Poradna duly
Jana Čurdová
katkaty jsem na tom podobně, pořát bych něco jedla, ale na nic pořádně nemám chut...... nejvíc mě vytočilo, když jsme jeden den udělala super guláš a 2 den mi nevoněl ![]()
Markit tak to je normalni, jeden den jsem bastila spagety a na druhy den jsem je nemohla ani citit ![]()
Hodne mi jede hrozno, jahody, melopun atd..
Katkaty já teď ujíždím na bramborách, červené řepě a jahodách ![]()
A pokud je, tak v klídku litr mléka denně
Markit tak litr mlika jo?
cervenou repu nemam rada
Ja jsem porad strasne unavena
porad bych spala ![]()
Katy, tím, že jsem od 15.6. na neschopence, tak v podstatě prospím celý den
i noc
Jak se to vezme. Sice můžu odpočívat a spát, ale taky je trochu větší strach o prťátko.
Navíc se nemocenská odrazí na výši příjmů. Libor teď bude doma, takže opravdu žádná sláva ![]()
Markit Nemocenská se odrazí na příjmech, ale zase jsi ve větší pohodě… a část se potom vrátí na daních
pro mě to bylo příjemné překvapení......
Únava je to hrozné…pořád bych spala…chudák Vojta, dost ho teď šidím..ale doufám, že je to i tím upršeným počasím a zase bude líp
Chutě to samé, pořád bych jedla a vlastně nevím, na co bych měla chuť
žaludek jak na vodě…no, asi budu mít za chvilku břicho jak v polovině těhu ![]()
Berenike no to máš taky pravdu, mě na daních vrací každý rok a není to zrovna málo. A pracovní stresy taky odpadají....... Kity naštěstí toleruje, když spím a mazlit se přijde až potom.
Jen je trochu větší strach o finance
ale to se poddá. Hlavně aby prťátko už bylo OK a objevilo se při další kontrole srdíčko
Ahoj holky. Tak já teda rozhodně nemám chutě, spíš nechutě. Už se mi párkrát stalo, že jsem něco koupila a pak na to ani nedošlo.. Navíc mi dneska začaly nevolnosti se vším všudy,
. Tak jsem zvědavá, jak to budu zvládat zítra v práci. Teď jsem byla týden s Anežkou doma, ale zítra se na 4 dny vracím do práce, tak snad to nějak vydržím. Pak mám prázdniny a po nich se uvidí..
hkac
tak teď jsem taky poprvé doletěla až na záchod, ajks e mi udělalo blbě po tom, co jsme se sesunula k zemi. Přítel mě chytal vletu
dneska poprvé,a le včera jsem byla u země 5×
Kac tak to me mrzi a drz se ![]()
Markit prave depkuji kvuli penezum
a ty takhle omdlivas??
jejda davej na sebe pozor ![]()
Kat nedá se říct, že je to přímo mdloba - neuroložka to nazvala prekolabsovým stavem a takhle se kácím k zemi odpodzimu 08. neztrácím vědomí, ale třeba nějakou chvíli se nemůžu hýbat a reagovat… někdy je to pár sekund,někdy minut, nejdýl to bylo asi 15 min.
Hrozně se bojíme, že jednou špatně spadnu a přijdu o prťátko. Zatím končím na boku. To je tou mou nemocí a tím,ž e jsem těhu, nemůžu se pořádně léčit - ale s tímto se moc dělat nedá ![]()
teď užívám větší dávky magnezka a půl tablety antidepresiv.
Katy mám Latnetntí tetanii , už jsem to tu hned zezačátku psala..... mám ji diagnostikovanou skoro 3 roky.
Proto mám takový strach, abych nepřila o prťátko...... Navíc ho umocňuje panická úzkostná porucha, která je v rodině dědičná ![]()
A jak jsi vlasntě přišla na tetanii? Už ses s ní někdy někde setkala?? Moc lidí o ní neví. A celkově se pořádně neví, co s ní ![]()