Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14598
2.7.09 12:46

Leni, tak to je v pohodě...... :D taky bych to tak brala :D jinak doporučuju vážit se pravidelně ráno, když budeš po velké a před snídaní :D takto mě to učila babička a vpodstatě to neovlivní jídlo a obsah střev. mezi ránem a večerem může být ve váze rozdíl i 1,5-2 kg ;)

Kač nebojíš se odběrů plodovky? Já bych ho asi řešila, kdyby screening nedopadnul nejlíp..... jinak se toho docela bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
2.7.09 13:23

aHOJ,
markit - možnost potratu je 4%, ale tařka každé vyšetření je s nějakým rizikem. Radši podstoupím toto riziko, než nějaké komplikace potom…
Bude to asi tím, že si to nepřipouštím v žádném případě. Nechci se zaobírat černými myšlenkami.....
Zkrátka to nechám na POTOM - až příjde čas na nějaké KO.
Takže uvidíme jak se bude situace vyvíjet, nechci předbíhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
2.7.09 13:26

holky, jdete na klasický tripple testy nebo na integrovaný test? u mýho gyndr. je tripple test zdarma ( myslím, že všude ), ale je nepřesný s častými falešně pozitivními výsledky, což je dost na nervy pro těhulky…a pak dělá integrovaný test I. a II. trimestru, který je lepší, sice budu platit 1200, ale byla jsem na něm i u Vojtíška a raději dám ty peníze a budu to mít přesnější :wink:
kiki gratulace k srdíčku, to je fajn :wink:
Markit já už normálně nosím těhu rifle i bermudy, protože se nebudu mačkat v normálních, aby mi lezly špeky na břiše a ještě by to nebylo příjemný :wink:
plodovka byla jsem u Vojtíška a pokud dopadnou testy dobře, nedostanou mě tam, ale zase při nějakých pochybnostech to raději podstoupím :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
2.7.09 13:33

Krásný den plný sluníčka těhulky,
tak u mě jsou nové zprávičky - protože se mi včera vrátilo špinění,jela jsem dnes pro jistotu k dr. Šla jsem tam ve strachu co se dozvím a nakonec mi doktor řekl, že je vše v pořádku - že jsem v období jakoby menstruace a že se to stává. Navíc mi potvrdil srdeční akci plodu :) Měla jsem takovou radost, že mi vyhrkly slzy do očí samým štěstím. Vím, že je vše v začátku a nic ještě není 100% - ale fakt jsem byla dojatá. Takže Markitko, zítra se máš opravdu na co těšit :wink:

Screening - jsem objednaná na 3.8. S tou cenou je to zajímavý - u nás kompletní vyšetření stojí 1000 Kč včetně dvou 3D obrázků.

Kiki - gratuluji k srdíčku :) Jinak stejný termín porodu 12.2. mám já, Markit a ty :wink:

Kac - tu knížku mám taky a opravdu je moc pěkně propracovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
2.7.09 13:35
h.sona píše:
holky, jdete na klasický tripple testy nebo na integrovaný test? u mýho gyndr. je tripple test zdarma ( myslím, že všude ), ale je nepřesný s častými falešně pozitivními výsledky, což je dost na nervy pro těhulky…a pak dělá integrovaný test I. a II. trimestru, který je lepší, sice budu platit 1200, ale byla jsem na něm i u Vojtíška a raději dám ty peníze a budu to mít přesnější :wink:
kiki gratulace k srdíčku, to je fajn :wink:
Markit já už normálně nosím těhu rifle i bermudy, protože se nebudu mačkat v normálních, aby mi lezly špeky na břiše a ještě by to nebylo příjemný :wink:
plodovka byla jsem u Vojtíška a pokud dopadnou testy dobře, nedostanou mě tam, ale zase při nějakých pochybnostech to raději podstoupím :roll: :wink:

