Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
22.6.09 12:13

zdravím po obědě :)

gratuluju všem k úspěšným kontrolám, taky už se těším až na nějakou půjdu :wink:

nošení myslím že to až tak nevadí, příroda určitě počítá s tím že maminy budou prvorozené tahat :wink:

raní nevolnosti jsem v minulém těhu měla zá:,–(ně až večer. jezdila jsem denně hodinu do a z práce autem a párkrát jsem cestou domů stavěla a blinkala na dálnici v odstavném pruhu :oops: jo a vyydržely mi taky dlouho, asi do 5. měsíce :evil: jo a s nástupem na mateřskou jsem to měla veselý, nastupovala jsem 1.1. a mates se 7.1 narodil, takže jsem byla v procesu v podstatě až do porodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
22.6.09 14:04

holky nevite jakby melo byt embryo velky ,jsem 5 a 3
jinak to druhe pry urcite zanikne je temer neviditelne,
ale tozdrave ma pry 1,2mm a to mi pripada malo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
22.6.09 14:16

Jizvíková Určitě to není málo… a takové věci vůbec neřeš…kdyby to byl problém, Mudr. by to řekl.....takhle podrobně to nezkoumej…rpostě roste a vyvíjí se, uvidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
22.6.09 14:17

Zdravím těhulky,
páni krásně se rozrůstáme :) Všechny nové moc vítám.
Kontroly probíhají skvěle - všem moc gratuluji. Já se chystám zítra - už aby to bylo.
Kac i to jsou skvělý zprávy, čtyři týdny je opravdu ještě málo na potvrzení. Možná na tom budu zítra stejně. Počkej na 17.7. to už bude vše úplně jasné :wink:
Nošení určitě s větší opatrností,(žádné rychlé zvedání atd) ale jinak bych to neřešila . Mrňousky taháme každý den, teda já už nééé, ale vy co máte menší raubíře - myslím,že tělo je na tu zátěž zvyklé.
1. těhu - do 34 týdne jsem měla pohodičku, krom únavy žádné nevolnosti nic. V práci jsem skončila 6 týdnů před porodem. A ještě ten den co jsem skončila v práci, jsem šla na KO do nemocnice a tam si mě nechali s tím,že mám kontrakce po 10 minutách. Vůbec nic jsem necítila jen bezbolestné tvrdnutí břicha. Sestry plašily,že budu rodit a tak si mě tam nechali až do 37 týdne.Břicho tvrdlo stále každých 10 minut, ale porod nikde - tak mě pustili do domácí péče.Nakonec jsem porodila v 38 týdnu + 5 a všechno bylo v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
22.6.09 14:23

no po ivf se bojim vseho, takze druhej mrnous to vzdava,,,
je mi porad strasne zle a bleju .....fakt hruza uz aby to preslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
22.6.09 14:31

Ahojky holky

Tak jsem zde. Rano mi bylo zle ze jsem ani nemela silu, asi i po tom grilovani a byla jsem vcera hotova. Party dopadla dobre.
Ja jsem ted prisla od midwife a mam hodne papiru a neco jak tehu prukazku atd.. tak se jdu mrknout co to je vsechno. Jinak mi vzala krev, na UTZ pujdu asi ve 12 tt a pak mi vezmou i krev, k midwife zpatky jdu az v zari.
Takze za mesic na utz a screening :wink:

Vsem kdo byl na KO gratuluji a vitam novou tehulku :wink:
Jsem marna ani nevim na co reagovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
22.6.09 14:39

Ahojte,
všechny kontroly dopadly dobře! A to je dobře!
právě ty 4týdny mi nějak nejdou do hlavy (když poslední MS jsem měla 12.5. a .9.6. už jsem měla prvni //) Ale to NEŘEŠÍM, akorát jsem myslela, ze bude vidět víc :oops: Doufám, že mě chápete a neklepete si na čelo :-) Byla jsem jen více zvědavá. Ale podstatné také je, že termín mám 26.2., což sem dle termínu patřím :lol:

Nevolnosti - u prvního dítka jsem byla hned od začátku na rizikovém a špatně mi bývalo dopoledne kolem 11h při vaření obědu. Kdy jsem odcházela z kuchyně do obyvaku si lehnout za minutu zpět. Parkrát se mi to stávalo, když jsem dělala jíšku, pri které nelze odejít - vlastně jde :) Ale měla jsem dost odpočinku-doma, tak jsem unavená nebyla.
Při druhém-nepovedeném-jsem byla unavená a přemlouvala jsem syna ať se díva na Kouzelnou školku a potom ani nevím kdy skončila, jak jsem vytuhla, to jsem mohla spát pořád a samozřejmě vystouplo mi hned bříško-ale to bylo to příliš krátké, aby došlo na nevolnosti...... už je to pryč.
K nošení - tomu se taky trošku bráním, ale Honzíkovi to vysvětlím a chápe. Ikdyž těch jeho 18kg je trošku víc :-)
Včera to vám holky musím napsat. Vždycky jsem večer unavená, tak řeknu manželovi, at jde H uložit. A včera si H vyžádal mě. A jak jsem se s ním loučila, tak mi H řekl, jestli ho můžu pošimrat fouskama :lol: :lol:
Tak jsem u řekla, že bohužel žádné nemám, že nejsem tatínek, tak se klepl do hlavy AHAA, ale mě to přišlo strašně legrační :-) Tak tatínek ho na dobrou noc šimrá fouskama!
Když jsem se ho zeptala, co se stalo, že o vikendu byl takový mazlivý, tak mi Honzík řekl, že když se se mnou mazlí, tak budu mít zdravé miminko, tak jsem se ho zeptala, kde to slyšel, nebo kdo mu to řekl. H: to jsem si vymyslel sám.
Zkrátka včera mě Honzík bavil!
Tak a napište veselé příhody zase vy! Musíme se udržovat ve veselé náladě!!
 Kač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
22.6.09 14:48

,2

tak to neni 1,2mm ale 1,2 cm :lol: doktorka se prerekla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
22.6.09 14:59

to s tema fouskama je dokonaly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
22.6.09 15:18

Niko nic? žádný veselejší příhoda?
Tak já dám ještě jednu:
leželi jsme s H na on se zavrtěl a nechtěně mě kopl do bříška. Ta mu říkám pozor! Co když už tam mám miminko? Možná ano, možná ne.
Honzík: Určitě ano. A já: A proč si to myslíš? Honzík: protože tě šíleně miluji :-)
Takže i malé dítě ví, že stačí maminku šíleně milovat a miminko je na světě-v bříšku :-) za pár týdnu to byla realita!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
22.6.09 16:00

jizvi 1,2 cm je právě dost, já jsem po dnešním UZV 1,58cm, což odpovídá 8+0tt, takže vůbec neměj obavy :wink:
jinak tedy vkládám foto čertíka, zatím je to taková fazolka, ale uteče to a bude se cpát na svět :wink:

http://img1.rajce.idnes.cz/…razek_3_.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
22.6.09 16:27

Ahoj,
h.sonio-ty už máš fotečku čertíka-fazolka? Tak to je už super!
Tak to si ještě budu muset nějaký čas počkat, až z flíčka bude fazolek :-)!

Jak jsem manželovi ukazova první UTZ Honzíka, musela jsem mu vysvetlovat kde je hlava, nozky,.. protože se v tom „díle“ nedokázal orientovat:-) Ale to bylo uz větší.
 Kač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
22.6.09 17:09

Kač to je moc pěkný, co zažíváš s tím malým rozumbradou Honzíkem. Moje Kity už je na to velká, tak si sem tam lehne ke mě, přitulí se a hladí bříško :d které ještě pořádně není - teda je, faldíkama, protože jsem baculka

H.Soni , to je pěkná fazolek - diblík, jsem sama zvědavá, co se dozvím za 2 týdny..... to budu taky 8 tt a čeká mě kotrola

katkaty kdo ví, cos včera baštila..... hlavně, že sis ostlavu pěkně užila a že je prťátko OK. Jinak já už těhotenskou průkazku mám od 19.6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
22.6.09 17:28

Tak jsem se dovolala na gyndu a jdu 8.7, už se těším :)

Gratuluju ke kontrolám :wink:

Díky za rady s nošením, snad to bude v pohodě. Benda už má taky nějakých 12 kg, tak se pronese :roll:

Kač , to jsou super historky. Děti mají nádherně bujnou fantazii. Beník zatím moc nemluví, takže příhody asi až později :)

soni , krásná fotka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
22.6.09 17:39

soni super fotecka :potlesk:

Kac mate doma veselo teda :lol:

Markit no grilovane masko a furt neco, ovoce a tak :lol: pac jak mam furt hlad a na nic chut tak zkousim vsechn o mozne z ceho se mi nezveda zaludek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí