Poradna duly
Jana Čurdová
Markit to je des teda
kurna to je nahouby ze s tim nejde neco udelat ![]()
tak nám předtím vypadl proud, takže jsem byla bez netu …
díky za gratulace, nějak tohle těhu vůbec neplaším, že by srdíčko nebylo nebo tak, no popravdě - kdyby náhodou, tak mám matesa no ![]()
markit na břicho sem lehávala dokud jsem na něm nevypadala jak houpací židle ![]()
na další ko jdu až 21.7., nějak sem se ani nedrala na dřív. dokonce mi dr chtěla už dát průkazku, ale řekla sem jí ať s tím ještě počká po další kontrole.
tak a asi jdu spát, je mi mizerně ![]()
Ppeti vse bude ok ![]()
Pamatujes Loan?? tak dneska porodila holcicku ![]()
pááániiii Jizvi to je krááásná zprávička. My tady netrpělivě čekáme na jedno srdíčko a ty nám sdělíš, že u tebe jsou hned dvě - to je úžasný
Můj manžel si je při prvním těhu strašně mooc přál. Teď prý stačí už jen jedno
![]()
Markit - teda ty mě děsíš, těmi Tvými pády - opatruj se
S tím spaním na bříšku - přesně nevím.Až když bylo větší a překáželo mi,ale čas nevím.
Taky netrpělivě čekám na srdíčko, ale jedno stačí ![]()
Jsem, baculka. při 168 cm mám teď 84 kg a hodně toho mám na břiše. Zezadu až tak tlustě nevypadám a mám pas - mezi 2 pneu
.Ale stává se mi, že když ležím na břiše a nedej bože pod sebe nahrnu peřinu, podolívá mě potom bříško. Je fakt, že už teď pokud nemám těsné kalhoty, tak moje faldy pomalu vypadají jak bříško tak v 5-6 měsící ![]()
Leníku těmi pády děsím všechny kolem sebe. U Libči co jsem těhotná slyším šílené zoufalství a strach v hlase. KOlikrát se radši se stehama zvedne v bolestech sám, než aby riskoval, že se zas sesunu
Všichni se bojíme, abych nepřišlao miminko. I to je důvod, proč mi obvodní doktrka chtěla napsat neschopenku - nevěděla, že už ji mám od gynekologa. Kvůli své nemoci budu muset být asi celé těhotenství doma.
Markit bříško neřeš, důležitý je zdravý mimi…
Jinak já bych měla strach šílený-ležela bych jak přikovaná. Hlavně s tebou určo musí být někdo doma, kdo tě pohlídá že ? Nebo seš schopna si pomoci sama? Ty jo to je děsběs. Je víc než jasný,že tě nechají doma. Zase fajn,že si doma a nemusíš ležet v nemocnici… Seš fakt statečná, že si do toho šla.
Leni, bříško neřeším, spíš si z toho dělám srandu, věděla jsem, že bude brzo vypadat těhotně
naučila jsme se žít s tím, že jsem baculka, navíc Libča baculky rád
![]()
Teď jsem doma s ním, protože je po operaci a pak se uvidí. Ale bude si muset najít práci a pak budu sama, ale na telefonu a hodně podpočívat. strachu se právě snažím zbavit a docela mi pomáhá katkaty, ale stach je pořát. navíc je fakt, ž e těhotenství a velké hormonální změny mě můžou tetanie zbavit. Řekli mi to nezávisle na sobě 4 různí lékaři a v okolí mám i 2 další ženy, které se jí takhle zbavily - jedna úplně a u druhé se to zmírnilo, ale ta na tom byla ještě hůř než já. Šla bych do toho ale v každém případě, moc jsem chtěla další dítko.
Teď si hlavně říkám, aby už v pátek bylo srdíčko a pak dobře dopadly tripple testy. Pomalu se svou postavou začínám potřebovat těhotenskí oblečení, protože mi fakt nedělá dobře, když bych měla být nějak stažená a nechci kupovat, dokud aspoň toto není OK.
Tak to je na druhou stranu fajn,že to vše má i taková pozitiva jako se nemoci zbavit. Máš velkou odvahu a Tvá touha po miminku Ti určitě nejvíc pomůže překonat tyto nepříjemnosti ![]()
Snažím se. Měli jsme strach, že chci tak strašně moc, že se nezadaří rychle otěhotnět a hned 2 měsíc od vysazení antikoncepce se zadařilo
pořát mám trochu strach se radovat, aby to nebylo předčasné. Já před 8 lety ve 12 tt musela na potrat kvůli toxoplasmozy, tak jsem trnula, jak dopadnou testy… naštěstí byly OK. Celých 8 let jsem znova toužilapo prckovi, ale nějak nebylo pořádně s kým, do 3 let jsme se rozvedla a expřítel se cítiil na dítě příliš mladý ( byl o 3,5 roku mladší). Můj současný - staronový přítel se mnou chtěl být už před těmi 14 lety, kdy jsme byla mladá žába, ještě nezletilá
Opustila jsem ho kvůli manželovi, pak jsme spolu měli krátký románek, když se ženil a můj manžel žil s milenkou, a teď jsme spolu rok.
Teď hlavně ukázat srdíčko a mít OK tripple testy a budu se radovat víc… a modlit se, aby bylo miminko v pořádku.
Jinak pátek je tu cupydup. Těším se na Tvojí zprávičku, protože já jdu na KO až 27.7. a tak budu vědět, co se asi tak děje u mně.Když už tedy máme ten stejný termín
A těhu oblečením se už taky kochám, moc se na to těším…
Chtěla bych se kochat a těhotná kamarádka mě zásobuje linkama na dětské věci, ale pořát mám tak nějak straach se dívat a řešit to. Asi počkám, až bude po 12 tt a pak si to asi zčnu víc užívat, když bude vše OK:
Ono tetanie není až tak fyzická nemoc, ale hlavně psychická s fyzickými projevy a můj strach a úzkost maximálně ovlivňuje. V podstatě mám dědičně panickou úzkostnou poruchu ( naštěstí mírnou), ze které se vlivem dlouhodobého stresu v manželství ( domýácí násilí snad všeho druhu od psychického, přez by tí po sexuální) a pak i práci vyvinula tetanie ![]()
Páni Markit tak já to měla tak,že na mě můj manžel čekal taky 14 let. Už od základky mě miloval a milovat nepřestal. Já ho ale neviděla,neslyšela protože jsem byla zabraná do sportu.Pak nás rozdělila škola - každej šel jinam a každej měl nějakej ten vztah. A najednou jsme se po 14 letech potkali a vzniklo mezi námi tak silné pouto, které nás drží do dnes a je to super - jsme spolu sedmej rok. Snad to bude tak i nadále ![]()
Markit.Hl píše:
Chtěla bych se kochat a těhotná kamarádka mě zásobuje linkama na dětské věci, ale pořát mám tak nějak straach se dívat a řešit to. Asi počkám, až bude po 12 tt a pak si to asi zčnu víc užívat, když bude vše OK:
Ono tetanie není až tak fyzická nemoc, ale hlavně psychická s fyzickými projevy a můj strach a úzkost maximálně ovlivňuje. V podstatě mám dědičně panickou úzkostnou poruchu ( naštěstí mírnou), ze které se vlivem dlouhodobého stresu v manželství ( domýácí násilí snad všeho druhu od psychického, přez by tí po sexuální) a pak i práci vyvinula tetanie
Markit to je smutný
Určitě už teď koukáš jen dopředu, na to krásný co máš, ZASLOUŽÍŠ SI TO ![]()
Markit taky se jeste vubec nedivam na vecicky, pockam na pozdeji a ty se neboj vse bude v poradku ![]()
ahoj holky ![]()
Markit ty mě teda děsíš, těmi pády, to abys pořád ležela nebo seděla, abys nemohla spadnout, to je děsný, vůbec ti to nezávidím
ale aspoň, že jsi nepadala na bříško, možná podvědomě padáš spíš na bok, abys ochránila mimčo, to je dobře ![]()
jizvi gratulace ke dvojčátkům, to je bomba ![]()
ppeti neviděla jsem tvůj metřík, tak nevím v kolikátém jsi týdnu, ale příště už srdíčko určitě bude, držím palečky ![]()