Soni,neni to Tripple test v 16.tydnu,ale vyšetření ve 12. týdnu se zaměřením na DS-bere se krev a dělá se special UZ,výsledky krve do 24 hodin,toť podle letáčku,myslím,že obě máme na mysli to stejné,jen u nás se platí o 200 víc :roll: L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
2.7.09 13:38

Leníku takže taky gratulace k srdíčku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
2.7.09 13:38

Leniku,moc gratuluji,taky jsem zaslzela. a na testy jdu 4.8.,my se opravdu trefujeme Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
2.7.09 13:42

kiki určitě to bude to stejný :wink: v 10tt mi vezmou krev, pak za 3 týdny ultrazvuk, pak zase krev a teprve potom konečný výsledky :wink: už aby to bylo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
2.7.09 13:46
kikina2004 píše:
Leniku,moc gratuluji,taky jsem zaslzela. a na testy jdu 4.8.,my se opravdu trefujeme Lenka

:D se domluvíme všichni tři, najdeme společnou porodnici, která bude od každé stejně daleko a ve stejný den porodíme - co vy na to ? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
2.7.09 13:47
h.sona píše:

Já si určitě budu chtít zaplatít ten screening v 1.trimestr. Tripple test si myslím, že je „povinný“, ale je to dané tím, že pojišťovny ho hradí a ten sceening ne. Sestřička mi to vysvětlovala, ale já už o tom něco vím z minula, kdy jsem byla na ten screening objednaná, krev jsem měla odebranou (ta se bere dřív a po tom UZ už rovnou říkají prý výsledky) a pak jsem 4 dny před plánovaným UZ musela na kyretáž, takže na UZ už nedošlo.

Zítra mám taky kontrolu a strašně moc se bojím, co mi doktor řekne. To už asi nebude jiné celé těhotenství. Doufám, že tentokrát to dotáhneme do šťastného konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2354
2.7.09 13:52

hkac neboj se, to špatný už máš vybraný a zítra dopadne kontrola na jedničku, uvidíš :wink: budeme držet palečky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
2.7.09 13:58

hkac - doktor říkal,že ten Tripple test je snad na 65%. Takže já jdu určitě do toho screeningu i za tu cenu 1000 Kč, kterou chtěj vydřiduši jedni. Jinak ať slyšíš na zítřejší kontrole jen samý dobrý zprávičky - určitě to bude v pohodě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
2.7.09 14:32

Ahojky holky, tak se hlásím k bezproblémkovému těhu jako minule, je mi vás hrozně líto… já vlastně ani nevímm zatím co to těhu je a jeho horší stránky vůbec neznám… naštěstí.
vám všem přeji ať se to co nejdříve zlepší a je vám lépe a můžete si začít svá těhu vychutnávat.
za několik málo hodiin odjíždíme na chalupu, tak zas budu mít co dočítat, už jenom za dnešk je toho hafo.
ráno jsem byla na genetice, také mi napsali screeening, tak se na něj těším, tedy na utz. to bude zase pokoukáníčko, minule jsem si to krásně užila, ,mmiminko bylo úžasně vidět, mají lepší utz než normální a fotku mám také nádhernou, nejkrásnější co jsem kdy viděla, a to jsem měla možnost vidět spoustu fotek z utz. mimko jee na ni fakt nádherně vidět.
tak holky vy co ho máte také doporučený, těšte se, je to fakt krásný zážitek…
už budu končit, jdu balit, abychom mohli odjet. asi v pondělí či v úterý se ozvu…
v úterý jdu na svůj prvnhí utz v tomto těhu, tak mi prosím držžte palečky. moc děkuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
2.7.09 14:41

Cau kocky, gratuluju k uspesnym kontrolam :wink: .

Me je teda dneska blbe, jen lezim a to jsem si vzala ten cipek Torecan :roll:

Tak krasnej zbytek dne vam i prdolkam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
2.7.09 15:01

ted jsem dočetla aše příspěvky
všem gratuuji k dobrým zprávičkám a budu držet palečky těm kdo půjdou zítra případně v úterý. at vám to dopadne skvěle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí