Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14598
28.6.09 20:53

Jejda holky, vy jste se rozepsaly. Já dneksa celý den strávila v posteli, bylo mi hodně špatně a pořát se mi motá hlava. Navíc se cítím, jako by na mě lezlo nějaké nachlazení a měla jsem i zimnici, načež jsem se vzbudila propocená…

Stiko, vůbec ti toto nezávidím, Já měla první těhu naprosto bezproblémů a i to krátké druhé. teď je mo nevolno od rána do večera a od večera do rána. sice nezvracím, i když párkrát to už bylo na hraně, ale pořát se mi motá hlava, sesouvám se k zemi, že mi přítel zakazuje vstávat z postele a i když ještě ani nemá vytažené stehy, tak radši dělá vše sám. Pfroč bereš ty prášky? jsem nevědomá.

Kač mám trochu kliku s velkou holkou, navíc teď odjela na 3 týdny pryč, takže starost o dítě odpadla…

Katy tak prsa mě teď konečně přestávají bolet, bylo to šílené ty 3 týdny, když vemu, že mám Ečka normálně, tak tohle už je mazééééc. Hlavně, že už se trochu uklidňuješ..... jinak hormony se bouří nám všem a taky se mi u zpráv derou slzy do očí - dneska jsme se pro jistotu prospala a jak jsme oddchovala, usnul na gauči i Libča :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
28.6.09 21:16

Holky drzte se s tema nevolnostma :roll:
Me je dneska dobre tak nevim jestli to je tim ze jsem delala jen dopoledne a pak odpocivala a nebo uz mi to pomalu prestava, ale zase mam strach ze neco neni v poradku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
28.6.09 21:20

ja kdyz nezvracim tak spim a je mi hrozne tezko od zaludku, jak kdyz jim cihly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
28.6.09 21:26

Katy klid. mě až doteď bylo vždy dobře…

Jizvi taky hodně spím, to pak nejsou nevolnosti, přez den usnu někdy i na 3 hod, někdy třikrát po hodině, ale pak mám problém spát v noci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
28.6.09 21:37

Holky, ať se vám ty nevolnosti brzy zklidní :roll:

Já jsem dneska celý den proležela, neboť jsem ráno začala špinit. Tak nevím, počkám co zítra a když to bude pokračovat zajdu k doktorovi. Markit ty jsi to měla také, nebo se pletu ? Co ti na to dr. řekl ?

Jinak jsem taky občas pěkně podrážděná a z komára dělám velblouda. Ovšem to si uvědomím až po že :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
28.6.09 21:42

Leni já krvácela. Na špinění toho bylo bych řekla trochu moc, na pohotovosti mi v sobotu zakázali milování a přikázali klid na lůžku av pondělí k mojemu doktorovi a už jsem 3 týdny na neschopence. Podle posledního sona moje prtě roste, ale ještě nebylo přez břicho vidět srdíčko, tak doufám,ž e se objeví na kontrole v pátek.

Mám ale 2 kamarádky, které krvácely taky docela dost, a jedna je teď v 8 a druhá, co krvácela i docela vysoko, je těď těhotná v 7 měs. A miminka se mají k duhu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
28.6.09 21:55

Markit děkuji, u mě je to fakt jen špinění. U prvního těhu jsem to taky měla,ale až v šestém měsíci a také to bylo v pohodě. Uvidím, budu odpočívat, snad to zmizí, jinak pomažu k dr. Teď mažu do pelíšku, tak dobrou a všem klidnou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
29.6.09 07:42
Leník píše:
Markit děkuji, u mě je to fakt jen špinění. U prvního těhu jsem to taky měla,ale až v šestém měsíci a také to bylo v pohodě. Uvidím, budu odpočívat, snad to zmizí, jinak pomažu k dr. Teď mažu do pelíšku, tak dobrou a všem klidnou noc.

Ja spinila s Karolkou, mela jsem pak cely tehu po sexu a musela lezet a brat utrous. tak drzim palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
29.6.09 08:16

Cau kocky, jak vam je?

Me zatim jakztakz

Vcera mala prinesla z projizdky na kole za ouskem kliste, tak jsme tady meli mensi operaci. :roll: Snad nebylo infikovany, bo ve st jdeme na ockovani, myslite ze by to vadilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
29.6.09 08:27

dobré ráno,
já jdu dneska odpolko na gyndu, tak jsem zvědavá, jak dopadnu.

nevolnosti vám vůbec nezávidím, ale u mě už se k nim taky pomalu schyluje, zatím to teda jde rozdýchat.

tak se držte …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
29.6.09 08:35

Ahojte spolutěhulky,
pročítám to tady zpětně…
stika - to je mi líto, že ti je pořád špatně, nezbývá, než říct velice neoblíbenou frázi, ať to brzy skončí a ať je tobě i všem zbylým blijícím lépe.
Ještě ani jednou „nevrhla“, jenom občas mám žaludek na vodě a když to nečím malým zajím tak je to v pohodě. Samozřejmě se nesmím přejíst.....
hkac - když by jses do obchodu nedostala, tak doma urřitě máš něco náhradního na svatbu, sice to nebude uplně nové, ale myslím si, že se už moc nehraje na to co je nové, ale co je pěkné a sluší ti. Hlavně ať se to bráchovi vydaří! Hlavně ať aspoň tvuj žaludek jeden den vydrží a dá si oddech od bl…
to je hruza už ani nepišu jmenovitě, protože tady se opravdu ve většině případu zvraci..... mě ovíkendu bylo celkem dobře a to jsem zvládla i jízdu na lodi po přehradě :-) H se na to pořád těšil, tak jsem mu to nemohla upřít. Jen mě nějak často pobolívá bříško, ale včera jsem měla takové křeče, krátké a silné, že jsem si myslela, že se asi rozbrečím… říkala jsem si sama sobě, to tě přece nemůže tak bolet, abys bulela, ale měla jsem na krajíčku.
Leník - já sice nešpinila, ale právě znám holky, které ano,při prvním a každá už má 2špuntíky vedle sebe. To bude dobrý jen se více šetři a polehávej.
Katy - doufám, že se cítíš lépe! Že to bude dobrý to ti asi říká každý, ale v tu chvíli mě taky nic moc lepšího nenapadá :-( Hlavně mysli na mimiska a zahoď černé myšlenkaˇ. V penězích mi pomáhá, když si říkám: teď je čas odlivu tak teď musí přijít čas přílivu-někdy dávám na modlení aby už přišel:-) A většinou to funguje, ale čas není zaručen.
budu už končit zase práce volá.
Mějte se spokojeně, pokud možno bez zvraceni a bolení bříška.
 Kač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
29.6.09 09:24

ahoj holky :wink:
omlouvám se, že vás zanedbávám, teď toho bylo trochu moc, ale už snad bude volněji :wink:
vítám tu nové těhulky, krásně se rozrůstáme, to je dobře :wink:
Kac už je líp? křeče nejsou nic příjemnýho, tak snad už tě nebudou trápit, držím palečky :wink:
Ppetro tak ať dopadne kontrola na jedničku a čekáme na zprávičku, držím palečky :wink:
stiko tobě je tak špatně? to mě mrzí, snad to brzo přejde :wink: co se týká toho klíštěte a následného očkování, to teda nevím, já nechala kluky poprvé očkovat v zimě, když ještě nelezli, ale právě po špatné zkušenosti, na Kubíka vlezlo infikovaný klíště a ani očkování by mu nepomohlo, ale naštěstí od té doby měl klíšťata, ale už bez následků :wink: ale neboj, malá bude v pohodě :wink:
Leníku já taky špinila, i u předchozího těhu, ale můj gyndr. mi řekl, že pokud vyloženě nekrvácím a nemám bolesti a křeče, tak nemusím mít strach, ale doktorům se to řekne, viď? já teda šla vždycky na kontrolu, pro klid duše a gyndr. mě řekl, že raději třikrát zbytečně než vůbec :wink: pokud máš gyndr. v pohodě, tak tě prohlídne a budeš klidnější, držím palečky :wink:
Markit tak už tě taky přepadly nevolnosti nebo to byla viróza? a co přítel, jak mu je po operaci?
Poppy nic si z toho nedělej, já teď po klukách vyjíždím co chvilka, dřív mě ty hádky nechávaly chladnou, ale teď mě to strašně rozčiluje, no a nebo mě rozbulí každá blbina, no jo, těhu hormony :lol:
hkac neboj, do svatby ty nevolnosti přejdou a šaty seženeš, držím palečky :wink:
Katy mrzí mě, že máš starosti, měla bys být víc v klidu, ale to se těžko udělá, já vím :? a to je teď nějaký přechodný období, že to nejde tak dobře?
kikino tak vám celou dovču pršelo? no to je pech, ale hlavně, že malá byla nadšená :wink:
jizvi tak ten recept na utopence musím vyzkoušet :wink:

jinak se omlouvám, ale dál nezvládám reagovat :lol:
nevolnosti zvracela jsem jen jednou, nevolnosti se pořád objevují a já žeru hlavně ovoce, na maso nemám chuť, takže, hrozny, jahody, broskve, banány, pořád tu musím něco mít :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
29.6.09 11:36

Ahoj děvčata, vidím,ž e tu nevolnosti trápí skoro všechny z nás :D ale snad to bude už brzo dobrý.

Soni , nevolnosti mám už 3 týdny ale leze na m+ nějaký bacil - dutiny. Ucpaný nos, tlak v dutinách a stířá se zimnice s šíleným pocwením. teploty zatím nemám a mám bylinkový sirup na uvolnění dutin, tak snad zabere tak, jako vždy.

ppetro , přeju, aby KO dopadla naprosto OK a doufám, že poreferuješ.

hkac nějak mi uniklo, ty se budeš vdávat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
29.6.09 11:59

Soni Libča byl ve středu odpoledne „pod kudlou“ v pátek ho pustili domů, ve středu jde vytáhnout stehy. Ale musím říct, že i přez bolesti kolem mě maximálně skáče. Dělal oběd , podá, co je potřeba...... nechce, abych se moc zvedala z postele - s těmi mými závratěmi a sesuvy k zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.6.09 12:27

Markit.Hl - khac jde na svatbu brachovi, ktery se žení :-) , myslim si ze vlastni svatbu bych asi zrusila, nechtela bych na ni vzpominat jako na svatbu, kde se vsichni bavili jenom ja ne…a na to jak mi bylo blbě!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex