Poradna duly
Jana Čurdová
ja nemam jediny jidlo po kterym bych neblila, doma je bordel ale neuveritelnej, bd spim nebo zvracim, problem je piti, zadny v sobe neudrzim…jinak jsem zhubla, uz jsem prisla o 3kg
Ahojky, zatím jsem neměla čas dočítat, nějak jste se rozepsaly.....napíšu a jdu číst ![]()
Dneska jsem byla na KO. Tak mimís žije, srdíčko bije, ale mám na děloze nějaký hematom (modřinu) takže klid, nenamáhat se
a dostala jsem Duhapston (tak nějak) na podporu uhnízdění…tak uvidíme… Nevím jestli je to z nervů, nebo si to sugeruju, ale dneska mě břicho pobolívá víc než normálně
teď jen čekat a doufat že se pomalu vstřebá (ten hematom)
Jdu dočítat a koukat na netu na včerejší růžovku. Dobrou
katy hic je asi všude. tady je to taky šílený. V 9 večer jsme ukecala Libču a šel se se mnou priojít
jizvi ja nebliju a taky mam kilo a pul dole jen z toho jak malo jim. Jestli neudrzis ani vodu mela bys aasi zajit k dr at ma mimi z ceho rust. Drz se ![]()
Bernike neboj hematon se vstreba a vse bude v poradku a gratuluji k srdicku ![]()
Markit ja jsem ted sedela pul hodky na zahrade abych se zchladila ![]()
Cauky,
tak koukam ze vsechny blijeme
. Ja se vzdycky desim vecera, vcera jsem blila 6× a vecer teda neudrzim taky ani vodu. no v tomhle vedru vypiju tak dve sklenicky tekutin za den, to neni nic moc. snazim se do sebe dostat dopol jidlo a piti, ale odpol uz nic nehrozi ![]()
Markit, drzim palecky, at je vse ok avsem ostatnim at se ulevi
Dobré ráno,
jak tak koukam já jediná nebl., asi se ze solidarity pridám ![]()
Ale nějak suprově mi teda není, nejhorší je, když se mi začnou v puse delat sliny-to je hn.. Jen jsem koukala na vahu a přibrala jsem 1kg (no nebo že bych enbyla na záchodě ?
)Včera mi ta cola pomohla citila jsem se odpoledne lepe i jsem byla schopna jit s H ven na kolo a hriste. Vecer akorat nemohu usnout chodim celkem brzo kolem 21-2 a rano se probudim mezi 4-5 a nepodari se mi tvrde usnout. Jsem nevyspala a odpoledne si myslim, ze padnu a chce se mi spát. Těším se na pátek!
Doufam, ze druhe prte nebude ranni ptáče v 5-6hodin!! To me asi rani mrtvice. S H-v bříšku jsem vstavala-otevřela oko kolem 7kdyz manzel odchazel do prace a poctive lezela min do10-11hodin se snidani v posteli. To byly super časy, později začal chodit manža domu na obedy, protoze do práce to mel 12minut i s vytahem
Tak jsem měla zpestření dne.
Břicho velke mi zustava- chtela jsem si oblect dneska tricka, ale vetsinou mám vse upnute, ze v práci by to snad poznal i slepy. Tak ty ktere nemuzu nosit pojedu v nich na dovcu.:-) Ještě si taky vzpominam, že část těhu je období, kdy vypdám spíš ještě jako tlustá než těhotná. To jsme zkonstatovaly s kámoškou, že taky měla to období.
musím končit. Mějte se dneska více lépe, než včera!
Kac
mj, očekává dneska někoho KO??
Kocky, jste uz nektera taky objednana na biochemicky screening?
Kac Já taky nebliju (zatím) ale je mi hrozně šoufl
žaludek jak na vodě, ani vymýšlet, vařit jídlo se mi nechce (asi rodina umře hlady) K večeru je to vždycky horší…břicho i bolí
a od včerejška víc, tak nevím jestli si to sugeruju, nebo ty prášky......
Co je biochemický screening?
Berenike píše:
Kac Já taky nebliju (zatím) ale je mi hrozně šouflžaludek jak na vodě, ani vymýšlet, vařit jídlo se mi nechce (asi rodina umře hlady) K večeru je to vždycky horší…břicho i bolí
a od včerejška víc, tak nevím jestli si to sugeruju, nebo ty prášky......Co je biochemický screening?
To je velkej UTZ a odebrani krve na geneticky vady
Dobre ranko
Koukam vsude stejne
no musime to protrpet, bude lepe ![]()
Ja jdu na UTZ 17.7 na screening ![]()
Jinak jsem v praci a jsem KO nejradsi bych spala, zuby jsem si pro jistotu ani necistila blee tak zvykam aspon zvykacku ![]()
Ty jo ted mi psala kamoska, ze ve 12tt ji tehu zamlklo, dneska ji pustili z nemocnice, to je smutny
![]()
ahoj holky ![]()
stiko s tou kamarádkou mě to mrzí, přijde mi, že je těch potratů čím dál víc
držím palečky, ať se brzo může znovu radovat ![]()
Katy tak to budeme držet palečky na UZV, řekneš si o fotečku nebo dávají automaticky? já křičím hned, jak najede na mimčo, aby náhodou nezapomněl ![]()
Berenike gratulace k mimču a ať se hematom brzo vstřebá ![]()
Kac taky se probouzím v 4-5 ráno, ale to kvůli ptákům, co řvou pod oknem, tak musím zavřít okno a pak ležím a čumím do stropu, protože neusnu a zabrala bych až kolem osmé, ale to už lítají kluci a naznačují, že by posnídali ![]()
jizvi teda, ty máš až takový nevolnosti? fakt nezávidím, snad tě to brzo přejde, držím palečky ![]()
Markit já když doma kňučím, že se do ničeho už nevejdu a jaký mám břicho, tak se mi Tomáš směje, že to bude asi tím, že jsem nap.caná
fakt vtipný
mě zůstalo břicho po Vojtíškovi od března, nestihla jsem ho zlikvidovat ![]()
hkac držím palečky na kontrole, všechno bude v pořádku ![]()
janiku Máťa je super, nasmála jsem se těm jeho hláškám, děcka jsou správně bezprostřední ![]()