Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14046
1.7.09 21:24

ja nemam jediny jidlo po kterym bych neblila, doma je bordel ale neuveritelnej, bd spim nebo zvracim, problem je piti, zadny v sobe neudrzim…jinak jsem zhubla, uz jsem prisla o 3kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
1.7.09 21:59

Ahojky, zatím jsem neměla čas dočítat, nějak jste se rozepsaly.....napíšu a jdu číst :-)

Dneska jsem byla na KO. Tak mimís žije, srdíčko bije, ale mám na děloze nějaký hematom (modřinu) takže klid, nenamáhat se :-( a dostala jsem Duhapston (tak nějak) na podporu uhnízdění…tak uvidíme… Nevím jestli je to z nervů, nebo si to sugeruju, ale dneska mě břicho pobolívá víc než normálně :-( teď jen čekat a doufat že se pomalu vstřebá (ten hematom)

Jdu dočítat a koukat na netu na včerejší růžovku. Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
1.7.09 22:11

katy hic je asi všude. tady je to taky šílený. V 9 večer jsme ukecala Libču a šel se se mnou priojít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
1.7.09 22:34

jizvi ja nebliju a taky mam kilo a pul dole jen z toho jak malo jim. Jestli neudrzis ani vodu mela bys aasi zajit k dr at ma mimi z ceho rust. Drz se :wink:

Bernike neboj hematon se vstreba a vse bude v poradku a gratuluji k srdicku :wink:

Markit ja jsem ted sedela pul hodky na zahrade abych se zchladila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
2.7.09 06:51

Cauky,
tak koukam ze vsechny blijeme :cry: . Ja se vzdycky desim vecera, vcera jsem blila 6× a vecer teda neudrzim taky ani vodu. no v tomhle vedru vypiju tak dve sklenicky tekutin za den, to neni nic moc. snazim se do sebe dostat dopol jidlo a piti, ale odpol uz nic nehrozi :twisted:

Markit, drzim palecky, at je vse ok avsem ostatnim at se ulevi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
2.7.09 07:17

Dobré ráno,
jak tak koukam já jediná nebl., asi se ze solidarity pridám :lol:
Ale nějak suprově mi teda není, nejhorší je, když se mi začnou v puse delat sliny-to je hn.. Jen jsem koukala na vahu a přibrala jsem 1kg (no nebo že bych enbyla na záchodě ? :lol: )Včera mi ta cola pomohla citila jsem se odpoledne lepe i jsem byla schopna jit s H ven na kolo a hriste. Vecer akorat nemohu usnout chodim celkem brzo kolem 21-2 a rano se probudim mezi 4-5 a nepodari se mi tvrde usnout. Jsem nevyspala a odpoledne si myslim, ze padnu a chce se mi spát. Těším se na pátek!
Doufam, ze druhe prte nebude ranni ptáče v 5-6hodin!! To me asi rani mrtvice. S H-v bříšku jsem vstavala-otevřela oko kolem 7kdyz manzel odchazel do prace a poctive lezela min do10-11hodin se snidani v posteli. To byly super časy, později začal chodit manža domu na obedy, protoze do práce to mel 12minut i s vytahem :lol: Tak jsem měla zpestření dne.

Břicho velke mi zustava- chtela jsem si oblect dneska tricka, ale vetsinou mám vse upnute, ze v práci by to snad poznal i slepy. Tak ty ktere nemuzu nosit pojedu v nich na dovcu.:-) Ještě si taky vzpominam, že část těhu je období, kdy vypdám spíš ještě jako tlustá než těhotná. To jsme zkonstatovaly s kámoškou, že taky měla to období.

musím končit. Mějte se dneska více lépe, než včera!
 Kac

mj, očekává dneska někoho KO??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
2.7.09 07:45

Ja mam rano brisko maly, zato vecer ohromny plny cihel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
2.7.09 08:46

Kocky, jste uz nektera taky objednana na biochemicky screening?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
2.7.09 09:05

Kac Já taky nebliju (zatím) ale je mi hrozně šoufl :-( žaludek jak na vodě, ani vymýšlet, vařit jídlo se mi nechce (asi rodina umře hlady) K večeru je to vždycky horší…břicho i bolí :-( a od včerejška víc, tak nevím jestli si to sugeruju, nebo ty prášky......

Co je biochemický screening?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
2.7.09 09:23
Berenike píše:
Kac Já taky nebliju (zatím) ale je mi hrozně šoufl :-( žaludek jak na vodě, ani vymýšlet, vařit jídlo se mi nechce (asi rodina umře hlady) K večeru je to vždycky horší…břicho i bolí :-( a od včerejška víc, tak nevím jestli si to sugeruju, nebo ty prášky......Co je biochemický screening?

To je velkej UTZ a odebrani krve na geneticky vady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
2.7.09 09:40

Dobre ranko

Koukam vsude stejne :roll: no musime to protrpet, bude lepe :wink:

Ja jdu na UTZ 17.7 na screening :wink:
Jinak jsem v praci a jsem KO nejradsi bych spala, zuby jsem si pro jistotu ani necistila blee tak zvykam aspon zvykacku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
2.7.09 09:49

Ty jo ted mi psala kamoska, ze ve 12tt ji tehu zamlklo, dneska ji pustili z nemocnice, to je smutny :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
2.7.09 10:01

stiko to je mi lito :( ale bohuzel se to stava :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
2.7.09 10:15

ahoj holky :wink:
stiko s tou kamarádkou mě to mrzí, přijde mi, že je těch potratů čím dál víc :? držím palečky, ať se brzo může znovu radovat :wink:
Katy tak to budeme držet palečky na UZV, řekneš si o fotečku nebo dávají automaticky? já křičím hned, jak najede na mimčo, aby náhodou nezapomněl :D
Berenike gratulace k mimču a ať se hematom brzo vstřebá :wink:
Kac taky se probouzím v 4-5 ráno, ale to kvůli ptákům, co řvou pod oknem, tak musím zavřít okno a pak ležím a čumím do stropu, protože neusnu a zabrala bych až kolem osmé, ale to už lítají kluci a naznačují, že by posnídali :lol:
jizvi teda, ty máš až takový nevolnosti? fakt nezávidím, snad tě to brzo přejde, držím palečky :wink:
Markit já když doma kňučím, že se do ničeho už nevejdu a jaký mám břicho, tak se mi Tomáš směje, že to bude asi tím, že jsem nap.caná :oops: fakt vtipný :roll: :lol: mě zůstalo břicho po Vojtíškovi od března, nestihla jsem ho zlikvidovat :wink:
hkac držím palečky na kontrole, všechno bude v pořádku :wink:
janiku Máťa je super, nasmála jsem se těm jeho hláškám, děcka jsou správně bezprostřední :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
2.7.09 11:04

Tak uz to zacina, mam plnou hubu slin a je mi na bliti :roll: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí