Poradna duly
Jana Čurdová
Markit aha jsem to nejak prehlidla, neboj se urcite vsechno bude v poradku, dr te pohlidaji ![]()
Katy, snasd bude vše OK, znám 2 maminy, které se těhotenstvím tetanie zbavily. Snad to bude i můj případ a vše bude OK. Dobrou noc
Dobre ranko
Tady je krasne tak snad budou nejaci lidi dneska.
Mame tady nejake KO dneska?? Vsem drzim palecky ![]()
Asi by to chtelo udelat nejkaky seznamek, co vy na to?
Ahoj Katy, tady od včerejška prší.
teď jsem se vrátila od zubařky a těším se do postýlky, jak mi je zle. Je to čím dál horší ![]()
Jak jsme si to těhotenství chtěla tentokrát opravdu užít, tak si to užívám se vším všudy :d ![]()
NO seznámek by to udělat chtělo, a le kdo ho udělá?? ![]()
Markit jee zubarer nemam rada, uzila jsem si ho minuly rok jak mi trhali dve osmicky, jsem mela pul roku drzku jak balon, nejdriv zanety pak trhani jedne a pak druhe no mazec, jeste jsem je mela zarostle tak tu jednu mi museli tu diru sit, bleee.
No jak budu mit cas tak to zkusim ten seznamek ![]()
dobré ranko ![]()
začínám mít dobře spavou náladu
ale to mám smůlu, protože mám matesa a taky bordel v baráku, takže práce až až …
Ppeti taky bych spala az bych brecela, ale je mi lip jak vcera to bych usla i ve stoje ![]()
Krásný den,
dnes v 17 hodin jdu k dr. tak už se nemůžu dočkat. Na druhou stranu nevím jak tam dojedu, protože tak blbě jako dnes mi ještě nebylo - čekám kdy půjdu
.Už přes hodinu se přemlouvám k tomu, abych osmahla cibulku se salámem ke špagetám a nevim nevim asi je budeme jíst suchý
![]()
Večer písnu jak u doktora zatím pa
Ahojte dneska,
ani jsem se dopoledne neozvala, protože od včerejška je mi zle.
Nějak, žaludek na vodě, byla jsem si pro oběd a není to lepší spíš naopak a leží mi ve skřínce, nemám na něj chuť. Doufam, že nebudu muset ![]()
Dneska jedina dobrá volby v jídle, byl chlebik s tv.sýrem na snídaňo-svačinu.
Včera jsem chtěla udělat k večeru velký nákup, že pojedu sama, tak jsem to vzdala, ale doma je to opravdu jak u snědeného krámu, seznam dlouhý, nějak vše dochází tak musím. Pujdeme s Honzíkem do Campusu, nakoupime potřebné, koupím mu nanuk-Kubík-jiný nechce a budeme čekat na tátu, který se pro nás a nákup staví s autem.
Co plánujete na brzké dny vy??? Napište jen příjemné a hezké věci, prosím o povzbuzení
Mám nějaký splín. ![]()
nepřihlášená Kač
Leniku drzim palecky na KO ![]()
Kac taky zaludek na vode?? Teda komu neni zle? ![]()
Ale vydrz prtka vydrz
Jo a urco nedepkuj vsechno bude v poraku, dej si nanuka s Kubikem a bude lip ![]()
Dobře Katy,
ale trošku si to pozměním dám si s Honzíkem Kubíka ![]()
T
ed me tady byl potěšit kamarád. On ví že „jsem“. Říkal mi, že v práci se dříve taky bavil hodně s jednou kolegyní, občas u ní pokecal a šel pracovat. A ona otěhotněla - kolegové v kanclu si z něj dělali srandu, jestli na to neměl vliv a podobné srandičky. No a teď jsme se začali bavit hodně my dva a já otěhotněla. Tak říkal, že teda asi neví jak s klukama v kanclu vydrží, že si z něj budou zase dělat legraci a že budu už druhý případ ![]()
Ríkala jsem mu, že mu ještě někoho dohodím kdo by chtěl mimi a nedaří se
Asi vyzařuje nějaké miminkovské vlny či, co ![]()
Kac je tak promin, jsem se spletla ![]()
Jo a kolegu mas dobreho teda
![]()
Teda Kac - a pak že hubička nedělá Pepíčka… a ono to je jinak…stačí si povídat s tím správným
![]()
Petro Bordel v bytě, šťastné dítě!!!! Tak se toho drž a klidně odpočívej, když to potřebuješ
JInak tě teda obdivuju…takového bobka malého a už zase těhu
nějak jsem nikde nenašla - promiň, že se ptám, jsem baba zvědavá
- to druhé je plánované? Budou kousek od sebe, aspoň si budou rozumět, mám kamarádku, je s bráchou o 13 měsíců a jsou nerozluční doteď
ale pro mamču je to asi horší…
Dneska jsme byli s Vojtu u paní dokrotky - vytahovat steh (měl před týdnem úraz - spadl v sedě z lavičky pod stůl (chtěl se opřít a propadl pod něj) přímo na železnou trubku…takže šití v nemocnici - ale je hrdnina, zvládl to tehdy s úsměvem a dneska úplně v pohodě - doktory miluje, což je fajn......
Jinak se mi chce pořád spát, dnesak jsem s ním zase málem usnula…
doufám, že je to počasím a ne těhu, protože jestli to takhle půjde dál, za chvíli nebudu dělat nic jiného ![]()
Katy to nic, jen jsem se pobavila
, těch jmen je tady hrozná spousta! Kdo si to má vše pamatovat, že?
Jak děvčata, pěkně jste se rozepsaly…
taknějak se mi zdá, že je blbě skoro všem a všem se nám chce spinkat.
teď si jdu udělat něco k jídlu a zakrtkuju se zpětz do postýlky. Kity je naštěstí hodná holka a nedělá kravál, když spím…