Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6552
5.7.09 20:51

Holky,jste hodny,mam vsechno odfajfknuty,vypadam jak debil,ale 2× jsem to kontrolovala. \\\\\\\\\No tak budu bez metru a bude :roll: Dikeso

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
5.7.09 21:35

Markit - super, že se cítíš tak fajn a užíváš si :) Teda ale Mojito já absolutně nemusím - stačílo mi, už když jsem četla tvůj příspěvek a zvedal se mi žaludek :oops: Jinak u mě platí to samé, jakmile je prázdný žaludek - něco zobnout a hned je líp :pankac: zvracet jsem ještě nezvracela, tak snad už to tak vydrží.

Janýsku - vítám tě mezi námi :) Tatínka je mi moc líto a přeji upřímnou soustrast. Určitě vám mimíska nahoře pohlídá a bude ho ochraňovat…

Poppy - pánii to musím být náročný s takovým mrňouskem - já sama mám občas co dělat a to mám 2,5 rošťáka.

Katy - ty záda :( - ať je ti brzo líp, ještě že si tě manžel tak rozmazluje a vykrmuje :wink: Můžu tě poprosit, připíšeš mi do seznámku ještě Štěpánka 2,5 roku - sem si všimla až teď,že tam jsou i ostatní děti - kuju

Jinak já si teď taky užívám pohodičku, jsme na prodlouženým víkendu u našich a máme tu rodinný turnaj v petanque - musím se pochlubit, cena pro prvního byl putovní pohár no a já byla poslední ze všech 24 lidí a dostala jsem melouna jako cenu utěchy - super nééé pro těhuli jak dělaný.Sem si pošmákla :lol: Tak pa a dobrou noc všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
5.7.09 21:48

Leniku doplneno :wink:

kiki to je divne teda 8O
zkusim to hodit jen do diskuze co jsem zkopcila od tebe

http://tickers.baby-gaga.com/…041ns___.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
5.7.09 21:51

kiki tak se to zobrazuje normalne tak musi byt nejaka chyba u tebe :roll: ale nevim jaka teda :nevim: jedine ze bych se zkusila na chvili nalogovat za tebe a mrkla na to jestli chces :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
5.7.09 23:18

Ahojky, dneska jsem se vybodla na vycházky :D v 6 večer jsme vyrazili do tesca do lékárny pro kapky do nosu - mám rýmu z horka - a pak hurá k Liborovým rodičům na zahradu. Domů jsme dorazili až teď.
Jsem zvědavá, kdy se mi podaří usnout, protože jsem zjistila, že si pomalu ale jistě otáčím den a noc. Ve dne je nuda a doma není moc co dělat navíc je horko tak spím a noci mi to pak nejde :(
Snad bude zítra líp, kdy je v plánu jít znova přez vycházky na zahradu, udělat tam na ohni oběd a polenošit :D takže odpolední spánek se neplánuje. Snad pak nevytuhnu kolem 6 večer :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
6.7.09 09:13

Dobre ranko

Jakpak se mate?? Uz trochu povoluji nevolnosti??Doufam ze ano.

Markit tak v kolik jsi usnula?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
6.7.09 09:41

Dobré ranko,

u mě opravdu nevolnosti pomalu povolují… konečně :D :D

NO šli jsme spár kolem 1 půl 2 :D ještě jsme koukali na televizi. Šla jsem spinkat uvolněná a uspokojená :D :oops:

Už se těším na poledne, až vyrazíme ven, na zahrádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
6.7.09 10:01

ahoj holky,tak ja se dnes i vcera taky probudila a divila se,ze je mi dobre. Dnes to vypada uplne dobre,sice jsem jeste nezacala varit,ale i kdyz jsem otevrela lednicku,tak se nekonal znamy beh do koupelny.Akorat jsem vcera stlaskla u tchynky asi 2 kg nedozralych merunek a v noci jsem mela slusnou behavici.Tak snad uz nam to konci,ja uz se bala,aby bylo vse ok,tak jsem rada,ze i ostatnim je dobre,asi je to tedy v poradku.

Katkaty,poslala jsem Ti SZ s prihlasovacimi udaji,kdyz se Ti bude chtit,mrkni mi na ten metr. Moc diky Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
6.7.09 12:19

Beru zpet :poblion: ,,holt,vypary z kurete............A pboliva mne po jedne strane bricho,to zas bude poporustat,kdyz mne uplne stejne bolelo zezacatku,tak se pak najednou vyklenulo. Uz ted mne tlaci sortky a dziny mam jen jedny bokovky,ty bych jeste teoreticky mohla obliknout,jinak budu asi chodit nahata.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
6.7.09 14:05

kiki tak uz to mas, ale vubec nevim kde byl problem, jen jsem to znova zkopirovala a je to :lol: jo a metrik na dcerku si klidne muzes uz udelat, to zvladnes a ted uz snad se to zobrazi normalne :wink: kdyby neco napis :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
6.7.09 14:11

Katkaty,moc diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
6.7.09 15:03

Ahoj těhulinky,
tak já tradičně reaguju na všechno se zpožděním.

Katkaty - jsi velká šikula a naše zodpovědná spolutěhule :D díky za seznam a poslala jsem ti na SZ údaje na doplnění (konečně :oops: )

Kontroly - velikanánské gratulace ke všem úspěšným kontrolám, srdíčkům, ustupujícím nevolnostem :)

Janýsku - vítej u nás, je moc fajn pročítat a psát si se stejně „obdarovanými“ těhulkami. Je mi moc líto, že tatínek zemřel, mně zemřela maminka před 2 lety (nečekaně, během týdne) a dodnes jsem se s tím nevyrovnala. Ale věř, že miminko Ti pomůže - náš Matyášek byl a dosud je pro mě takové antidepresivum.

Jinak u mě nic nového, stále je mi blivno, teď jsme byli na 5 dní u dědy, tak bylo fajn mít nonstop hlídání pro Matesa a pěkně jsem si poležela a pospala. Ale to počasí - to je šílené. Teď je 33 ve stínu a dusno :evil: , snad alespoň trochu sprchne a osvěží se vzduch.

Jo, ještě k těm zádům - a co třeba masáže? Samozřejmě je třeba říct, že jste těhotná. Ale myslím, že by to mohlo pomoct. Jinak mně dřív hodně pomáhala gymnastický míč (jak už někdo psal).

Tak se zatím mějte hezky. My pádíme na zmrzku. Ve čtvrtek jdu na KO, tka pak písnu výsledky. Pápá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
6.7.09 18:49

ahojky holky,
chtěla bych se zeptat co to znamená SZ a co se tam píše?Jen abych byla v obrazech na zěhlech stránkách jsem fakt poprvé a vůbec netuším co to znamená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
6.7.09 19:11

Ahoj holky. Tak mně je naopak víc blbě než dřív, dneska celý den a nepomáhá už nic. No ale na druhou stranu, když mi bylo pár dní líp, byla jsem vyděšená, že je to jak minule..

SZ je soukromá zpáva a můžeš ji poslat komu chceš a dostane ji jen ten, komu ji pošleš. Neukáže se všem jako tyhle „normální“ příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
6.7.09 21:48

ahojky maminy, tak už jsme doma z chalupy, bylo to fajn, jen vždy navečír bouřka a velký slejvák, jinak pohodička…

vítám janyska a tatínka je mi moc líto, ale věřím, že vám na to vaše mrně bude dávat pozor, jinak emimino, je fajn server a moc mi při prvním těhu pomohl, je fajn se s někým poděli t o zkušenosti, své trápení, radosti.

tak zítra jdu na svůj první utz, strašně se těším a zároven i bojím…
tak mi prosím držte palce a pěsti, děkuji

jsem nějaká unavená, jdu si lehnout a zítra se ozvu, páček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí