Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25926
3.7.09 11:51

Markit kde te mame????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
3.7.09 13:06

taky už nakukuji na nové zprávy od Markit a ona ještě nikde.
Asi ještě odpočívá… :-)
Dneska v Brně sprchlo a je o něco dýchatelněji.
Jak u vás ostatních?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
3.7.09 13:14

Ahoj děvčata, tak jsem tu, ještě jsme se stavili na oběd a menší pochůzky po městě a lístek na peníze do práce :D

Srdíčko tluče :srdce: prťátko má 23 mm, jsem 9 tt. Kpntrolu s velkým sonem 20.7. s tím, že si to doktor dělá sám, takže neplatím :D Až pokud by nebylo v pořádku, posílá do Ostravy.
Jsem zničená z vedra, děs běs.....

Jinak takovou noc bych vám nepříla. Usnula jsem někdy ve 2 ráno, ve 4 jsem se vzbudila totálně zničená, skoro do půl 5 jsem si četla, abych se unavila a znova usnula a vzbudil mě pak Libča o půl 9, ale zlitou potem a totálně rozhozenou po stresujících hovadinách co se mi zdály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
3.7.09 13:56

ahoj,
tak to gratuluji!!! Super zprávička-prtě v pořádku!

No noc jsi neměla opravdu nic moc… No dnešní bude určitě lepšíí.
Ať se ti ode dneška zdají jen příjemné sny - čáry, máry :)
Já se každý den budím kolem 5 a už se jen převaluji a nemuzu usnout. A jak jsem psala odpoledne padám únavou.
Ale věřím v lepší zítřky!! Tipuji, že za tak 2-3roky se vyspim určitě celou noc bez probuzení!! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
3.7.09 14:11

Markit huraaaa velka gratulaceee :dance: :dance: takze o tyden dokonce vetsi jeee no super :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
3.7.09 14:21

Katy, Kač, dík holky.
Jsem tak unavená, že se ještě pořádně nedostavila úleva. ten strach byl děsný. Ta tetanie s PÚP je fakt příšerná. Prostě jak dohlehne nějaký strach nebo obava, tak nedá pokoj, dokud se nevyloučí. Je to děs.

snad až se vyspím, dám sprchu a vydechnu z horka, tak se klid dostaví. Navíc chceme jít večer posedět se známými do hospůdky na pivko,tak doufám, že budu v klidu a pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
3.7.09 14:37

Markit super zpravicky, moc gratuluju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
3.7.09 15:46

Hezky odpocivej, ja vim co jsou nervy mam taky uzkostnou poruchu a tokofobii. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1329
3.7.09 16:28

Markit gratulace, jak já ti závidím ten 9tt (to špatné spaní ne, doufám, že se to zlepší)

Já byla dneska na KO a prcek je tam, kde má být (minulý doktor říkal dutinka, teď doktorka zase váček - houby, je to miminko a basta :D ), jsem 6+2tt, což se shodou okolností skoro shoduje s termínem podle poslední MS. Mám obrovskou radost a starosti si zakazuju (jako by to pomohlo).

Přeju všem příjemné odpoledne a večer

Držte se holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
3.7.09 17:16

děvčata děkuji za gratuace. K úlevě si asi budu muset pomoci lékama, ne a ne přijít a je mi děsně. Ani spánek nezabral.

Tu tokofobii ti vůbec nezávidím, to je šílené, obzvlášť tím,ž e čekáš miminko..... docela šílené...... předpokládám,ž e tě nějak léčí i jako těhulku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
3.7.09 20:19

Ahojky

Jsem KO, delala jsem 4 patrovy svatebni dort a uz nemuzu, jsem asi hodku doma a jeste jsem nevstala z gauce od te doby :lol:

Markit tak co je lip??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
3.7.09 22:10

Markit jupííííí, celý den jsem nebyla doma a nemohla se dočkat až si přečtu tvou zprávu. To jsou skvělé zprávičky - gratuluji :) Ty jooo 23 mm to je opravdu 9 tt, protože ten můj brouček má 15 mm. A s tím velkým sonem to je také super zpráva, máš penízky doma :wink: Ať ti je brzo líp, myslím na tebe.

Kač - já se také v pět ráno budím,ale hlady - musím něco sníst,abych usnula :roll: ať se to co nejdřív zlepší :wink:

Poppy - gratuluji, přesně tak - je to mimi. Taky jsem slyšela fazolka, váček, pecka :roll: :)

Katy - ty jooo 4 patrový svatební dort - pochlub se a dodej foto prosím :wink:

Pádím, mám to tu jak po boji, všem přeji krásnou dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
3.7.09 23:01

Holky vy jste zlaté :D taková radost se mnou :D :D :dance: :dance:

Katym udělalo se líp až jsme si vzala prášek na uklidnění. Ale musím říct,ž e nevolnosti jsou čím dál slabší, denska mi celé odpoledne a večer bylo fajn, akorát řpedpokládám,ž e večer až lehnu se bude žaludek trochu bouřit a bude tlačit ven napolikaný vzduch a bublinky.
Byli jsme s Libčou po asi půl roce na pivko a bylo fajn. Akorát jsem se už cítila unavená..... a pobolívalo bříško. JInak je mi fajn :D

Úplně mi hrkly slzy do očí, jak se tu radujete z mého štěstíčka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
3.7.09 23:32

Markit samo ze se radujeme a budeme u vsech :wink: prece si musime navzajem drzet palecky :wink:
Me nejak boli brisko, pujdu spinkat dobrou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
4.7.09 00:54

Cau kocky, tak jsem se vzbudila ve dvanact na curacku a cumim tu a nemuzu spat. Je mi blbe z hladu, ale bojim se neco snist a taky je tu teda desnej hic.

Ty jo, ten dort chci taky videt prosiiiim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital