Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14046
23.6.09 18:26

ja jsem taky doma od embryotrasferu, po ivf nechavaji doma, ale stejne je mi zle, chtela jsem jit do prace, ale nepustili me tam, no sjkoda, mohli chlapci videt jak se hezky zvraci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
23.6.09 18:26
Markit.Hl píše:
jizvi
tak ono je to hodně individuální. Podle ostatních děvčat mám v tomto „výhodu“ že jsme doma na PN, takže spím, když se mi chce - třeba většinu dne a to mi pak blbě většinou není

A jak máš velké dítě? Naše Anežka je teda velký nespavec, takže já se s ní nevyspím o moc víc než když chodím do práce. Jediný rozdíl je v tom, že nemusím vstávat v pět, ale až v sedm (pokud vydrží tak dlouho spát). Večer teda usínám spíš dřív než ona, ale manžel minimálně dvakrát v týdnu chodí pozdě, tak to musím vždycky vydržet, dokud Anežka neusne nebo nepřijde manžel (což je nejdřív v deset).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
23.6.09 18:28

Kač Kity už je hodně vělká, má za pár dní 12 :D
opravdu není problém, aby mě nechala spát, jak přijde ze školy :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
23.6.09 18:28

Kač Kity už je hodně vělká, má za pár dní 12 :D
opravdu není problém, aby mě nechala spát, jak přijde ze školy :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
23.6.09 18:29

Katy jak jsi přišlo na to,že bych mohla mít tetanii?? Kde ses s ní setkala?? Moc se o ní neví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
23.6.09 18:30

Achá, ale stačilo by mi to říct i jednou :wink: :lol: :lol: :lol:

Ty jo, to se určitě těší na miminko a ty, že bude pomáhat, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
23.6.09 18:34

Kač nějak mi škytl PC. TO víš, že se těší :D hlavně se nechala slyšet, že jak bude chodit skočárem, taks e budou dobře balit kluci :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
23.6.09 18:49

me misto segry vozili jeji kluci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
23.6.09 18:52
Markit.Hl píše:
Kač nějak mi škytl PC. TO víš, že se těší :D hlavně se nechala slyšet, že jak bude chodit skočárem, taks e budou dobře balit kluci :D :D

No nevím, v jejim věku bych spíš čekala, že je to bude odrazovat :wink: Ale na druhou stranu, zajímavá bude, to jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
23.6.09 19:00

Já tohle až tak řešit nebudu :D to si bude must sklukama srovnat ona. Naíc je fakt, že si sourozence přála už několik let.

Je fakt, že když byla Kity miminko, brácha s tátou se dohadovali,kdo ji bude vozit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
23.6.09 19:06

Já tohle až tak řešit nebudu :D to si bude must sklukama srovnat ona. Naíc je fakt, že si sourozence přála už několik let.

Je fakt, že když byla Kity miminko, brácha s tátou se dohadovali,kdo ji bude vozit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
23.6.09 19:30

Markit no tetanii ma teta i sestrenka :roll: tak jak jsi rikala co se ti deje a ze jis magnezko tak me to hned napadlo.

jizvi me pomaha studena kola :wink:

Zebro no anglicky hmmm no ucit bych nemohla, i kdyz jsem tady 5 let anglictina asi nic moc, no domluvim se :lol:
Jestli by jsme se vraceli tak by jsme asi postavili baracek u Olomouce takze Praha nepripada v uvahu. No ja bych stejne byla asi tef na MD ale hrosi je to s manzou pac je vyuceny zeleznicar coz nevim kde to uplatni :evil: umi spoustu veci ale nema zadne papiry. Treba umi opravovat auta i varit. No uvidime, nesmim to vzdavat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
23.6.09 20:54

Ahoooj, tak u doktora bylo veselo. Mám potvrzené těhotenství :) :) :) Mám ooobrovskou radost, ale raduji se potichonku, aby bylo vše tak jak má být.
Kac - doktor mi týdny počítá od poslední menstruace, kterou jsem měla 7.5. čili těhotenství trvá 6 týdnů a 5 dní. 8O Prý je to jistější než počty podle ovulace, která nemusí být vždy 14. - 16. den. Podle ovulace je to mínus dva týdny čili 4 týdny a 5 dnů - což mi přijde srozumitelnější. Ale stejně jsem z toho jelen a nevím podle čeho to brát :D
Tak vyhlašuji anketu: Podle čeho se počítá těhu vám ?
Jinak plod má 8 mm a termín porodu je jasný 12.2.2009.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
23.6.09 21:05

Ahoj Leníku
jsem na tom stejně jako ty, poslední měsíčky 8.5., úpodle nich termín porodu 12.2.. Velikost plodu zatím nevím, to mi poví až 3.7., ale těhotenskou průkazku už mám. První krevní testy dopadly OK? teď jen prťátko udržet na svém místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
23.6.09 21:31

Leníku , já doteď moc nechápu, jak to s tou ovulací je a nevím, kdy ji mám :oops: , takže mě ani nenapadlo to od ní počítat 8O :oops: Četla jsem, že ji někdo má dokonce během menstruace, tak z toho jsem úplně zmatená :roll:
Minule mi to vypočítali podle menstruace na 16.4 a podle UTZ na 9.4, já počítala s tím 9.4 a pak jsem měla pocit, že přenáším :roll: . Malej se narodil přesně toho 16.4 :lol: a psali všude, že se narodil ve 40tt, tak se to asi fakt počítá podle MS
A 12.2.2009 už porodit nestihneš :lol: :lol:

Malej konečně usnul. Teď chodí spát čím dál později :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí