Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25926
9.7.09 09:12

Dobre ranko

stiko gratuluji k neblitii :potlesk: tak snad uz to pujde k lepsimu :wink:
Ja jsem zase klasicky skoro vrhla pri cisteni zubu :lol: ale rozdychala jsem to. Jinak se mi zda ze se to trochu lepsi, ale musim mit poorad neco v zaludku, tak si myslim ze pujde ta vaha pomalu uz nahoru :lol: no uvidime :wink:

Jak se mate?? Kdopak ma dnes KO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
9.7.09 09:24

No musim uz zacit neco jist, miminko je 3 mes jen na rohlikach a piskotech v mliku. Maso ale asi nepozru cely tehu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
9.7.09 09:36

ahojik holky ja se bojim, bo je mi lip, jsem teprve v 8tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
9.7.09 09:58
jizvíková píše:
ahojik holky ja se bojim, bo je mi lip, jsem teprve v 8tt

Neboj, uvidis vse bude dobre :) , ja se modlim at je mi lip. treba se ti jen uz ustalilo HCG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
9.7.09 10:07

Jizvi , to přece nic špatného neznamená :! Moje sestra například zvracela za celé těhu jen jednou a nevolno jí bylo jen trošku a má krásnou a zdravou dceru…A podobných příběhů jsem slyšela spousty. Raduj se, že je líp a žádný stres :wink:
Dneska srším optimismem :P
Jo a hkac , já jsem taky učitelka, tak si medim, jak si to naše miminko krásně načasovalo. Teď chodit do školní jídelny na obědy, to by byla sebevražda :lol:
Wendíku , vítej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
9.7.09 10:09

ja jsem taky uca :lol: :lol:
a radsi jsem se objednala na KO a jdu uz v PO, sestra rikala, ze pro klid duse je to lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
9.7.09 10:11

no ze by se ti moji trpaslici umoudrili :lol: :lol:
tomu se mi ani nechce verit :lol: ze bych mela bliticko jen 4 nedele :lol: a stacila zhubnout jen 4,5kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
9.7.09 10:21
Sobinka píše:
Jo a hkac , já jsem taky učitelka, tak si medim, jak si to naše miminko krásně načasovalo. Teď chodit do školní jídelny na obědy, to by byla sebevražda :lol:

No tak já bych naopak tu jídelnu uvítala. Ne že by vařili nějak extra, ale už jen představa, že dneska zase musím vařit, je děsběs. Ale jinak se mi taky líbí to načasování. No snad to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
9.7.09 11:37

Tak holky,ja hlasim spatne zpravy. Vcera mi volali z gyndy,ze mi vysly slabe poz. protilatky proti zardenkam,odber je poslan do Prahy na zjisteni avidity(jesti je to primoinfekce nebo reinfekce nebo negativni) a ja jdu pristi ctvrtek na dalsi odber. Do te doby ale potratim z nervu,v noci jsem vubec nespala. Nejde mi do hlavy,jak je to mozny,v kontaktu jsem nebyla,priznaky ani tuk a jsem normalne ockovana. Nemusi to nic znamenat,ale taky to muze byt fatalni. Tak drzte palce,techto 14 dni bude asi dost krize. Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
9.7.09 11:41

Kiki, doufám, že to je jen poplašná zpráva.. Ani jsem nevěděla, že se zjišťují protilátky proti zarděnkám, zvlášť, když už se několik let očkuje. Nejsem z nejmladších těhulí, ale očkovaná jsem už taky byla. Tak držím pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
9.7.09 11:52

Kiki, to me mrzi, taky drzim palecky. Me cekaj odbery pristi tyden, musi se na ne na lacno, nevite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
9.7.09 15:19

me zase dneska zjistili snizenou fci stitne zlazy tak doufam, ze to miimnkum nevadi, ze se to na nich nijak neprojevi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
9.7.09 15:28

Stiko, jestli budou měřit glukozu, tak určitě jo. Já jdu za dva týdny a na lačno být mám. Co já vím, tak je to snad jediný odběr v těhu, který je na lačno.

Jizvi, to je dobře, že na to přišli, miminku by vadilo, kdyby to nezjistili a nic s tím nedělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
9.7.09 15:58

doufam, ze to prckum nevadilo do ted,, mam snizenou hladinu TSH

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
9.7.09 16:29

Jizvi, to kamosce ted zjistli taky, prej to zbusobuje zvraceni ty jiny hodnoty ve spojeni s tehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí