Poradna duly
Jana Čurdová
to jsem vam neco rekla ![]()
fotku pridam az bude mit manza cas, ted vyrizuje prodej auta, bylo stk a ted frci na registr, ja jsem utahana, ale dneska je mi nejak lip, asi ze jsem mrnouse videla ![]()
holky kdy se budete registrovat do porodnice?
Ahoj holky,
tak koukám, že samé pozitivní zprávy, to je fajn.
Delfi jéé, další těhulka, super!
nevonost Já jsem zjistila, že čím víc stresu přes den, tím větší nevolnost k večeru. Nebo je stres z toho, že je mi blbě????
![]()
odsávačka Co se odsávačky týče, měla jsem koupenou Aventku, byla fajn (když jste přišli na to, jak jí použít, což mi jako totálnímu antitalentu trvalo skoro hodinu
), ale já měla šílené problémy s kojením (v prodnici ani ťuk, doma jsme přikrmovali a malé to v bříšku dělalo rotyku, tak jsem to vzdala - mrzí mě to ještě dneska). Tak doufám, že u druhého mimi budu kojit co to půjde. Ale u nás v porodnici odsávačky půjčují, tak uvidíme.
plínky - u nás jen jednorázové, takže jak vidíme akci, jsme jak supi ![]()
porodnice chvíli jsem zvažovala nějakou pražskou, ale pak jsem si spočítala, že při mé smůle by mě i přes registraci stejně vezli jinam, tak půjdu asi zase tam, kde jsem rodila Evču. Porod byl skvělý a už mi snad tak nebudou vadit sestry na šestinedělí (co sestra, to jiný názor, extrasuperrychlé rady, které by nevstřebal ani genius v rození dětí, natož prvorodička, navíc i sestry, které nechápou, že maminky po porodu můžou i brečet
).
holka nebo kluk jestli to nebude kluk, tak si manžel půjde hodit mašli
, mě je to jedno, stejně jako u prvního.
jizvi no jo ted uz mas motorkare ![]()
Kac vitej z dovci, jak bylo??
Jeee fotecky, no samo ze je fotek v cukrarne
to je proste tehudemence ![]()
Tak drzim palecky na KO, ktery tt jsi?
Leniku nazdarek jak je??
ahoj holky. nějak nemám náladu. Odvezli mi kamarádku (dneska je 30+6 tt) do porodnice a vypadá to, že malého nedonosí
tak jsem z toho celá špatná.
Jinak nevolnosti téměř ustaly, bříško roste .
wendiku ok ja to doplnim ![]()
Markit neboj urcite bude vse v poradku a mimco bude muset byt chvili v inkubatoru, ale bude ok ![]()
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s3710.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s3710.gif Únorňátka 2010
h.sona - 33 let, Jihlava, Jakub 11, Lukáš 9, TP 2.2.2010, KO ?.7
Katkaty - Katka 31 let, Anglie, Adam 10 let, TP 3.2.2010, UTZ 17.7
Markit.Hl - Marketa 31 let, Opava, Kristynka 12 let, TP 5.2.2010, KO 20.7
wendik - 24 let, ????, TP 8.2.2010, KO 15.7
stika - 38 let, Praha, TP ??, KO 13.7
kikina2004 - Lenka 32 let, Brno, Klárka 6,5 roku, TP 11.2, KO
janysek025 - jana 25let, Kladno, TP 11.2.2010, KO+UTZ 16.7.
Lenik - Lenka 28 let, Karlovy Vary, Stepanek 2,5 roku, TP 12.2.2010, KO 27.7
Berenike - ????, Ostrava, TP ??, KO ???
jizvikova - Bara, 28 let, Praha, TP 18.2, KO
Poppy - Milovice, 28 let, Eva 8 mesicu, TP 22.2.2010, KO 24.7
Kac - 35let, Brno, Honzík 5let, TP ??, KO 17.7
hkac - Praha, ???????
weverika - 29let, Praha, Tadík 2 a 3/4 roku, TP 25.2. UTZ 7.7
Janik - 35 let, Uherske Hradiste, Matyáš 3,5 roku, TP ??, KO ??.7.
Ppetra - ??????????, KO 21.7
prosim vsechny o doplneni nejlepe SZ.
Přeji pěkný večer,nějak to tu nestíhám sledovat…Zkoušela jsem metřík,tak uvidíme jestli se mi to povedlo
Jinak děkuju za připsání na seznam,asi jsem to popletla že?
wendiku nene v poho jen ho mam na starosti tak jsem to doplnila ![]()
stiko kde te mame?? jsi mela dneska KO ne? ![]()
Tak to jo,díky…No koukám že metřík tam nemám,tak nevim kde jsem udělala chybu
wendiku metrik musis dat v nastavenio do podpisu a povolit html atd.. a zobrazovat metrik, pak v odpovedi taky zaskrtni zobrazit podpis ![]()
Jupíííííííí
Jinak jse se tady chvíli děsila jak jsem tu četla o nevolnostech že se některé strachovaly že ustupují nějak rychle…mě totiž není špatně vůbec,tak od 8 týdne.Ve středu jdu na kontrolu tak uvidíme,snad bude vše v pořádku
Katkaty píše:
wendiku ok ja to doplnimMarkit neboj urcite bude vse v poradku a mimco bude muset byt chvili v inkubatoru, ale bude ok
zak říkali, že bu prý bude životaschopné, zatím dělají vše pro to, aby ho udrželi..... ale mělo moc vysoký tlak, vypadá to,ž e se nedostatečně prokysličuje placenta a za odpoledne měla 3× KTG.
wendiku sikulka ![]()
Markit urcite bude vse ok, drzim palecky a posilam ji hodne sily ![]()
Moje svagrovka taky porodila nejak v 31 tt a mala uz skoro beha ![]()
Dobré ránko,
ja se daří všem dneska??
Mě ke včerejšku-jela jsem šalinou domu a tam byl takovy smr… chlap kazdou chvili jsme myslela, že tam opravdu hodim obsah žaludku na něj.
!!!! visel tam a ventiloval. A od te doby mi bylo špatně. Doma mi bylo až do breku, ze nejsem schopná vstát a udělat si něco k jídlu, umyt nádobí od neděle
,dát vyprat pračku...... takové ty BĚŽNÉ záležitosi ![]()
ještě že mám své zlatíčko Honzíka, který mi začal dělat večeři ! Spala jsem od 18-19,30, tak se potom Honzík dohadoval s tatínkem jestli chci šunku se syrem, H-byl pro marmeládu
Nejdriv totiz tatínek prohlásil, že nemá moc času a dál nereagoval-tak převzal Honzík iniciativu-to se potom nemohl manža nechat zahambit - spíše H se dožadoval másla, ikdyž ho nedokáže dobře rozamazat. Tak potom jsem jen slyšela:dej mi to a běž se umýt. Potom jsem viděla, že H má máslo i na bradě
.
Dneska se mi zase nechtelo vstávat, no zkrátka vcerejšek nebyl pro me příliš optimisticky laděn.
Tak jsem vzpominala na dovču-Byli jsme v Tatrách -západních(oravice-zuberec) s výletem na Štrbské pleso a na vodopád Skok(převýšení 450m)- doporučuji, příjemná procházka zvládnou i děti. Potom na Roháčských plesách-tam je to už náročnější-převýšení (600-650m).
No nejslepší termály - což mi vyhovovalo nejvíc - moje polovičky se vydováděli a užili si sebe.
tož to krátké povídání a musím se zapojit do pracovního procesu.
PApa a pište jak jse vám dobře a nevolnosti ustupují!! Kač