Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6552
4.7.09 21:28

Holky,tak metrik bych jeste zvladla,ale jak ho supnout sem pod text??????Poradte mi,pls.......Dikec Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
4.7.09 21:30

zkopírovat url odkaz do podpisu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
4.7.09 21:46

kiki musis si ho dat v nastaveni do podpisu mezi a zatrhnout prikladat podpis :wink:

Markit jsem rada ze ti je lepe, uplne to z tebe zari :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
4.7.09 21:54

Tak někde je chyba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
4.7.09 21:56

kiki to asi neni ta prava adresa 8) ma to byt asi jako 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
4.7.09 22:12

Leni, už ten podpis jde??
opravdu je to odkaz mezi 2 url. ;) ze kterého webu metřík nastavuješ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
4.7.09 22:19

Markit nemusi tam byt to url to je jen na odkaz na ty www, ale kdyz chces aby se ti toho tam vlezlo vic tak to url muzes dat pryc a mit to jen mezi img a bude to fungovat taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
4.7.09 22:36

No fakt :O pěkně :D dík za tip.....

Jinak i Libča říká, že teď vypadám úplně jinak , co jsem se uklidnila. Kdyžmě dneska vděl v těhotenských kraťasech - lacláčích - říkal mi kuličko a že v nich to bříško vypadá, jako v 5-6 měsíci a ne na začátku 3. :D

Je fakt, že balzámem pro dušil byl i ten výlet k zatopenému sádrovcovému lomu. Jak jsem se ponořila do vody, luxus, pak venku na sluníčku a ruch kolem, děti. šrumec..... paráda :D Jsem znamením Ryba a voda je můj živel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
4.7.09 22:41

Markit neni zac :wink:
supr ze sis to uzila, taky bych potrebovala vypnout, ale dneska jsem aspon byla na tom bazene tak jsem si 2 hodky cetla v klidku, teda skoro :lol:
Ale trapi me ty zada :evil: snad to rozhybu nebo co :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
4.7.09 22:50

A proč jsi nevlezla do vody taky? Kvůli těch zad? Já si blokla krční páteř a teď mi ji nemůžou uvolnit, perotož jsem těhu, takže s tím bojuju sama. Poprvé to bylo týden v kuse a byl to děs :( Je fakt, že když to povolí, tak to do 2 dnů zablokne znova - vždy v noci , ale už to jde povolovat relativně slušně. Hodně mi pomáhá a neuroložka doporučila alkoholové zábaly, které prohřejí svaly, ty se uvolní a pak povolí i bloky. Používám Alpu. Mopžná budete mí v GB nějakou alternativu. A taky se protahuju na rehabilitačním míči - tom velkém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
4.7.09 23:15

Markit nesla jsem kvuli zadum a taky mam trochu strach jit do verejneho bazenu at neco nechytnu navic nebylo na me az tak teplo abych se sla koupat, hehe no a byla jsem tam sama s Adikem a nechat veci jen tak :roll:
Jsem byla rada ze lezim v klidu a nic nemusim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
4.7.09 23:18

tak ve veřejných bazénech je chlorovaná voda a chlor by měl maximálně likvidovat bakterie. To bych se spíš měla bát já venku, ale přece jen sliznice má svou imunitu a koupu se tam každý rok a záněty odtama nemám a věci necháváím bez dozoru na břehu a musím říct, že se mi zatím nic neztratilo :D
Ale každá jsme jiná. NAvíc je fakt, že mi už nebylo zle...... kdežto ty asi nevolnosti ještě máš, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
4.7.09 23:22

Markit no jak mam hlad tak jo ale da se to :wink:
Ani jsem nejak nepremyslela ze bych do vody sla opravdu jsem vyla rada ze lezim, ja jsem furt strasne unavena. Navic nevim jestli by to bylo dobre na ty zada tu studenou vodu. Tady v anglii bych te hygiene moc neverila hehe no zalezi asi kde :lol:
No nic jdu spinkat papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
4.7.09 23:26

Asi máš taky pravdu. Já bych dala přednost koupališti, ale věděla jsem,že u vody budu max hodinu, protože jsme vyjela docela pozdě a vycházky mě přece jen v tomto omezují. A na hodinu se mi nechtělo dát 60,– za koupaliště.

kdy6 se mi začalo dělat nevolno, vždy jsem něco hned sněšdla… fakt hned něco zobnout a pomáhá to. Prostě udržet v žaludku pořát aspoň trochu jídla… a doplńovat...... ;)
NAvíc já spala dopoledne teda až skoro to půl 2 :D a tím, žej sme i v týdnu doma mám na odpočinek dost času ;)

Dobrou noc, taky půjdu spinkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
5.7.09 06:36

Nazdarek kocky, ja ted dlabu zazvorovy susenky a snazim se i neco vypit. Ja kdyz nejim, tak me silene tizi a boli zaludek, ale kdyz se najim, tak to vybleju a jde to nanovo :twisted: :twisted: .

Dneska manza bude delat skrine, tak musim s bytu, jedu ke tchynce a zejtra vecer za malou, tak papa a pohladte briska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí