nasmlouvané s jinými doktory. Moje kamarádka - 25 let jela sice až do Olomouce - asi hodina autem) a neplatila nic. Jiná měla jiného doktora, jela jinam a platila 1000,– Já se na netu nějak nedočetla, že by se měělo platit nebo koli,k. asi jsem blbě hledala.
Kiki čaj je od Pickwicku. mě hrozně jejich směsi chutnají. Je to Síla bylin - klidné zažívání. JInak dobrá je i směs relax na uklidnění.
Za svou váhu se nestyď. To neovlivníš - většinou. JInak kamarádka to o mě řekla dobře. Ty jsi sice baculatá, ale umíš ty kila navíc nosit. Chce to přestat se tím trápit a užírat a prostě upravit šatník, a cítit se v tom dobře. Mám 84 kg při 168 cm a většinu váhy na bocích, stehnech a hlavně břiše a přesto jsem pro chlapy přitažlivá a dávají mi to docela hodně najevo a i v práci spousta chlapů flirtovala
prostě buď sebevědomější a hned ti bude líp. ![]()
Kiki tak vítej do klubu, už jsme tři
jem si teď neumím vzpomernout na ten další nick ![]()
Mě bylo letos 31.
Ale což o to,to já se netrápím,jen vím,že bych klidně mohla zhubnout,kdyby na věc přišlo,ale jsem strašně nedůsledná. Já mám 170 a váhu mezi 75-77,nahlásila jsem 77, bo to mi ukázal stroj včera navečír. Tak tak Lenka
ještě k vyšetření:
Dr. říkal zřejmě 32, ale nejsem si jista, tak jsem napsala radši 3X, abych někoho nepletla.
Mě bylo letos 35, z důvodu věku jsem se hned ptala na nějaká další „nadstandartní“, třeba i placená vyšetření a bylo mi řečeno tohle. Takže si nemám nic vyřizovat bokem, že mě pošle i na plodovku.
Markit.Hl - u těch doktorů opravdu záleží, kdo je s kým kamarád, nebo jsou firmy, které i doktorům platí, že jim doporučují pacienty. Dr. má důvěru, tak klienta ho poslechne… Do těch „vyšších zájmu“ vy nevidíme.
Dříve bych se podívala - měla jsem dříve super knížku „matka a dítě“ vše tam bylo dobře popsané i ruzná vyšetření, tak jsem ji pujčila přítelkyni kamaráda. Rozešli se a knížku uz jsem neuviděla.
Je mi to moc líto, protože jsem z ní opravdu hodně čerpala, tehdy jsme neměli připojený inet, ale knížku mám radši než hledat něco na inetu.
A tento server mi doporučil manža, ten tady taky dával nějaké dotazy. ![]()