Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
52
16.7.09 10:34

Kiki , :potlesk: moc gratuluju k výsledkům, věřím, že sis mooc oddychla.
Leníku , tak s pitím jsme na tom stejně, taky víc jak 1,5 l denně nedám - nikdy jsem pořádně nepila :( , prostě nemám žízeň. Ale teď se fakt snažím. Taky piju nejvíc vodu s citrónem, limošky mi nechutnaj, nebo taky šípkový čaj, vřele doporučuju i v těhle vedrech.
Katkaty -taky bych chtěla takový bříško, já si budu mudet ještě asi chvilku počkat.
Stiko , vydrž! Držím palce, ať je už brzy lépe :!
Jinak všem, hezký den!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
16.7.09 11:12

Ahoj holky:-)
Sobinka : ahoj :-) no vidíš, tak jsme se tady sešly :-)
Stika: já piju těhu čaj, vodu, občas džus, někdy roibos. Černý čaj se snažim nepít kvůli kofeinu. Ale moc nepiju, vim to…
Kac: tchýni mám dobrou, ale uvidím, jaké bude hlídání, jestli se jí bude chtít.
Markit : no to je něco, takhle zapírat postýlku.. oni dělají jako by byla pozlacená…tohle nechápu
břicho se pokusim příležitostně vyfotit… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
16.7.09 11:40

Delfi , ahoj, ráda tě tu vidím :) Jak se daří?
Chtěla jsem se taky zeptat na ten těhu čaj, z čeho se skládá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
16.7.09 12:22

Ahoj,
vrátila jsem se z obedu a protože nebyl moc dobry - zeleninove rizoto s kur. masem a syrem. Ten syr nebyl vubec dobry. Tak jsem si chtela v bio obchodu koupit zázvorová lízátka-neměli, tak jsem si čuchla k zázvoru-to by mohlo jít tak jsem si vzala jen 3dkg-na vyzkouseni- dala jsem si nejmensi kousek - to je teda hnus! Neco jako pálivý-ostry a mentol dohromady, ne ostrý mentol, ten se dá-vyvětrá, ale to byl dost humus. Hned šel do koše, ještě že ho mám vedle sebe. Zkusím ten tehu čaj.

Dala jsem si po obede kafe-rano jsem si nedelala a vubec nezabralo, já bych spala. Asi dneska udelam naprosto neco nevychovneho.Zapnu H dvd :oops: a pustim pohadku a pujdu si odpocinout. Ted me ještě napadlo, at H nakresli nasi rodinu, porad kreslí lodě, které končí výbuchem a potopením apod.
mate nějaký plán na dopoledne??
A už se ozval janýsek025 po KO? Jinak dneska kromě ní asi nikdo-dle seznámku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
16.7.09 12:45

Sobi to taky jeste neni moc tehu brisko :lol:

Kac jsem se musela smat jak popisujes ten zazvor :lol: no ono se to neji syrove, prave proto ze to tak pali :lol: presne nevim ale namaci se to do cukru a nebo medu nakrajene na platky a pak to neni tak palive :wink: Ale jeste jsem to nedelala tak kdyz tak se jeste zeptej :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
16.7.09 12:48

Kac, tak to sis užila peklo - syrový zázvor se fakt nedá :lol: , ale zkus čaj ze zázvoru - nastrouháš trochu toho kořenu a zaliješ vroucí vodou. Nechá se to chvilku louhovat (15 min je už moc, pak je to stejně ostrý jako za syrova) a pak zcedit. Já si dávám ještě trochu citrónu a lžičku medu a je to ňamka!!!
Jinak poobědovému zdřímnutí taky fandím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
16.7.09 12:51

Katy - No zázvor byl sušený a po oliznutí je i sladky, ale asi clovek do toho nesmi kousnout :lol:
to radsi budu trpět - nevim po čem bych trpěla více. Já totiž nemám ráda nic štiplaveho, pikantniho a nepoužívám ani ml. pepř. Jenom na manželovy řízky :-) Takže mám dost „citlivý“ jazýček.
K čemu se vlastně používá zázvor v kuchyni??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
16.7.09 12:55

Kac ja nevim pac ho nepouzivam :lol: ale ostre muzu :wink:

sobi no vidis to jsem nevedela ze se takhle dela caj z neho 8O A je to z cerstveho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
16.7.09 12:59

ahojky všem,
před chvilkou jsem se vratili z dovolené a teď musím pospíchat s mimískem na ultrazvuk a kontolu,minule mi doktor sliboval prukazku a foto mimí.tak večer dám vědět jak už je kulihrášek velikej.tak se zatím mějte pěkně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
16.7.09 13:07

Jani , tak přeji pěkné zprávičky od doktora a tu průkazku!
Katkaty , ten čajík se dělá opravdu z čerstvého kořenu zázvoru - dnes se to dá běžně sehnat i v supermarketech. Jinak sušenej zázvor se přidává do různých omáček, k masům a vůbec, jak je libo, ale fakt se to s ním musí opatrně po špetkách, protože je šíleně aromatickej a ostrej. Já s ním teda vařím jen málokdy, protože mi aromatický a ostý jídla nechutnaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
16.7.09 13:15

No já jsem poučena a zázvor „v jakekoliv“ podobě pro me NEBRAT :lol:

Snad to dneska vydžím do 15hodin neusnout a pak domu-teda do skolky pro H, potom pro hada (bonbon-gumovy ve tvaru hada)!
Kdyby tady bylo aspon dychatelněji. Kvuli šefce se bojim na klimu šahnout :roll: no comment!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
16.7.09 13:36

ahojky, nějak nezvládám ty vedra. chtěla jsem jet dneska za tou mojí kamarádkou do OPstravy do nemocnice a musela jsme toodložit ažs e trochu ochladí.

Úplně jsem zapoměla Kiki poblahopřát k super výlesdkům. Hlavně teď máš klid a určo už to bude až do konce těhu v klídku…

nevolnosti stále ustupují, naštěstí..... už se nemůžu dočkat pondělka…a KO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
16.7.09 13:36

tak ja nemam absolutne zadny bricho proste nicccccccccccccc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
16.7.09 13:37

Katkaty pěkné bříško… kam poslat fotku?? je fakt, že mám pupík asi 2-3× tak větší než ty :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
16.7.09 14:12

Jizvy, nesmutni, já taky zatím žádné bříško nemám. Tak si holt trochu ještě počkáme, no. Však to přijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí