Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14046
10.7.09 21:11

jojo ja naposledy na utz videla dve srdicka :lol: a to mame jete jednoho v mrazaku..
doufam, ze je uvidim i v pondeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
10.7.09 21:17

Jizvi, to víš, že uvidíš, a pak nás tady všechny přijdeš uklidnit, že je to normální, když takhle brzy vymizejí příznaky a že se naopak máme radovat. No, ale já vím, že to se stejně až do porodu zdravého miminka nedokážu.

Holky, přeju dobrou noc. Anežka už spí, manžel odjel na celý víkend pryč, a tak jdu taky radši zalehnout, protože ráno nebudu moct Anežku poslat za tatínkem, až bude chtít snídani :) A ne že bych se nějak moc bála, ale přeci jen tu samotu v noci raději zaspím.

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
10.7.09 21:19

holky a co radsi? kluka nebo holku?? po ivf je vic kluku, takze s nima pocitame, i kdyz mmanza by radsi princeznu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
10.7.09 21:27

Tak ja mam doma holku,ae i tak je mne to jedno.Nicmene manzel a Klarka jsou jasne prokluka,takze pracovni nazev detatka je Adolf-ja zacala rikat Adelka,tak by se jmenovala holcicka,takze Martin protestne zacal s Adolfem,jakozto muzskou verzi Adelky.A ejhle,ono se to ujalo,uz i tchynka rika miminku Adolfe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
10.7.09 21:34

Ja bych chtela holcicku, ale hlavne at to je zdrave :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
10.7.09 22:09

Kiki - krásné zprávičky z kontroly, to je parádaaaa - mám radost za tebe :)

Markit vítám tě zpět - skvělý,že jste si to krásně užili a šrám neřeš - to snad pochopí - jsou to děti :!

Katy - neprovokuj s těmi dorty a dodej fotky :-) :lol:

Jizvi - endokrinologie dopadla v pohodě a všechno bude v pořádku uvidíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
10.7.09 22:10

hkac napsala: No mě s Anežkou nebylo taky vůbec nic. Minule jo a teď taky, proto si myslím, že by to teď (i minule) mohl být kluk :)

Hkač - vyvedu tě z omylu. Mě se Štěpánkem nebylo taky vůbec nic. A teď ano, proto si myslím,že to bude holčička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
11.7.09 07:07

Cau kocky, tak zase od sesti strasim. Vzbudim se na curacku a pak uz neusnu.

Mark, ja uz dvojcata necekam, jen jedno
jizvi, radej si zajdi, ja tam taky sla a ani nevolam mudre, jen se v call centru objednam
Ja vcera zase neblila, tak treba je to normalni, ze se to zacne kolem 10tt zlepsovat a za par tydnu to vymizi uplne, jupiiiii
Potrebuju byt schopna 24 ujet 3h autem na chalupu, tak se modlim, at to prejde

Dneska mi prijde po 4 dnech manza, jinak byl ted nonstop v praci, je uplne vyrizenej, jeste ze mame to icq, jeste vcera v pul dvanacty vecer jsme si psali
Pujdu ted nakoupit dokud muzu projit kolem regalu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
11.7.09 07:09

jinak ja si myslim, ze to bude kluk a manza ze holcicka. Je fakt, ze mi je stejne jako s kajou, ale zase furt musim sladky, normalne zeru granko lzickou a cokoladu kdyz je mi zle, abych mela sladko v puse :lol:
Musim si uzit, nez mi zase zacne ta pitoma cukrovka :evil: :evil: a budu mit pres Vanoce dietu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
11.7.09 08:47

Dobré ranko pěkně jste se rozepsaly :D :D

JInak co se týká štítné žlázy, nic to miminku neudělá, maximálně ti na:,–(í jodové tablety. Já se léčím se sníženou funkcí od 17 let, takže v 1 těhu mi zvýšili dávky. teď už jsem vnormně a beru jen udržovací dávku.

Libor by rád kloučka - mají v rodině samé holky :D - ale miminku říká Vendulka :D :D jinak mě tím rozčiluje, protože vendulka se mi sice líbí, ale základní verze Vendula už nee :(
J8 ani nevím, co bych radši… hlavně a´t je zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
11.7.09 13:14

Ahojky, tak my už jednoho chlapáka máme, tak bych raděj holčičku - do párečku. Ale po 2 potratech je mi to jedno, jen ať to dotáhneme do šťastného konce - a myslím, že tak to cítíme všechny :lol: Manža si myslí, že to bude holčička a já tak nějak podvědomě tuším, že zase malý zbojník - kluk :D No a taky mě manžel oznámil, že už má ve jménech jasno: Jeroným nebo Matylda :evil: Chce mě vyprovokovat, vtipálek jeden :D Mně se líbí Viktor, Štěpán nebo Filip a na holčičku Markéta, Karolína nebo Lucie. Ale jak se znám, tak to ještě tisíckrát budu měnit :) Tak užívejte víkendu a zatím pápá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
12.7.09 07:50

Cauky, tak manza mel vcera narozky.Jsem mu dala voucher na hadry do sk8 shopu, tak si koupil tricko a pasek a taky dneska koupim dort od hajka. Odpoledne priveze na par hodin z chalupy Prtouskovnu, bo budeme slavit i jeji svatecek. uz se na ni tesim, ale dobre mi jeste neni, vcera jsem blila jeste v deset vecer :roll: .

tehuokenko- zacina se mi desne blbe dychat, mam nejakou nateklou sliznici nebo co, manza rika ze funim jak oslik kdyz tahne vozejk :lol: a uz zase mi rika Obelix
Jo pres vsechny medikamenty na zacpu co mi dala v patek jsem jeste nes… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
12.7.09 09:54

hoj jsem utahana a mam otekly nohy
jinak se docela bojim zitrejsi KO
dneska ma prijit zajemce o nase auto, tak doufam, ze to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
12.7.09 18:42
Leník píše:
hkac napsala: No mě s Anežkou nebylo taky vůbec nic. Minule jo a teď taky, proto si myslím, že by to teď (i minule) mohl být kluk :)Hkač - vyvedu tě z omylu. Mě se Štěpánkem nebylo taky vůbec nic. A teď ano, proto si myslím,že to bude holčička :lol:

Leníku, ale já to nemyslela tak, že při holčičce není špatně a při klukovi jo. Myslela jsem to v tom smyslu, že teď je to jiné, a tak to nebude holka :)

Mně je teda jedno, co to bude, hlavně ať je to zdravé. Obojí má svoje. Dřív jsem nevěřila, když mi někdo, kdo už měl holčičku tvrdil, že chce zase holčičku. Myslela jsem, že všichni chtějí mít páreček. Ale teď už to vidím úplně jinak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
12.7.09 18:52
stika píše:Jo pres vsechny medikamenty na zacpu co mi dala v patek jsem jeste nes… :twisted:

Zkoušela jsi sušené meruňky? Pak se musejí hodně zapít vodou. Ne že by mi to fungovalo pořád, ale tak nějak to zatím zvládám. Před prvním těhu jsem netušila co je zácpa (jen z vyprávění jsem věděla, že to znamená, že se dlouho nejde :oops: ) A po porodu to začalo a bojuju s tím doteď. Říkám si, že po příštím porodu to musím nějak ukaučovat, protože ta „procedura“ potom byla snad horší než samotný porod. No do detailů nepůjdu, nebojte :lol:

Jo a jak tady někdo psal, že musí sladké, aby měl sladkou chuť, tak s tím já teda zase naopak bojuju. Mám ji po všem (sladké skoro nemůžu, a to jsem byla závislák na čokoládě) a to mi dělá nejvíc blivno. A stejně tak to bylo i minule. Takže já myslím, že to bude kluk. Manžel říká, že tentokrát dělal kluka (poprvé od začátku tvrdil, že to bude holka, že přeci ví, co dělá). Tak jsem zvědavá. Já s Anežkou od začátku byla přesvědčená, že to bude kluk. Ke konci jsem už trochu pochybovala, ale když pak po narození řekla doktorka, že je to Anežka (měli jsme to překvapení až do konce), tak mě to hodně překvapilo. Ale teď už můžu říct, že jsem byla ráda, protože jsem chtěla mít jednou aspoň jednu holčičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí