Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1329
28.6.09 13:06

Ahoj holky,
taky vám tak pracují ty těhotenské hormony? Poslední dobou na sobě pozoruju, že jsem prostě nesnesitelná. Rozhodí mě i flíček na umyvadle a už dělám manželovi přednášku, na ostatní v rodině jsem jak kazatel a sama sobě už si připadám trapná. Minule jsem to tak neměla, tak jsem docela překvapená. Ještě, že se mám na co vymluvit. Co kdyby to byl skutečný rys mé povahy? :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
28.6.09 17:19

Cau kocky,
tak jsme doma. no to byl tejden, od po do ct vkuse lilo a nekolikrat denne bliju, teda vecer mezi zpravam a desatou, ale zacina to byt uz od obeda :twisted: . jsem vyrizena, navic jsem furt podrazdena a zla na Kaju, bo je mi zle. Vubec nejsem schopna se vecer o ni starat :oops: . Manza mi nastesti pomahal moc i s ni vnocispal, bo ja chodila blejt a je to v podkrovi a ona rvala kdyz jsem odesla vnoci dolu na zachod. Kamna byl pro me horor, nemuzu cejtit maso, kour, vonakvy, kavu, auta, no skoro nic a tak jsme jedli jen polivky a sladky ovocny knedliky s ruznym ovocem. Jestli to bude jako s kajou tak budu jeste blejt dva mesice a to se asi pos…Navic mam silenou zacpu, uz jsem nebyla 9 dni a vnoci mam krece v nohou a rukou :roll: jak se clovek ma po tom na to mimi tesit?

Jinak vitam nova tehulky a gratuluju k srdickum ostatnich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
28.6.09 17:40

Stiko
na ty krece val k doktorovi, napíšou ti Magnezium - hořčík. Ten vpodstatě pomůže i s tou zácpou.
NA nevolnosti mi začal zabírat bylinkový čaj na trávení, tak je to docela fajn, jen to nechci zakřiknout…

Poppy hormony mnou cloumají taky, ale naštěstí mě Kity s Liborem tak nějak berou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
28.6.09 17:45

Ahoj holky. Tak mně na nevolnosti přestalo fungovat všechno. Ráno vyhodím snídani (do včerejška to znamenalo klid pro téměř celý zbytek dne) a přes den mám těžký žaludek a jakmile se čehokoliv v jakémkoli množství napiju, tak je to ještě horší. No co, ale snad to tentokrát bude mít větší smysl než vloni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
28.6.09 17:48

Ja jdu na KO v uteryv 7:20, je mi desne zle z tech hormonu a holky, ja jsem vam tak hnusna, samej bedar, se stydim svlict tricko pred manzou :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
28.6.09 17:51

Jestli reknou, ze se to vstrebalo, tak uz ten praek nevezmu do pusy :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
28.6.09 18:33

Tak ted jsem nasla ve starych zaznamech, ze s kajpou me nevolnosti presly az 27 srpna, to prece nemuzu vydrzet :twisted: :roll: :cry: jeste dva mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
28.6.09 18:54

Ahojky

stiko jejda tak az blijes jo? :( ty jo drz se.
Me uz je jaks taks lepe tak zas premyslim jestli je vse ok, ale prsa me boli tak snad jo :roll:
Hele kazde tehu je jine tak mozna to prejde driv :wink:
Hormony se mi bouri taky hlavne jak cumim na zpravy tak brecim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
28.6.09 18:58

Stiko, s Anežkou mi nebylo zle vůbec a já se tenkrát bála, že není všechno v pořádku a skoro mi bylo líto, že si to neužívám se vším všudy :oops: Minule mi bylo zle podobně jako teď, akorát jsem vůbec neblila. Pak to kolem 10.týdne přešlo a já se radovala - ovšem jen ty tři týdny, než se přišlo na to, že někdy v té době miminko přestalo růst :cry: Takže teď si jen přeju, ať je všechno v pořádku a pořád jsem hrdinka, že to vydržím. Ale hnus to je, to jo. Za měsíc se mi brácha žení a já nevím, co si vezmu na sebe. Anežka může být v jeslích už jen tento týden, takže nevím, jak budu shánět šaty. V tomhle stavu teda rozhodně ne.. No však ono to nějak dopadne, kdyžtak půjdu v něčem, co mám doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
28.6.09 19:07

Tak holky, zase bliju a mam do toho i zimnici, ja se na to fakt vykaslu :cry: .
Mala jela s tatou na kolo. dala jsem si vanu a premyslim jestli si vzit ci nevzit ten prasek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
28.6.09 19:12

Jaký prášek? Zimnici mám skoro pořád a po nebo při bli.. se celá třesu. Ale asi je to fakt trochu lepší než posledně, kdy to ze mě nešlo a já se celý den svíjela na gauči, kolem mě chodila dvouletá Anežka a já nebyla schopná s ní jít ven, připravit oběd a nic jiného. Manžel nám vařil dopředu a já horko těžko to jídlo pak ohřívala. Doufám, že letos to nějak zvládnem. K našim se mi moc nechce, nechci jim zatím nic říkat, nestojím o otázky typu tak co, už je to lepší? nebo hlášky jako musíš to vydržet, tak stašné to snad nemůže být (moje mamka měla všechna tři těhu bez nevolnosti, nejdelší porod, první, trval dvě hodiny a je přesvědčená, že tohle se dědí..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
28.6.09 19:21

ja beru Duphaston.
No me je prave na bliti celej den, mam furt sliny v puse a vecer je mi tak desne, ze jen naklonim a udelam jako ze zvracim a jde to samo. Ja to tehotenstvi uz tak nesnasim, jsem desna, ale je to nekonecny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
28.6.09 19:22

nenavidim chlapy a jejich pindoury a uz NIKDY nechci bejt tehotna :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
28.6.09 19:33
stika píše:
nenavidim chlapy a jejich pindoury a uz NIKDY nechci bejt tehotna :twisted: :twisted:

No tak tohle jsem si říkala minule, že třetí dítě ne.. Jenže bohužel bez dalšího těhu nebudu mít ani druhé :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1329
28.6.09 19:43

stiko ,
tak v tomhle ti tak moc rozumím. Minulé těhu mi bylo blbě až do konce 1.trimestru, od rána do večera, prostě pořád, do práce jsem po domluvě se šéfem jezdila o půl hodiny později, protože vlak, který mi jezdil dřív (pohodlnější), víc houpal (bléé). V ruce flaška s ledovou vodou (to pomáhalo na chvilinku), v uliččce u dveří (zhluboka dýchat), připravená kdykoliv opustit vlak či hupnout na wc. O těhotenství jsem nechtěla ani slyšet. Knížky, před tím tak zbožňovaně čtené, jsem schovala hluboko do knihovny. Zanevřela jsem na těhu servery a diskuse. Zázvorová lízátka nevolnost jen zhoršovala. Po porodu je dorazil manžel :D Mračila jsem se na všechny, kdo s úsměvem na rtech říkal - joo, to prostě musíš přetrpět. Jděte se bodnout, vám je dobře :x Držím ti palečky, ať se to jen zlepšuje. Snad tě to trochu povzbudí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí