Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
30.6.09 08:40

Cau kocky,
tak dvojcatko se vstrebalo, miminko ma 18mm a mam cipky Torecan na nevolnosti tak snad bude lip. jsem 8 plus 1 podle UTZ, podle MS 9 plus 1.
Hormony uz brat nemusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
30.6.09 08:54

Dobre ranko

stiko to je super ze je vse ok :wink: ted uz bude lip jak nebudes brat hormony, ja je budu brat az do 12 tt :wink:

Jakpak se mate? Tady uz je ted hyc jak blazen to bude dneska min 30 uff se uvarim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
30.6.09 09:04

stiko to je dobře, že mimčo roste, gratuluju :wink:
Katy u nás je 17 stupňů a hnusně, pár stupínků bys nám mohla přenechat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
30.6.09 09:30

Tak tady je pod mrakem a děsně horko a dusno, hnus.
Jinak jsme od toho krvácení poprvé zkusili opatrné milování a dopadlo to dobře.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
30.6.09 09:49

Ahoj holky, všechny moc Vás zdravím. Jak zatím čtu tak rostete. Já jsem dle utz v 8tt takže předp. porodu stejný jako vy. No uvidíme jak to nakonec bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
30.6.09 10:15

holky me dostalo, ze mi vcera rekli uplne jinou velikost mima nez minuly tyden, ty doktori taky asi kulovy vedi, koukaji na utz a jeden rekne 12mm a druhej 5 a 6mm… slepoty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
30.6.09 10:19

Jizvi a v průkazce máš co? těch 12 by tak zhruba odpovídalo 5-6 je nějak málo, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
30.6.09 11:26

Dik kocky, jediny blby je ze mam placentu previa, ale prej se to treba jeste nejak upravi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
30.6.09 11:35

Stiko, cot o znamená? 8O jsem nějak nevědomá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
30.6.09 12:06

Markit ja si myslim ze bud nizko a nebo ve predu :roll: ale to se upravi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
30.6.09 12:07

Katy, už jsem se zeptala strejdy Googla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
30.6.09 12:18

Markit a jak je to spravne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
30.6.09 12:27

tak jak jsi to napsala a trím, že se to může ještě změnit. POkud to tak ale zůstane, hrozí porod kolem zhruba 36 tt. co jsem se tak dočetla na forech. Oficiálně jsem nenašla nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
30.6.09 13:09

Ahojte,
zase jsem na chvili „na příjmu“. Tak to zpětně pročítám a snažím se reagovat, ale je tady příliš mnoho změn!
JIZVI - tak dvojčátka budou super, jestli je manža z dvoj, tak se tomu asi příliš nedivíte.
STIKO - tak to take dobrá zprávička - mimi roste a hormony uz brát nemusíš! placentu previa- to jsem měla u prvního i já a bylo to v porádku, ze začátku jsem chodila na injekce a v polovine tehotenstvi mi tam do prukazky napsal placenta previa, asi se to nějak nelepšilo dle jeho představ. Na konec jsem přenášela cca14dnu a porod normalní - kromě toho že hrozně dlouhý 8O
Markit.Hl - musíš se taky hodně opatrovat, abys s sebou nesekla v nepravou chvilku-je to opravdu dost nebezpečné! Zatím máš hlídačku-Libču, tak je to zatím dobré.

Jak jinak se dneska cítíte? Mě osobně je dost nedobře, tak aspon jim ovoce, při pomyšlení na zeleninu se mi dělá zle..
Hrozím se toho, že jak přijedou za mnou mamča s tatkou-dneska večer a ještě to neví, že jsem těhu, chtěli jsme to říct oba s manželem-společně. Budou vést řeči: jsi hubenáá, když jim řeknu že mi není dobře, tak mi hned řeknou, že to je z toho že nejím. Jsem trošku víc poslední dobou vznětlivá, tak se hrozí, že vybouchnu. Jediný měsíc kdy byly spokojeni, s tím jaká jsem byl 8-9měsíc těhotenství!! 8O Připada jsem si sice jako velryba, ale naši spokojeni, protože jsem měla i pusu kulatější.
Ach jo, přestávám mít radost, že přijedou.
Příliš nerozhazuji tady optimismus, tak radši končím a dubu se těšit na vaše radostné zpávičky o KO a dalších příjemných věcech!
 Kac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
30.6.09 13:11

mj, v brně je jako v peci, takže rádi rozdám teplotu třeba trošku do Jihlavy a trošku do Opavy!!!
KDO CHCE JEŠTĚ TAKY???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital