Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Wendiku. Mně je teda regulerně blbě se vším co k tomu patří, ale doufám, že za pár týdnů to vymizí. Brácha se mi za tři týdny žení, tak bych si jeho svatbu ráda užila trochu víc než jen nad WC mísou
Na své svatbě jsem taky byla na konci 1.trimestru, ale tenkrát mi nic nebylo. Ještě že tak, vůbec jsem si nedovedla představit, jak strašné to může být.
Holky nestraste
vsechno bude v poradku
jo a jizvi a hkac nechcete si udelat metriky at vime jak jste dalko??
wendiku vitej a gratuiluji k tehu ![]()
Děkuju,já se zatím moc neraduju,měla jsem na 7 týdnu problémy tak beru duphaston a ascorutin a kontrola mě čeká 15.7 tak uvidíme,snad bude vše v pořádku.To by mi měly dělat už i krevní testy pokud bude mimi v pořádku.Snad ju…Jak si děláte ty mětříky?
Katy, zatím ne. Minule jsem si ho udělala a za pár dní ho mazala
Nevím, jestli jsem pověrčivá, ale proč pokoušet.. Já jsem dnes 8+4 podle MS (podle UZ o den víc, ale to nehraje žádnou roli). Termín mám na Valentýna (ale sestřička to špatně spočítala, protože by to mělo být 13.2.) S Anežkou to bylo taky tak, termín všude uváděný byl 3.5. (na bráchovy narozky) a Anežka se narodila přesně v 40+0, ale bylo to 2.5. Ona to sestřička vypočítává podle takového kolečka a tam to není podle mě tak přesné.. Ale to je jedno, na termínu nezáleží.
Jinak si ty svoje prázdniny fakt užívám (jsem učitelka). Nejdřív dva týdny vši, teď minimálně dva týdny neštovice (ale spíš tři) a pak bude půlka prázdnin v háji. A k tomu ty nevolnosti, takže fakt dovolená ![]()
hkac jojo to znam metrik uz jsem mazala dvakrat tak doufam ze ted uz neee az po porodu
musime verit ![]()
wendiku ja taky beru utrogestan, ted uz bude vse ok ![]()
Metrik si musis vytvorit nekde a pak vlozit do podpisu ![]()
jizvíková píše:
jsem 7 +5
Jizvi, tak tím by se něco vysvětlovalo, nejvíc hcG prý bývá v 8.týdnu, pak už tolik neroste a podle některých teorií je to jedna z příčin nevolností, takže je možné, že ti už tolik neroste a proto nevolnosti ustupují. Nebo sis na ně zvykla. U mě je to teda naopad, od včerejška je mi spíš hůř, ale i to snad brzy skončí. Teď jsem měla k večeři housku z cottage a rajčetem a zatím (ťukťukťuk) je mi celkem OK, takže asi toho půjdu využít a zalehnu..
Tak já s jdu uložit, dokud to jakžtakž jde. Přeju krásnou dobrou noc a zítra se snad ukážu. Jdem sice dopoledne k doktorce, ale pak několik dní nebudem zas moct vystrčit paty z domu. Ale budem to mít za sebou a teď se to relativně „hodí“.
Papa
Holky jak tak pozoruji tak je vám všem celkem bídně…Mě už je teda celkem dobře,bylo mi zle jen tři týdny a zvracela jsem jen dvakrát…Dost mi pomáhaly gravi lízátka,měla jsem tedy velkou spotřebu ale nemůžu si je vynachválit.
Cau kocky jak je?
Ja ty rana mam v pohode, ale jak se blizi 15hod jima me hruza. Snazim se dopol do sebe dostat nejvic jidla, i kdyz teda vubec nejim zdrave. taky nemuzu skoro nic, jen rohliky maceny v mliku jak stene a vcera jsem si dala nektarinku. dneska zkusim suchou ryzi, nebo testoviny.
Vitam nove spolutehulky ![]()
Jsem furt sama, nikdo mi tu nesmrdi vonavkou, jidlem, tak to jde. vcera jsem se prekonala a i vyzehlila. Musim ale vsechno delat dopoledne, pak jsem na odpis.
Vcera jsem ale poprve neblila ale drzela jsem to co to da, od 16 jsem se skoro nehla ![]()
Kamoska je o dva tt dal nez ja a nevolnosti uz nema, tak se na to upinam.
Preju vam krasnej den