Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25926
7.7.09 17:14

weveriko vidis jaka jsi sikulka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
7.7.09 17:41

Katkaty, ale jen díky tobě. moc díky za pomoc.

tak co maminy jak vám dneska je??? tedy u nás bylo dopol, když jsem běhala po dr. a atd. tak svítilo slunce, bylo horko a dusno a ted, když jsem doma je pod mrakem, chvilku sprchlo, ale ted je přijatelně.
je to takové divné počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
7.7.09 20:01

gratuluji k //v :srdce:, a fazolkám, vítám mezi námi nové těhulky.

Holky, jak zvládáte ty vedra??
Včera jsme byli s Liborem celý den na zahradě u jeho taťky, lenošilo se, grilovalo, byly i uzená žebra..... tak bylo moc fajn, a i chladná sprcha byla. Zato dneska je na padnutí a po pár dnech mi je blbě nejen tetanicky, ale i nevolno :( už se zdálo, že bude od nevolností klid.....
Snad se zítra zadaří a zastupující gyn. mi povolí na 3 dny změnu místa pobytu při nemocenské. Chceme jet za Kristýnkou a našima na chatu - malá má zítra narozky. A zdá se, že bychom mohli konečně mít i Malou Ivu od Libora. Kdyby to vyšlo, byla by to paráda....... na Hartě není takové horko a holky by se vyřádily. Mají se moc rády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
7.7.09 20:15

Tak Iva nebude :( je to hnus. holky přeju vám, aby jste tohle nikdy nemusely řešit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
7.7.09 21:38

Všem krásný večer :)
Nevolnosti u mě neustupují naštěstí ale nezvracím. Poslední dobou mám krizi hlavně od tří do devíti - to jsem max. unavená, ospalá a je mi blbě celkově i přesto, že jdu s malým dopoledne spát. Nejvíc mi je líto Štěpuli, protože se akorát plácáme doma nebo na zahradě a nic moc nezvládáme. Nemám vůbec žádnou energii a těším se až přijede manžel a pomůže mi :( Ještě že ho mám,snad to brzy přejde

weweriko - to jsou krásné zprávičky a krásná fazolka :D gratuluji k srdíčku :wink:

Sobinko - vítej mezi námi a těším se na tvé další příspěvky

Katy - jahodový knedlíky milujuuuuuuuu - mňam, asi si je ve čtvrtek udělám. Mimochodem jsem se těšila, jak si pochutnám na tvým svatebním dortíku a fotka zatím nikde - tak to prosím naprav :wink:

Markit - vedra jsou strašná, strašně špatně se mi dýchá a pořád lapu po dechu neboť jsem sezóní :lol: astmatik. Ale dnes u nás na západě, bylo úplně úžasně - pod mrakem a kolem 22 stupňů, sem tam sprchlo a krásně čerstvý vzduch. Takže já jsem celý den trávila na zahradě a užívala si to. Určo to půjde od západu do celé ČR :wink: Jinak s Ivčou to máš asi podobný jako moje sestra. Tam jsou jen samý naschvály a nesmyslný důvody, proč to teď zrovna nejde :! I tak si užíte narozky a chatu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
7.7.09 22:01

Markit počasí je fakt šílené, už přes týden, máme štěstí, že dopol je krásně slunečno a odpoledne či navečír, většinou bouřka či déšt, fakt divné. s Ivankou je mi to líto, ale i tací lidé s najdou a bohužel žíjí mezi námi, ale je to fakt hnus jak ti lidé umí být škodolibí a dělají jen hnusné naschváli. je to škoda, hlavně pro ty holčičky mohli si to krásně užít, ale vy si to i s Krystýnkou krásně užijete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
7.7.09 22:35

weveriko, Leníku, po asi 3/4hod telefonátů je ještě možné, že zítra Iva přece jen bude. Dostali jsme na svou stranu částečně Liborovu extchýni, u které teď Iva je a pokud ji její matka neodveze, předá nám ji na 3 dny i proti vůli Liborovy ex.
Usvědčili jsme ji ze lži a z toho, že v očích své rodiny Libora hodně špiní a hlavně, že lhala, aby ze sebe udělala větší chudinku a z něj hajzla.. Tak držte palce, ráno budeme moudřejší.

Její matka by totiž chtěla bydlet v Liborově bytě zadarmo, kdy on platil všechny náklady - tak jako doteď. Pak odmítla podepsat náj. smlouvu, odpojili plyn a chce na sebe nechat bez smlouvy přepsat hodiny, poslali jsme jí výzvu k vystěhování, protože na ten byt nemá absoutně žádné právo, odmítá platit náklady...... a po celou dobu odmítá dávat Ivu, jak určil soud. Máme ji mít co 14 dní na víkend a za rok jsme ji měli asi 5× :(
Je to zlá a násilnická žena, není pro ni problém zmlátit chlapa, přelámat mu žebra, přerazit o něj paličku na maso, psychicky ztyranizovat tak, že se jí Libor i jeho rodiče dodneška bojí............ těžko se proti ní bojuje, ví, že má zatím opravdu v manipulacích a výhrůžkách navrch. Žádná sranda :( :( I mě se rozklepou kolena, když ji zahlídnu třeba v obchodě a to jsme se s ní osovbně nikdy až na jejích pár blbých keců do konfliktu nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
7.7.09 22:42

Markit to je des toto :-) ani nemam slov :( ale drzim palecky :wink:

Leniku jejda jsem zapomela, fotak je v praci a kabel doma, blba kombinace :lol:

Ja jdu spinkat tak zitra papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
7.7.09 22:48

Katkaty to je jen zběžný výcuc :( je to hrozná ženská.

