Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
52
8.7.09 11:20

Markit, no já se taky nestačím divit, jací na sebe dokážou někdy lidi být. A hlavně zatahovat do takových hnusů i děti!!! Tak se držte a užijte si na chatě klídku :!
Jinak holky s těma nevolnostma vás lituju. Já naštěstí nezvracím, akorát teda nemám vůbec na nic chuť. Všechno mi chutná nějak nemastně, neslaně a jediný, co si občas ráda dám, je ovoce.
Tak ať vás to brzy přejde :!
A cože to vlastně znamená, když jsou silné nevolnosti? Někdo tady psal, že je to vlastně dobře… :?: Omlouvám se, tohle je moje první těhu a ještě toho hooodně nevím :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
8.7.09 12:45

Ahojte holky, hlásím se že žiju i když jen tak tak. Už i ke mě dorazilo denodenní :poblion: takže sem rádá že přežívám - kor v těch hicech. Takže vás jen všechny zdravím …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
8.7.09 13:11

Ppeti jeee tak uz taky?? drz se holka :wink:

Taky jsem dneska malem hodila, hned jsem to musela zajist ale neni mi z toho chlebu dvakrat dobre. Ted jsem doma tak na chvili odpocinu a pak pujdu varit vepro knedlo zelo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
8.7.09 13:11

Katy - atd. dortík - jsem zvědavá,jak si s tím poradíš :D
Markit - s Ivčou je to teda hrůza :twisted: , nejhorší je,že to nejvíc odnese ona :( Teď čtu,že frčí s vámi - to je skvělý. Určo to dobře dopadne - hlavně si to na chatě pořádně užíte :!
Stičko - myslím na tebe,ať je to co nejdřív pryč
hkac - ajaj týden až dva doma - pevné nervy :! To je pro mě vždycky noční můra. Ať to rychle utíká.

Malej chrupe,tak jdu taky paaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
8.7.09 16:32

tak devatka pochlubte se jak jste na tom s vahou??? ja zhubla o 4,5kg :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
8.7.09 16:41

jizvi ja mam 2 kila dole :lol: ale nebojim se ze to nepujde nahoru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
8.7.09 16:47

dneska jsme byli nakupovat a ja si v obchodaku porad sedala na zem, protoze jsem idela hvezdicky :( , fakt hnus, porad se nemuzu poradne napit, jinak hned hazim , je to vopruz,,
jo dotaz na velky UTZ se chodi normos na gyndu nebo se musim nekam objednavat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.7.09 18:05

ja mam dole 5kg, je to des co? uz zase asi pujdu blejt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
8.7.09 18:14
jizvíková píše:
dneska jsme byli nakupovat a ja si v obchodaku porad sedala na zem, protoze jsem idela hvezdicky :( , fakt hnus, porad se nemuzu poradne napit, jinak hned hazim , je to vopruz,,
jo dotaz na velky UTZ se chodi normos na gyndu nebo se musim nekam objednavat??

Záleží, k jakému chodíš gynekologovi a jaký velký UZ myslíš. Já to mám třeba tak, že můj gynekolog má jen vnitřní (vaginální) UZ, takže ten používá v začátcích těhu (a samozřejmě preventivních kontrolách mimo těhu) a na ty větší UZ jezdím jinam (je to taky gyncentrum, jen jiné sídlo). Pokud jde o ty dva UZ, které hradí pojišťovny (tripple test a UZ kolem 20.týdne), tak o ty se moc nemusím starat, na ně se objednávám vždycky při tom předchozím. Ale jestli máš na mysli UZ v 1.trimestru, tak ten pojišťovna nehradí, ale doktoři ho mají radši než tripple test, protože bývá spolehlivější. Pokud na něj chceš jít (já třeba určitě jo), tak se musíš s doktorem domluvit a on už ti řekne, jestli si to máš zařídit sama nebo to zařídí oni. Mně to třeba domluvila sestřička na tom samém pracovišti, kde dělají ty další UZ. Ale tenhle UZ v 1.trimestru mohou dělat jen určitá pracoviště, která na to mají licenci (školení atp), takže hodně záleží, odkud zrovna jsi a kde máš gynekologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
8.7.09 18:17

""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s3710.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s3710.gif Únorňátka 2010

h.sona - 33 let, Jihlava, Jakub 11, Lukáš 9, TP 2.2.2010, KO ?.7
Katkaty - Katka 31 let, Anglie, Adam 10 let, TP 3.2.2010, UTZ 17.7
Markit.Hl - Marketa 31 let, Opava, Kristynka 12 let, TP 5.2.2010, KO 20.7
stika - 38 let, Praha, TP ??, KO 13.7
kikina2004 - Lenka 32 let, Brno, Klárka 6,5 roku, TP 11.2, KO
Lenik - Lenka 28 let, Karlovy Vary, Stepanek 2,5 roku, TP 12.2.2010, KO 27.7
Berenike - ????, Ostrava, TP ??, KO ???
jizvikova - Bara, 28 let, Praha, TP 18.2, KO
Poppy - Milovice, 28 let, Eva 8 mesicu, TP 22.2.2010, KO 24.7
Kac - 35let, Brno, Honzík 5let, TP ??, KO 17.7
hkac - Praha, ???????
weverika - 29let, Praha, Tadík 2 a 3/4 roku, TP 25.2. UTZ 7.7
Janik - 35 let, Uherske Hradiste, Matyáš 3,5 roku, TP ??, KO 9.7.
Ppetra - ??????????, KO 21.7

Zatim jen prozatimni seznamek, prosim vsechny o doplneni nejlepe SZ. Navrhy co jeste k tomu pridame atd… prosim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
8.7.09 18:28

no muj gynmudr ma jen vnitrni, takze ten v 1trimestru si musim nekde domluvit?? a tripple test asi taky bude mimo gyndare co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
8.7.09 18:34

Jestli má jen ten vnitřní, tak ten ti bude dělat maximálně první trimestr. Pak už se dělá UZ přes bříško. Až půjdeš na kontrolu, tak se zeptej. Ten 1.screening se dělá kolem 12.týdne, ale předchází mu odběr krve (na ten já jdu v 10.týdnu a na UZ pak ve 13.týdnu). A ne všude tě vezmou bez nějaké delší čekací lhůty, takže bych s tím asi neotálela.

Tripple test ti taky budou dělat jinde, ale o to by se měl doktor postarat, minimálně ti říct, kde a jak se objednáš. Tam je to zas naopak, nejdřív UZ a pak (v ten samý den) odběr krve a na výsledky se čeká i týdny (u toho 1.screeningu by ti měli říct výsledky hned po tom UZ - další výhoda).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
8.7.09 18:44

ja jsem objednana na KO na 10 tt ale o krvi nic nerikali :(
jinak je mozny, a budu v to doufat, ze ma i vnejsi utz, on ted dozarizoval ordinaci :lol: , taky jsem si na utz prispivala 1000 na rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
8.7.09 18:47

takze si mam rict ze chci velky utz co nehradi pojistovna a nejsou to tripple testy?? jasne ze investuju do vseho, abych vedela ze je vse ok, vzdyt to je nas Bzuk a Tuk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
8.7.09 18:48

NO to asi jo.

S tou krví je to jasný, že nic neříkali. Ono se to standardně nedělá, někteří doktoři o tom ani nemluví (neříkám, že nevědí) a sami nenabízejí. Ale na tu krev musíš na lačno, takže to by ti určitě řekli. Jestli máš zájem, tak se na to zeptej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí