Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, krásný den všem
páánííí tady je to samá učitelka, by se tady mohla klidně založit e-sborovna. Já bych byla e-školník ![]()
Kikinko - ať vše dopadne dobře, držím všechny palečky
stiko - taky mám problémy se zácpou,ale nekadit 10 dní
to je mazec teda.Tak ať se brzy zadaří ![]()
ja sbehnuti v planu nemam, mam oduceno 5 let, sice kulovy prachy, ale me to fakt bavi, kluci byli na me sice nastvani, ze je ted nebudu mit, ale ono je to s nima dost narocny…
byla jsem na endokrinologii a mudr rikal, ze i kdyz hladiny nizky, ze v poho, ale musim tam zas za mesic ![]()
Holkyyyy, no to je fajn, že píšete jen samé dobré zprávy z kontrol a vyšetření
Jen tak dále ![]()
ahojky holky, tak jsme dorazili z chaty. Holky zadováděly, bylo moc fajn
jsem ráda, že to s malou Ivou vyšlo. Dokonce včera volala její matka, že ji má dovést až v neděli místo dneska, takže si jí užijem ještě 2 dny...... akorát pak asi bude fičák. dováděla s uvázaným retriverem od našich a ten jak běžel pro hračku, co mu hodila, tak urval lano a Ivu švihlo pod oko, tak tam má šrám. Mám úplně hrůzu z toho, jak bude její matka vyvádět
![]()
Dále mezi vítám nové těhulky......... raduji se stěmi, kterým byly špastné zprávy vyvráceny.
Jinak já jsem neblila, jen mi je nevolno, takže jsme nezhubla, ale ani nepřibrala........ i když mám bříško pomalu jak v 5 měsíci ![]()
Jsem utahaná jak hrom. Půjdu si lehnout.
PO delším pátrání se našla moje postýlka po Kity, to bude mazec zístkat ji zpět
má ji u svých rodičů exmanželova bejvalka
To bude mazec až si pro ni půjdu ![]()
Tak holky,i ja s dobrou kapkou do mlyna.Dnes byly predbezne vysledky z Prahy a je vyloucena primoinfekce,ktera by jako jedina byla nebezpecna pro miminko. Holky,tak snad uz bude klid,verte,ze to byly jedny z nejhorsich dnu v mym zivote.Kompletni vysledky budou ve stredu,ale neceka se zadna katastrofa. Vase Lenka
kiki superrrr jsem rikala ze je to falesny popach ![]()
Markit parada ze jste si to uzili ![]()
Ja porad makam uz mam dost, ale musim jeste dodelat dortiky ![]()
Jo a jeste jedna vec?Jak vam je?Mne temer ustaly nevolnosti,prsa jen tak pobolivaji,proste zacinam se citit OK......Jsem zacatek 10.tt
kikina2004 píše:
Jo a jeste jedna vec?Jak vam je?Mne temer ustaly nevolnosti,prsa jen tak pobolivaji,proste zacinam se citit OK......Jsem zacatek 10.tt
Mně teda nevolnosti neustaly, ale bývá mi trochu líp. Ovšem teď se to spíš střídá, že jeden den je mi fakt blbě (skoro hůř jak dřív) a třeba včera mi nebylo téměř nic. Prsa bolí pořád tak nějak stejně, což mě aspoň trochu uklidňuje.
Leni, mě začaly nevolnosti povoovat začátkem 9tt a bolest prsou až na bradavky ustaly někdy kolem 8 tt..... už je mi líp, ale ideál to ještě není. Taky jsem ale nezvracela........
Jinak fajn zpráva, že jsi OK..... ![]()
Markit, tos mě teda dost uklidnila, že nejsem jediná, komu to povoluje tak brzy. Taky to není ideální, ale už to není neustále. Ale udělat něco doma moc nemůžu. A bohužel nemůžu ani ven, tam mi bývá většinou mnohem líp.
hkač tak u Kity mi nebylo nic, žádné nevolnosti a KitžY je velká zdravá holka.....
Jinak toho taky doma amoc neudělám, ale ven si zajdu. Proč ty nemůžeš ven??
Markit.Hl píše:
hkač tak u Kity mi nebylo nic, žádné nevolnosti a KitžY je velká zdravá holka.....Jinak toho taky doma amoc neudělám, ale ven si zajdu. Proč ty nemůžeš ven??
No mě s Anežkou nebylo taky vůbec nic. Minule jo a teď taky, proto si myslím, že by to teď (i minule) mohl být kluk ![]()
Ven nemůžu, protože má Anežka neštovice a musíme být minimálně týden doma, dokud je infekční. A i pak nebude moct na sluníčko, což vzhledem k počasí, které předpovídají, znamená, že nebudem moct ven stejně. Už vidím, jak ji udržím ve stínu, chachá
Tak uz jsem konecne doma a lezim na gauci ![]()
Jak se mate??? Snad uz tu bude veseleji jak uz ty nevolnosti povoluji ![]()