Navíc jsme ani neměli možnost oslavit s Ivou její narozky, které měla 28.6. a vysvědčení jsem se dověděli dneska od babičky..... MAlá brečí, že chce k nám a je jí to houby platné :( chtěla by u nás žít trvale,a le její matka to už z principu,ž e tím vydírá a ubližuje nedopustí. NAvíc dokud nemá Libor řádně placenou práci, ani bychom ji nedostali. Já na nemocenské těhotná, Libor bez práce, v domácnosti Kity......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.7.09 07:34

Cau kocky,
tak jsem zase doma. Kaja to zvlada super, dokonce vnoci brecela ze chce babicku. Byla jsem tam den a bylo to teda neco, dostala parkrat na prdku, bo babi ji nosi na koni, to ja nemuzu, tak scenila a sedla si doprostrd cesty, pri spani ji babi drzi za ruku, to ja uz doma odbourala, tak hodinova scena s vypraskem a potom jsem ji musela dat tu ruku stejne. ale obzvlast ted je pro me desne nephodlny byt v jedny pozici se skroucenou rukou :roll: . Vysledek, ma babi radej nez me a ja jsem rada ze to zvlada, bo od tri odpoledne je mi silene a uz nic nepozru :cry: . Sakra, kdy to prejde, vcera mi bylo po prijezdu tak desne, ze jsem se zeblila 5× pred barakem, ale jak nic nemate v sobe, tak to tak desne boliii. Uz nesednu do auta :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
8.7.09 09:01

Dobre ranko

stiko tebe to tak drzi porad jo? 8O ty jo to musi byt miisek silny, drz se holka uz to snad nebude dlouho trvat, uz jsi v 10 tt tak snad to prejde :wink:

Markit proc musi byt nekteri lide tak hnusni, chudak dite :(

Tady prsi jak uz par dni, to zas bude trzba :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.7.09 09:06
Katkaty píše:
Dobre ranko

stiko tebe to tak drzi porad jo? 8O ty jo to musi byt miisek silny, drz se holka uz to snad nebude dlouho trvat, uz jsi v 10 tt tak snad to prejde :wink:

Markit proc musi byt nekteri lide tak hnusni, chudak dite :(

Tady prsi jak uz par dni, to zas bude trzba :evil:

no s Kajou me to drzelo az do 16tt, proto jsem uz za boha nechtela mimi, ale manza me ukecal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
8.7.09 09:16

dobré ranko, tady začalo pršet v noci, jinak sluníilo svítíčko. Já teď valím k zastupujícímu lékaři ( můj má dovolenou) a budu ho ukecávat na zmenu místa pobytu při neschopence na 3 dny. Kitynka má dneska narozenina, tak za ní na 3 dny jedem na chatu. Už s emoc těším. Ten klid a pohoda, řádná městská výhe'n

Katkaty tak Libča teď odešel pro Ivču k babičce, je nachystaná, jede s náma a moc se těší. Jen jsem zvědavá, co na to řekne její matka.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
8.7.09 09:20

Marki, tak drzim palecky at vsechno klapne

Tady je zatazeno a zima, aspon se mi lip dejcha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
8.7.09 09:32
stika píše:
ale jak nic nemate v sobe, tak to tak desne boliii. Uz nesednu do auta :!

Tak tohle jsem si včera zažila taky. Večer. Normálně mi bývalo od oběda celkem dobře až do ranního probuzení. Ovšem včera se to nějak otočilo, dopoledne to šlo, už jsem si říkala, že by to začínalo přestávat, ale od oběda to teda stálo zato. Do večera jsem se držela, ale pak jsem strávila několik příšerných minut na WC. Pak mi bylo sice chvíli líp, ovšem, jak jsem ulehla do postele, tak to bylo znovu a v noci jsem se několikrát probudila nevolností. Dneska jsem teda děsně jetá, ale vyhlídka nějakého odpočinku nebo dokonce denního spaní žádná. Spíš mě čeká mazání Anežčiných neštovic. A ta vidina, že minimálně týden (ale spíš dva) nebudu moct vystrčit paty z domu, protože mě nemá kdo vystřídat, je taky šílená. No co, ale aspoň to budeme mít brzy za sebou a pak se nebudu muset bát, že mi Anežka přitáhne neštovice, když budu kolem porodu nebo mít doma malé miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí