Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
4.7.09 08:29

Hele dle metriku jsem tev v 9tt, nebo 8tt? Jsem z toho jelen :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
4.7.09 09:00

Dobre ranko

Jojo dortik vyfotim , ale nastesti to neni na sobe ale na stojanu takze super, ale makacka to byla.

stiko podle metriku jsi v 9 tt :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
4.7.09 10:07
Katkaty píše:
Dobre ranko

Jojo dortik vyfotim , ale nastesti to neni na sobe ale na stojanu takze super, ale makacka to byla.

stiko podle metriku jsi v 9 tt :wink:

Dik no ja uz pocitam kazdej den, kdy povolej nevolnosti, uz tri tejdny denne bliju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
4.7.09 10:26

stiko to je hnus fialovej co? :roll: no co jsme chtely to mame :lol: ale ne preji at to brzy prejde.
Me je taky zle a hodne rozdychavam ale blila jsem jen jednou. Me boli zada mam asi neco skriple nebo co jsem jak starena. Takuz se tesim az budu moct zacit chodit na tehu jogu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
4.7.09 13:43

Ahoj,
tak jsme zatim doma a čekáme až manzel prijede z expedice, uz se moc tesim.
Vcera mi vecer bylo tak spatne, ze jsem enbyla schopna H nachystat veceri, rikala jsem si snedl v 17h 2rohliky a potom jeste meloun a on nežravec prohlasil, ze jist nechce, coz me trosku uklidnilo, ale opravdu jsem vstat nebyla schopna. Nastesti piti bylo, tak se obslouzil sam.
Nevedela jsem ani jestli budu muset bezet na ten zachod nebo ne. Tak zle mi dlooouho nebylo. Nic jsem ani nevecerela, jen v 22,30 maly mini-rohlicek s makovou naplni.
Koukali jsme s Honzikem na Trosecnika a H odpadl-usnul v 22hodin u televize.
Dneska jsme si dali dopol. jen prochazku a nachystala jsem veci na tyden na dovcu.
Vcera na nakupu v Tescu, jsem si musela vzit u peciva sacek… :oops: co kdyby. :oops:
Cola nezabira.....
Ted musim jeste pracovat… :cry: ale nejradeji bych lahla a odpocivala. H by nejradeji hral clovece nezlob se. A babi ho naučla „žravou dámu“ tak to taky celkem rad hraje, tak musim taky.
Nějak mi schazi optimismus- nemate nekdo na poslani??? :lol: Posílejte chytam!!
pa
Katy- ten dort bych chtela taky videt- prosím posli fotecku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
4.7.09 13:56

Markit - prosim te vcera jsem hledala čaj na traveni Picwick a nemohla jsem najit. Jaky má prosím te obal? Byl velky vyber čaju Picw., ale zadny na traveni nebo neco podobneho. Primo vzdycky s necim.
Stravila jsem u toho regalu dlouhou chvili, protoze jsem vsechny studovala, ale nic.....
Prosim te koukni na nej a napis neco blizsiho o tom caji-snad mi pomuze a bude lepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
4.7.09 14:00

KAč nemají ty čaje v každém obchodě. Je to žluto oranžová krqabička a na ní jsou nakreslené bylikny a přez ně je jeakoby stín stojící postavičky. V tescu je nemají ani v Peny, Lidlu, Mají je v Globusu a v ostatních nevím.

Jinak nechci to zakřiknout,a el zdá se,ž e nevolnosti ustupují......
Dneska jsem si v sekáči koupila těhotwenské kra´tasy :D :D první věci a musím říct,ž e se dneska konečně začínám radovat, že čekám miminko a cítím ten pocit štěstí, co na 3 týdny úplně vymizal.

A za chvilku se najím a na chvíli vyrazím k vodě. Už se nemůžu dočkat..... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
4.7.09 14:16

ahojky,zdravím vechny těhulky a všem gratuluji.Jsem také těhu a jsem dnes v 7+5.marodím a od sestry jsem se dozvěděla o těchto stránkách tak jsem se chtěla přidat.Myslím že mi to zpříjemní dlouhé dny doma. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
4.7.09 14:35

Vitej Janysku

Ja chci taky aby me nevolnoti ustupovalyyyyyyy :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1329
4.7.09 15:01

janysku vítám tě do únorňátek :D

markit dodala jsi mi naději, že ten šutr z bříška taky jednou zmizí, díííky :wink:

Leníku tak pecku jsem slyšela poprvé, ale zase to sedí k těm pohádkám o semínku v bříšku :)

Jinak dnešek byl na palici, prcek si usmyslel, že spát pře noc 9 hodin je ok (šla spát v osm, převalovat se začala ve čtyři, já už neusla, potom schrupla ještě hoďku kolem deváté, uáááá :nevim: . Odpolední spánek si hodila až teď. Já jsem z toho KO. Náš den vypadá tak, že pořád polehávám a ona po mně poskakuje jak po trampolíně. Ale jen co nastoupí ta slibovaná energie ve čtvrtém měsíci, všechno jí to vynahradím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
4.7.09 15:28

děkuji za přivítání.
bude to naše první děťátko a ja i přítel se moc těšíme. :lol:
Akorát se z toho nemužu radovat,tak jak bych chtěla,protože mi před necelými 14dny zemřel tatínek a je mi moc líto že mimíska (třetí vnouče - dvě již májí sestry každá jedno)nepozná.
termín mám spočítanej na 11.unora.ale věřím že se tatka na něho bude dívat ze zhora,najednou se toho nějak moc sesypalo najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
4.7.09 15:43

Ahojda holky,gratulace všem ke kontrolám. Janysku,pěkně vítám a s tatínkem je mi to moc líto. Já se dnes vrátila z chaty,nepochopitelne jsem tam vůbec nemohla spát,takže jsem teď poslala manžu s Klárkou ke tchyňce na bazén a budu odpočívat.

Jinak Markétko,taky mi přijde,že mi je líp,teda dnes určitě a mooooc gratuluju k srdíčku.

Katkaty,máš SZ s údaji,pokud chceš i termín kontroly,tak 4.8. spojeno s NT screeningem

Jinak v lese spousta hub,tak mám aspoň nasušeno na zimu. Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
4.7.09 19:12

""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s3710.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s3710.gif Únorňátka 2010

h.sona - 33 let, Jihlava, Jakub 11, Lukáš 9, TP 2.2.2010, KO 7.7
Katkaty - Katka 31 let, Anglie, Adam 10 let, TP 3.2.2010, UTZ 17.7
Markit.Hl - Marketa 31 let, Opava, Kristynka 12 let, TP 5.2.2010, KO
stika - 38 let, Praha, TP ??, KO 13.7
kikina2004 - Lenka, 32 let, Brno, Klárka 6,5 roku, TP 11.2, KO
Lenik - Lenka 28 let, Karlovy Vary, TP 12.2.2010, KO 27.7
Berenike - ????, Ostrava, TP ??, KO ???
jizvikova - ???, TP ???, KO????
Poppy - Milovice, 28 let, Eva 8 mesicu, TP 22.2.2010, KO 24.7
Kac - 35let, Brno, Honzík 5let, TP ??, KO 17.7
hkac - Praha, ???????
weverika - ???????????
Janik - Uherske Hradiste, ??????, KO 9.7
Ppetra - ??????????, KO 21.7

Zatim jen prozatimni seznamek, prosim vsechny o doplneni nejlepe SZ. Navrhy co jeste k tomu pridame atd… prosim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
4.7.09 19:20

janysku vitej a gratuluji k tehu :potlesk: a uprimnou soustrat :(

Tak jsem doma, zada boli jak cert a jak se blbe pohnu tak me tam uplne pichne. Ale byla jsem s Adikem na bazene, teda ja jsem se nekoupala jen jsem lezela na dece a setla betynku :lol: ale super relax. ted uz jsme doma a manza mi dal do trouby parecek s cibulkou a bramburkem :lol:
Jo na bazene jsem mela sok, lezim a ctu a najednou pribehne ubreceny Adam cely od krve 8O tak jsem vyskocila co se deje, no bouchle se do nosu a spustila se mu cervena fujj ale jsem se lekla :lol: chvili sedel utrela jsem ho a pak sel zas doi bazenu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
4.7.09 21:14

Ahoj holky,

tak koupání bylo supr. Jak jsme se ponořila do vody, bylo to pomalu lepší jak orgasmus :D :D Paráda. 2× jsem se okoupala a pak zas hurá domů.

PAk jsem chvilku poseděli na terase restaurace, co je u nás v domě a já si dala Mojito , měla jsme na něj chuť. To byl ale blbej nápad. Doma jsme spala a když sme se po 2 hod probudila, udělalo se mi pěkně špatně :( Asi mi nesednul alkohol.
Polevilo to po půlce pizzy a skoro půllitru coca coly.

Janýsku , vítej mezi náma. Holky tu sjou super a dokážou krásně povzbudit, když je ti ouvej a bombasticky se radují z každé tvé raůstky a dobré pzrávičky o miminkách :D

Leničko dík za gratuaci :D dneska mi jde konečně se radovat a v jednmu chvíli jsme se cítila strašně pyšná na to,ž e nosím miminko :D konečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí