Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14046
13.7.09 17:45

to jsem vam neco rekla :lol:
fotku pridam az bude mit manza cas, ted vyrizuje prodej auta, bylo stk a ted frci na registr, ja jsem utahana, ale dneska je mi nejak lip, asi ze jsem mrnouse videla :lol:
holky kdy se budete registrovat do porodnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1329
13.7.09 20:12

Ahoj holky,
tak koukám, že samé pozitivní zprávy, to je fajn.

Delfi jéé, další těhulka, super!

nevonost Já jsem zjistila, že čím víc stresu přes den, tím větší nevolnost k večeru. Nebo je stres z toho, že je mi blbě???? :roll: :roll: :roll:

odsávačka Co se odsávačky týče, měla jsem koupenou Aventku, byla fajn (když jste přišli na to, jak jí použít, což mi jako totálnímu antitalentu trvalo skoro hodinu :( ), ale já měla šílené problémy s kojením (v prodnici ani ťuk, doma jsme přikrmovali a malé to v bříšku dělalo rotyku, tak jsem to vzdala - mrzí mě to ještě dneska). Tak doufám, že u druhého mimi budu kojit co to půjde. Ale u nás v porodnici odsávačky půjčují, tak uvidíme.

plínky - u nás jen jednorázové, takže jak vidíme akci, jsme jak supi :D

porodnice chvíli jsem zvažovala nějakou pražskou, ale pak jsem si spočítala, že při mé smůle by mě i přes registraci stejně vezli jinam, tak půjdu asi zase tam, kde jsem rodila Evču. Porod byl skvělý a už mi snad tak nebudou vadit sestry na šestinedělí (co sestra, to jiný názor, extrasuperrychlé rady, které by nevstřebal ani genius v rození dětí, natož prvorodička, navíc i sestry, které nechápou, že maminky po porodu můžou i brečet :! :?: :( ).

holka nebo kluk jestli to nebude kluk, tak si manžel půjde hodit mašli :D :D :D , mě je to jedno, stejně jako u prvního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
13.7.09 20:13

jizvi no jo ted uz mas motorkare :lol:

Kac vitej z dovci, jak bylo??
Jeee fotecky, no samo ze je fotek v cukrarne :oops: to je proste tehudemence :lol:
Tak drzim palecky na KO, ktery tt jsi?

Leniku nazdarek jak je??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
13.7.09 21:39

ahoj holky. nějak nemám náladu. Odvezli mi kamarádku (dneska je 30+6 tt) do porodnice a vypadá to, že malého nedonosí :( tak jsem z toho celá špatná.

Jinak nevolnosti téměř ustaly, bříško roste .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
13.7.09 21:40

wendiku ok ja to doplnim :wink:

Markit neboj urcite bude vse v poradku a mimco bude muset byt chvili v inkubatoru, ale bude ok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
13.7.09 21:45

""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s3710.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s3710.gif Únorňátka 2010

h.sona - 33 let, Jihlava, Jakub 11, Lukáš 9, TP 2.2.2010, KO ?.7
Katkaty - Katka 31 let, Anglie, Adam 10 let, TP 3.2.2010, UTZ 17.7
Markit.Hl - Marketa 31 let, Opava, Kristynka 12 let, TP 5.2.2010, KO 20.7
wendik - 24 let, ????, TP 8.2.2010, KO 15.7
stika - 38 let, Praha, TP ??, KO 13.7
kikina2004 - Lenka 32 let, Brno, Klárka 6,5 roku, TP 11.2, KO
janysek025 - jana 25let, Kladno, TP 11.2.2010, KO+UTZ 16.7.
Lenik - Lenka 28 let, Karlovy Vary, Stepanek 2,5 roku, TP 12.2.2010, KO 27.7
Berenike - ????, Ostrava, TP ??, KO ???
jizvikova - Bara, 28 let, Praha, TP 18.2, KO
Poppy - Milovice, 28 let, Eva 8 mesicu, TP 22.2.2010, KO 24.7
Kac - 35let, Brno, Honzík 5let, TP ??, KO 17.7
hkac - Praha, ???????
weverika - 29let, Praha, Tadík 2 a 3/4 roku, TP 25.2. UTZ 7.7
Janik - 35 let, Uherske Hradiste, Matyáš 3,5 roku, TP ??, KO ??.7.
Ppetra - ??????????, KO 21.7

prosim vsechny o doplneni nejlepe SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
13.7.09 21:45

Přeji pěkný večer,nějak to tu nestíhám sledovat…Zkoušela jsem metřík,tak uvidíme jestli se mi to povedlo :) Jinak děkuju za připsání na seznam,asi jsem to popletla že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
13.7.09 21:47

wendiku nene v poho jen ho mam na starosti tak jsem to doplnila :wink:

stiko kde te mame?? jsi mela dneska KO ne? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
13.7.09 21:48

Tak to jo,díky…No koukám že metřík tam nemám,tak nevim kde jsem udělala chybu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
13.7.09 21:49

wendiku metrik musis dat v nastavenio do podpisu a povolit html atd.. a zobrazovat metrik, pak v odpovedi taky zaskrtni zobrazit podpis :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
13.7.09 22:03

Tak že by už?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
13.7.09 22:06

Jupíííííííí :) Jinak jse se tady chvíli děsila jak jsem tu četla o nevolnostech že se některé strachovaly že ustupují nějak rychle…mě totiž není špatně vůbec,tak od 8 týdne.Ve středu jdu na kontrolu tak uvidíme,snad bude vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
13.7.09 22:12
Katkaty píše:
wendiku ok ja to doplnim :wink:Markit neboj urcite bude vse v poradku a mimco bude muset byt chvili v inkubatoru, ale bude ok :wink:

zak říkali, že bu prý bude životaschopné, zatím dělají vše pro to, aby ho udrželi..... ale mělo moc vysoký tlak, vypadá to,ž e se nedostatečně prokysličuje placenta a za odpoledne měla 3× KTG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
13.7.09 22:26

wendiku sikulka :wink:

Markit urcite bude vse ok, drzim palecky a posilam ji hodne sily :wink:
Moje svagrovka taky porodila nejak v 31 tt a mala uz skoro beha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
14.7.09 08:49

Dobré ránko,
ja se daří všem dneska??
Mě ke včerejšku-jela jsem šalinou domu a tam byl takovy smr… chlap kazdou chvili jsme myslela, že tam opravdu hodim obsah žaludku na něj. :evil: !!!! visel tam a ventiloval. A od te doby mi bylo špatně. Doma mi bylo až do breku, ze nejsem schopná vstát a udělat si něco k jídlu, umyt nádobí od neděle :oops: ,dát vyprat pračku...... takové ty BĚŽNÉ záležitosi :cry:
ještě že mám své zlatíčko Honzíka, který mi začal dělat večeři ! Spala jsem od 18-19,30, tak se potom Honzík dohadoval s tatínkem jestli chci šunku se syrem, H-byl pro marmeládu :-) Nejdriv totiz tatínek prohlásil, že nemá moc času a dál nereagoval-tak převzal Honzík iniciativu-to se potom nemohl manža nechat zahambit - spíše H se dožadoval másla, ikdyž ho nedokáže dobře rozamazat. Tak potom jsem jen slyšela:dej mi to a běž se umýt. Potom jsem viděla, že H má máslo i na bradě :-).
Dneska se mi zase nechtelo vstávat, no zkrátka vcerejšek nebyl pro me příliš optimisticky laděn.
Tak jsem vzpominala na dovču-Byli jsme v Tatrách -západních(oravice-zuberec) s výletem na Štrbské pleso a na vodopád Skok(převýšení 450m)- doporučuji, příjemná procházka zvládnou i děti. Potom na Roháčských plesách-tam je to už náročnější-převýšení (600-650m).
No nejslepší termály - což mi vyhovovalo nejvíc - moje polovičky se vydováděli a užili si sebe.
tož to krátké povídání a musím se zapojit do pracovního procesu.
PApa a pište jak jse vám dobře a nevolnosti ustupují!! Kač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital