Poradna duly
Jana Čurdová
Tak na ten screening koukám jak blázen… a to mám jedno těhu za sebou o něčem takovém jsem neslyšela…asi se budu muset zeptat.....
Jinak váhu raději neřeším…protože dobře od žaludku je mi jenom asi půl hodiny až hodinu po jídle, takže se snažím pořád něco zobat..... nechci vidět ty konce
i když s Vojtu jsem taky pořád zobala (velké porce se do mě nevlezly… a během těhu bylo nahoře jen 9 kg
ale v tom u druhého nedoufám, i když by to bylo pěkné…
A Markit má pravdu…víc než kila (ať už moc a nebo málo…je to o tom, jak je umíte nosit
i když někdy mám co dělat abych sama sebe přesvědčila, že mi to sluší......
Od těhotných kamarádek jsem věděla o tripple testech s velkém sonu, jinak taky docela zírám…
budu se na to muset zítra zeptat.
berenike, taky se někdy musí přesvědčovat o tom, že mi to sluší a pokud se necítím, není to nic moc… ale někdy si říkám, že jsem jak koule a obvykle mi pak někdo zvedne sebevědomí… ![]()
Berenike píše:
Tak na ten screening koukám jak blázen… a to mám jedno těhu za sebou o něčem takovém jsem neslyšela…asi se budu muset zeptat.....
Když jsem byla s Anežkou těhotná, tak to snad ani nebylo. Já si jen pamatuju, že jsem na jakémsi UZ kolem 12.tt byla, ale tenkrát na to měli u mého gynekologa nějaký grant, takže to bylo zdarma. Jestli to byl ten samý screening nebo ne nevím, neřešila jsem to, protože mi to prostě nabídli. Ale určitě se o tom nemluvilo jako dneska - že to bývá spolehlivější než tripple test, takže to bylo spíš v začátcích a nebo něco jiného.
Ahoj holky,
doufám, že vás to nebude nudit, ale musím vám popsat náš dnešní zážitek. Hic jako na Havaji, jen bez těch pískových pláží, ale říkám si - nedá se nic dělat, musíme s prckem na 8 -měsíční prohlídku. Sbalíme se jako na cestu na severní pól, vyrazíme, a když konečně přijíždíme k doktorce (máme to docela daleko), jen tak z legrace plácnu "a ona bude mít určitě dovolenou, hi, hi, hi
". Úsměv mi ztuhne na rtech, když zjistím, že dovolenou skutečně má
. Manžel vypadá nadšeně
. Myslím, že jsme dnes absolvovali nejdražší uspávání miminka.
Večer se začíná ozývat žaludek. Snažím se ho ukonejšit Těhotenským čajem. Manžel se na mě podezíravě podívá a ptá se "Takže to jsi opravdu těhotná ???? ![]()
Omlouvám se, že nepíšu k jednotlivým příspěvkům, ale čtu vás poctivě.
Apropo
ppeti koukám, že máš taky celkem malinké miminko. My to tak chtěli schválně, kvůli malému věkovému rozdílu. Náročnost si nepřipouštím, takhle by se člověk nikam nedostal, no ne? ![]()
všem co jména? Vymýšlíte nebo už máte dávno vybrané?
Mějte se hezky a opatrujte se.
ahoj Poppy
co se jmen týče, kluk je celkem jasný. Vybírá se z Dana nebo Davida , ale u holčičky máme pořát nějak problém se domluvit ![]()
Markit
Dan se mi moc líbí, je to fajn jméno pro mimčo i pro dospělého chlapa.
Většinou je skoro nemožné vybrat to správné jméno. Aspoň tedy pro nás. Buď se to nelíbí manželovi nebo mně, je to jméno bývalky/bývalého, hloupé kolegyně, protivného příbuzného, dítě blízkých přátel apod. A pak babo raď. Nakonec mi tu zbyde jen Eulálie nebo August a to tomu drobečkovi přece nemůžu udělat
![]()
Únorňátka 2010
h.sona - 33 let, Jihlava, Jakub 11, Lukáš 9, TP 2.2.2010, KO 7.7
Katkaty - Katka 31 let, Anglie, Adam 10 let, TP 3.2.2010, UTZ 17.7
stika - 38 let, Praha, TP ??, KO 13.7
Lenik - Lenka 28 let, Karlovy Vary, TP 12.2.2010, KO 27.7
Markit.Hl - Marketa 31 let, Opava, Kristynka 12 let, TP 12.2.2010, KO 3.7
Berenike - ????, Ostrava, TP ??, KO ???
jizvikova - ???, TP ???, KO????
Poppy - Milovice, 28 let, TP 22.2.2010, KO
Kac - 35let, Brno, Honzík 5let, TP ??, KO 17.7
hkac - Praha, ???????
kikina2004 - ?????????????
weverika - ???????????
Janik - Uherske Hradiste, ??????, KO 9.7
Ppetra - ??????????, KO 21.7
Zatim jen prozatimni seznamek, prosim vsechny o doplneni nejlepe SZ. Navrhy co jeste k tomu pridame atd… prosim
Katkaty neměl teď někdy Adámek narozeniny? včera, dneska apod?? Že je změněný věk v tvém podpisu.
Dobre ranko jak je? Me zatim ok, ale uz se delaj ty blby sliny. Vzdycky se vzbudim, cejtim se netehotne, prijde poledne a jsem na umreni az do noci.
V deset jdeme na svatbu, ja teda jen na obrad, bo obed, ani vecerni grilovacku nedam
Dobré ráno,
Katy - jsi sqělá, no přímo úúúžasnááá! ![]()
Tak ja 35let, Honzík 5, KO 17.7.
TP sice se doktor zmínil o 26.2, ale to bych nechala po upřesnění až toho 17.7.
Jinak včera jsem byla hodně unavená, a mamka:jak to že jsi unavená? Já: no včera jsem nebyla, tak dneska byl náročný den, tak jsem unavená, protřebuji si odpočinout.. Já mám takovou zvědavou a starostlivou mamcu. Jen se divím, že se Honzík ještě nepřeřekl o miminku. ![]()
marki - dneska máš KO, tak musíš napsat co a jak ti řekli, jsem zvědavá i za tebe ![]()
Doufam, že všem je dneska lépe než včera je totiž pátulinek a zítra je víkend! a MĚ začíná dovolená ![]()
Už se těším do Beskyd a na Slovensko (asi Fatra) H chce do Vysokých Tater- nevím co zase kde slyšel, nebo proč zrovna tam ![]()
VVčera jsem zavařovala maso na konec z toho budou jen 4skleničky místo 5-ti. A místo té páte budou fazole o „Heinz“. Prominte ty z vás, kterým se neudělalo při čtení dobře ![]()
Zatím se mějte a napiště jak se cítíte- já vždycky ráno píšu z optimismem a během dne spostupně vyprchává a večer už se ovládám.,většinou H ještě zlobí, protože nechce spát a tatínek není doma, což je důvod k AKCI.
Mějte se Pa Kač
ahoj holky ![]()
Katy seznámek je faaajn, na snažilkách tam ještě máme jméno a věk partnera, ale jinak super
jsi šikulka, písnu ti zbytek mých info do SZ
a koukám, že naši kluci jsou den od sebe bez jednoho dne rok
Kuba měl 26.6. 11 let ![]()
Dobre ranko
Holky dik za doplneni, jeste tam je par tak doplnte prosim, dik ![]()
soni tak jste taky slavili co? ![]()
VEK A JMENO PARTNERA, CHCETE TAKY PRIDAT DO SEZNAMKU????????