Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14046
8.7.09 18:50

jo jo dekuju moc, to ja si tam i zavolam a domluvim se sestrickou :lol: ona je fakt mila takze to bude v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
8.7.09 18:51

jsem zvedava kolik za to zacvaknem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
8.7.09 18:52

ahojky katkaty
posílala jsem ti na SZ info o mimískovi do seznamu unornátek a koukala jsem že jsem se tam neoběvila,tak se chci zeptat jestli ti to došlo.

jinak všechny zdravím :D

včera večr se mi udělalo nevolno z másla,přítel večeřel a pak přišel vedle za mnou do místnosti k pc a promluvil na mě a jsem z něho ucítíla máslo a běžela jsem…máslo a kuře tyhle dvě věci mě strašně nutí k běhaní na wc,a to kuřecí maso je v podstatě jediné maso které jsem do teto dody jedla,ale co mi dělá dobře jsou ty zelené slaďoučké jablíčka ty mískovi moc chutnaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
8.7.09 18:55

tak ja nesnasim banany a syrovy bulky, manza to porad ji a ja trpim, jinak jsem si ted splnila sen a dala jsem si decku piva, pivo vubec nepiju ale ta chut na nej byla neuveritelna a jen dodavam , ze me poprve za tehu neni spatne od zaludku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
8.7.09 18:58
jizvíková píše:
jsem zvedava kolik za to zacvaknem :lol:

Většinou to stojí kolem 1500 Kč. Ale když tohle dopadne dobře a pak tripple test ne, tak doktoři dost často dávají tomuhle testu větší váhu, protože tripple test často vychází falešně pozitivní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
8.7.09 19:00

No tak to já nesnáším absolutně nic. Blbě je mi po všem. Do včerejška to jakžtakž šlo, ale od včerejška je mi zle od rána do večera a bohužel už zase i od večera do rána. Bliju už i večer nebo přes den. Večer jsem šla spát strašně hladová, ale jakmile jsem něco snědla, šlo to ven. Na jídlo se nemůžu ani podívat, ani na něj pomyslet. Manžel musí jíst v jiné místnosti než jsem já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
8.7.09 19:04

u nas manza vzdyckyprijde a rika, muzu s pizzou atd :lol:
ja konecne zvracim uz jen tak 3× denne, a obcas neco ve mne zustane , z cehoz mam neuveritelnou radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
8.7.09 19:16

Já se při tom bl… vždycky děsím toho, jestli to mimi nevadí, jsou to hrozné křeče, že se sotva udržím na nohou. Ale hlavně ať to má větší smysl než posledně. To jsem teda nebl… ani jednou, ale blbě mi bylo nepřetržitě, právě i v noci. A když to přestalo kolem 10.týdne, tak jsem se radovala (ale jen dva týdny, než jsem zjistila, že těhu je už asi dva týdny zamlklé). Takže teď se naopak těmi nevolnostmi uklidňuju, i když vím, že to taky nic nemusí znamenat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
8.7.09 19:26

no to znam, krece v brise, ze se nemuzu nadechnout a rikam si, ze je to moje pposledni hódinka, pak se cela klepu a lezu do postele :(
o zamlklym radsi nepremyslim jsem se rozhodla si to nepripoustet, mimca nas stala 20 tis tak at si zkusej to vzdat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
8.7.09 19:32

janysku tak sz mi neprisla tak prosim te jeste jednou :wink:

Tak ty testy v tom 1 trimestru se jmenuji myslim biologicky screening, jsou presnejsi nez tripplaky :wink: Ja jdu na ten utz pristi patek ale nevim kdy mi budou brat krev :roll:

Je mi ltio ze tak blijete ale snad uz to nebude dlouho trvat.
Ja jsem si ted dala nanucek a manza sbad doveze nejake ovooce, to muzu, nektarinky, broskve mozna merunky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1329
8.7.09 20:27

Ahoj holky,
jen v rychlosti:

Leníku máš pravdu, záběr to je, ale počítám, že až prckovi vyleze zoubek, na který už čekáme skoro měsíc, bude to lepší. Pak si taky hodně slibuju od 14 tt, to už mi snad bude lépe v žaludku i co se energie týče. Teď jsem jako mátoha, která se vyskytuje pouze v poloze ležmo. Co bude, až se další prťátko narodí, neřeším. Já se na něj jen obrovsky těším :)

ppetro jak já ti rozumím :D :D :D

Vám všem ostatním přeju příjemné dny, málo starostí, hodně radostí, rozumné počasí a úsměv na tváři. Popřípadě ať provokatéři s jídlem zhynou bídnou smrtí a těch pár dalších týdnů, které budou ještě jako „na vodě“ utečou rychlostí světla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
8.7.09 20:27

Ahoj holky tak jsem se na vás zase přišla podívat a koukám že u vás stejně blivno jako před týdnem. Už aby to skončilo a začaly jste si to užívat. Ani jsem se minule nepředstavila jsem z únoru 2008 ale u nás jsem tyto začátky nestihla pač jsem nevěděla o těchto sránkách, tak to doháním u vás a doufám že vám stále nevadím. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
8.7.09 20:54

hkac a to ti prestalo blivno z niceho nic??
ja mam obavy protoze to bliti ustupuje, dneska jsem hodila fakt 2×, vic spim, vlastne skoro porad, od zaludku mi je tezko porad, ale dneska jsem mohla ovoce a to fakt cumim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
8.7.09 21:04
jizvíková píše:
hkac a to ti prestalo blivno z niceho nic??
ja mam obavy protoze to bliti ustupuje, dneska jsem hodila fakt 2×, vic spim, vlastne skoro porad, od zaludku mi je tezko porad, ale dneska jsem mohla ovoce a to fakt cumim

No z ničeho nic úplně ne, ale víc jak měsíc mi bylo strašně zle. Blivno snad ani tak jako teď ne, spíš ty cihly v břiše, jak tady někdo psal. Hrůza, 24hodin denně, 7 dní v týdnu. Pak se to kolem desátého týdne výrazně zlepšilo, ale nepřestalo to úplně.

Hele, určitě konec nevolností nemusí znamenat nic hrozného, minule mě třeba ani trochu nebolely prsa (nebo si to vůbec nepamatuju), zato při prvním těhu s Anežkou a i teď je to někdy síla, že když jdu bez podprsenky třeba do vany, tak si je musím rukama podpírat, jinak bych bolestí nevydržela. A s Anežkou jsem nevolnosti neměla vůbec, jen jsem asi 2× zvracela po čištění zubů, ale to nebyly žádné nevolnosti, prostě něco šlo trochu ven a byl klid. Pak jsem si ráno přestala čistit zuby :oops: a byl klid. Teď mi třeba naopak vyčištění zubů někdy trochu pomůže. Hlavně ústní voda, musím se zubaře zeptat, jestli by bylo blbý, kdybych ji používala nadměrně často (zatím teda jen maximálně 2× denně, ale docela to aspoň na to nejhorší pomáhá). Navíc jsem četla na netu, že po zamlklém těhu zůstávají těhu příznaky ještě i několik týdnů, takže podle toho se to nepozná. A že vymizení příznaků rozhodně není žádný signál pro znepokojování nebo nějaké výjimečné kontroly. Tak tím se uklidňuju.

Jizvi, a v jakém jsi vlastně týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
8.7.09 21:04

Ahojda,jsem tu nová a zatím se tady moc nenevyznám, jsem 9+5 takže to vychází na první týden v únoru 2010 :D Jak vám je?já jsem děsně nafouklá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí