Poradna duly
Jana Čurdová
jizvi v tehu je vsechno normalni
nesmis mit krece ale pobolivani je normalni pac se roztahuje deloha ![]()
stiko to je mi lito ze to mas komplikovany, ja jsem taky zvedava co se mi z tech 2 embryii vyvrbi
stiko jee tak za prve gratuluji k srdicku
no a ten druhy vacek? Ja si myslim ze je to docela bezne, hodne holek melo treba dvojcata aniz by o tom vedely a pak se to vstreba, hlavne bud v klidu, na chate si pekne lehni a odppocivej a neboj urco bude vse v poradku ![]()
Dekuju holky, no ja nemuzu mit zadny tehu normalni ![]()
hlavne ze je jedno i se srdickem. Z teh hormonu mi bude zase silene zle, ale co zase budu mit prtouska
stiko asi mas utrogestan ze??? tak te ja zobu uz od ovulace ![]()
A urcite to bude v poradku neboj ![]()
Nemam, z nej mi bylo minuly tehu desne zle ted mam zobat 2× denne Duphaston
stiko tak co jsem cetla tak Duphaston je lepsi
ja beru utros 3 x denne ![]()
Katkaty píše:
stiko tak co jsem cetla tak Duphaston je lepsija beru utros 3 x denne
Tak to je fajn, me taky chtela dat utrous a ja rekla ze mi po nem bylo desne, tak mam tohle
stiko no vidis tak neboj, vis co jak si das tabletku tak to zajez a nebude ti tak zle ![]()
Ahoj kočendy,tak dnes po posledním odběru z HCG profilu 16490, takže MUDr. spokojen.
Stiko,držím pěsti,snad bude vše OK,jinak taky zítra odjíždíme na dovolenou,no jestli bude takhle,tak už vidím Klárku,co tam s ní teda budeme dělat,to netuším.L.
Ahoj děvčata. ráda bych se k vám přidala.
Jsem nervozní a hrozně se bojím, že o Prťátko přijdu. O jedno jsem přišla 12tt uměle kvůli toxoplasmozy - teď mám naštěstí testy OK, ale už jsem za těch 6 tt stihla krvácet a bojím bojím… moc chceme mít miminko.
Markit prvne gratuluji k // a preji krasne a klidne tehu, drzim palecky at to vsechno vyjde
hlavne klid. ![]()