Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25926
29.6.09 19:22

Markit to je des teda :roll: kurna to je nahouby ze s tim nejde neco udelat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
29.6.09 20:48

tak nám předtím vypadl proud, takže jsem byla bez netu …

díky za gratulace, nějak tohle těhu vůbec neplaším, že by srdíčko nebylo nebo tak, no popravdě - kdyby náhodou, tak mám matesa no :wink:

markit na břicho sem lehávala dokud jsem na něm nevypadala jak houpací židle :wink:

na další ko jdu až 21.7., nějak sem se ani nedrala na dřív. dokonce mi dr chtěla už dát průkazku, ale řekla sem jí ať s tím ještě počká po další kontrole.

tak a asi jdu spát, je mi mizerně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
29.6.09 21:08

Ppeti vse bude ok :wink:
Pamatujes Loan?? tak dneska porodila holcicku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
29.6.09 21:14

pááániiii Jizvi to je krááásná zprávička. My tady netrpělivě čekáme na jedno srdíčko a ty nám sdělíš, že u tebe jsou hned dvě - to je úžasný :) Můj manžel si je při prvním těhu strašně mooc přál. Teď prý stačí už jen jedno :D :D :D
Markit - teda ty mě děsíš, těmi Tvými pády - opatruj se :! S tím spaním na bříšku - přesně nevím.Až když bylo větší a překáželo mi,ale čas nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
29.6.09 21:26

Taky netrpělivě čekám na srdíčko, ale jedno stačí :D

Jsem, baculka. při 168 cm mám teď 84 kg a hodně toho mám na břiše. Zezadu až tak tlustě nevypadám a mám pas - mezi 2 pneu :D .Ale stává se mi, že když ležím na břiše a nedej bože pod sebe nahrnu peřinu, podolívá mě potom bříško. Je fakt, že už teď pokud nemám těsné kalhoty, tak moje faldy pomalu vypadají jak bříško tak v 5-6 měsící :D

Leníku těmi pády děsím všechny kolem sebe. U Libči co jsem těhotná slyším šílené zoufalství a strach v hlase. KOlikrát se radši se stehama zvedne v bolestech sám, než aby riskoval, že se zas sesunu :( Všichni se bojíme, abych nepřišlao miminko. I to je důvod, proč mi obvodní doktrka chtěla napsat neschopenku - nevěděla, že už ji mám od gynekologa. Kvůli své nemoci budu muset být asi celé těhotenství doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
29.6.09 21:49

Markit bříško neřeš, důležitý je zdravý mimi…
Jinak já bych měla strach šílený-ležela bych jak přikovaná. Hlavně s tebou určo musí být někdo doma, kdo tě pohlídá že ? Nebo seš schopna si pomoci sama? Ty jo to je děsběs. Je víc než jasný,že tě nechají doma. Zase fajn,že si doma a nemusíš ležet v nemocnici… Seš fakt statečná, že si do toho šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
29.6.09 22:00

Leni, bříško neřeším, spíš si z toho dělám srandu, věděla jsem, že bude brzo vypadat těhotně :D naučila jsme se žít s tím, že jsem baculka, navíc Libča baculky rád :D :D

Teď jsem doma s ním, protože je po operaci a pak se uvidí. Ale bude si muset najít práci a pak budu sama, ale na telefonu a hodně podpočívat. strachu se právě snažím zbavit a docela mi pomáhá katkaty, ale stach je pořát. navíc je fakt, ž e těhotenství a velké hormonální změny mě můžou tetanie zbavit. Řekli mi to nezávisle na sobě 4 různí lékaři a v okolí mám i 2 další ženy, které se jí takhle zbavily - jedna úplně a u druhé se to zmírnilo, ale ta na tom byla ještě hůř než já. Šla bych do toho ale v každém případě, moc jsem chtěla další dítko.

Teď si hlavně říkám, aby už v pátek bylo srdíčko a pak dobře dopadly tripple testy. Pomalu se svou postavou začínám potřebovat těhotenskí oblečení, protože mi fakt nedělá dobře, když bych měla být nějak stažená a nechci kupovat, dokud aspoň toto není OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
29.6.09 22:18

Tak to je na druhou stranu fajn,že to vše má i taková pozitiva jako se nemoci zbavit. Máš velkou odvahu a Tvá touha po miminku Ti určitě nejvíc pomůže překonat tyto nepříjemnosti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
29.6.09 22:24

Snažím se. Měli jsme strach, že chci tak strašně moc, že se nezadaří rychle otěhotnět a hned 2 měsíc od vysazení antikoncepce se zadařilo :D pořát mám trochu strach se radovat, aby to nebylo předčasné. Já před 8 lety ve 12 tt musela na potrat kvůli toxoplasmozy, tak jsem trnula, jak dopadnou testy… naštěstí byly OK. Celých 8 let jsem znova toužilapo prckovi, ale nějak nebylo pořádně s kým, do 3 let jsme se rozvedla a expřítel se cítiil na dítě příliš mladý ( byl o 3,5 roku mladší). Můj současný - staronový přítel se mnou chtěl být už před těmi 14 lety, kdy jsme byla mladá žába, ještě nezletilá :D Opustila jsem ho kvůli manželovi, pak jsme spolu měli krátký románek, když se ženil a můj manžel žil s milenkou, a teď jsme spolu rok.

Teď hlavně ukázat srdíčko a mít OK tripple testy a budu se radovat víc… a modlit se, aby bylo miminko v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
29.6.09 22:26

Jinak pátek je tu cupydup. Těším se na Tvojí zprávičku, protože já jdu na KO až 27.7. a tak budu vědět, co se asi tak děje u mně.Když už tedy máme ten stejný termín :) A těhu oblečením se už taky kochám, moc se na to těším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
29.6.09 22:34

Chtěla bych se kochat a těhotná kamarádka mě zásobuje linkama na dětské věci, ale pořát mám tak nějak straach se dívat a řešit to. Asi počkám, až bude po 12 tt a pak si to asi zčnu víc užívat, když bude vše OK:
Ono tetanie není až tak fyzická nemoc, ale hlavně psychická s fyzickými projevy a můj strach a úzkost maximálně ovlivňuje. V podstatě mám dědičně panickou úzkostnou poruchu ( naštěstí mírnou), ze které se vlivem dlouhodobého stresu v manželství ( domýácí násilí snad všeho druhu od psychického, přez by tí po sexuální) a pak i práci vyvinula tetanie :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
29.6.09 22:40

Páni Markit tak já to měla tak,že na mě můj manžel čekal taky 14 let. Už od základky mě miloval a milovat nepřestal. Já ho ale neviděla,neslyšela protože jsem byla zabraná do sportu.Pak nás rozdělila škola - každej šel jinam a každej měl nějakej ten vztah. A najednou jsme se po 14 letech potkali a vzniklo mezi námi tak silné pouto, které nás drží do dnes a je to super - jsme spolu sedmej rok. Snad to bude tak i nadále 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
29.6.09 22:46
Markit.Hl píše:
Chtěla bych se kochat a těhotná kamarádka mě zásobuje linkama na dětské věci, ale pořát mám tak nějak straach se dívat a řešit to. Asi počkám, až bude po 12 tt a pak si to asi zčnu víc užívat, když bude vše OK:
Ono tetanie není až tak fyzická nemoc, ale hlavně psychická s fyzickými projevy a můj strach a úzkost maximálně ovlivňuje. V podstatě mám dědičně panickou úzkostnou poruchu ( naštěstí mírnou), ze které se vlivem dlouhodobého stresu v manželství ( domýácí násilí snad všeho druhu od psychického, přez by tí po sexuální) a pak i práci vyvinula tetanie :(

Markit to je smutný :( Určitě už teď koukáš jen dopředu, na to krásný co máš, ZASLOUŽÍŠ SI TO :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
29.6.09 22:51

Markit taky se jeste vubec nedivam na vecicky, pockam na pozdeji a ty se neboj vse bude v poradku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
30.6.09 08:35

ahoj holky :wink:
Markit ty mě teda děsíš, těmi pády, to abys pořád ležela nebo seděla, abys nemohla spadnout, to je děsný, vůbec ti to nezávidím :roll: ale aspoň, že jsi nepadala na bříško, možná podvědomě padáš spíš na bok, abys ochránila mimčo, to je dobře :wink:
jizvi gratulace ke dvojčátkům, to je bomba :wink:
ppeti neviděla jsem tvůj metřík, tak nevím v kolikátém jsi týdnu, ale příště už srdíčko určitě bude, držím palečky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí