Poradna duly
Jana Čurdová
Jizvi- v tom že nemáš ZATIM brisko bez jako pozitivum . Nemusis nic noveho kupovat a vyuzivat svuj dosavadni satnik. J
Já už jsem založila tařka všechny sukně, krome dvou bederek-jednu jsem povolila knofliky v minulé tehotenstvi pře 5lety
, ktere budu mit nyni akorat. Ale je teplejši, tak na zaří-možná se vlezu.. A protože nechciaby v práci veděly že jsem těhu, tak ani polovinu triček nemůzu nosit. ![]()
Kac : to přesně mám taky, nechci aby to v práci atd. zatí věděli, jenže co stím břichem? nosím teda volný věci, ale někdy v tom vypadám ještě víc těhu než v normálních
. Sobi: já se cítím super, jen škytám, ale jinak mi nic není, no vlastně ještě ta únava, ale i to už se snad zlepšuje. V tom čaji je kopřiva, meduňka, máta, řebříček. Holky už vybíráte porodnici?
Tak ja nastesti nemusim resit jestli to v praci reknu a kdy ![]()
Jinak zatim nosim leginy 3/4 a ani nevim jestli vlezu jeste do rifli, ale asi ne
Stejne chodim jen do prace a zpet ![]()
no ja obleceni neresim ani tak, protoze jsem porad doma v teplakach ![]()
TAk já už 3 týden běhám v těhotenských kalhotách, kraťasách… mám jen 1 bederky z minulosti, do kterých vejdu.
Je fakt, že práci neřeším, tím, že jsem na nemocenské a v práci se to, že jsem těhotná ví… ale i kdyby se nevědělo, pracuji na pobočce sama - vedení v Praze, tak by to neměli jak zjistit…
Kikinko - to jsou úžasné zprávy - skvělý, tak teď už jen pohodičku ![]()
Katy - super bříško - už je znát, že se tam něco klube. Mám to taky tak ![]()
Kač - tak gumový hady malej taky může - nejhorší je, že já taky
a tady u nás je blízko obchod a není prochajda,abychom tam aspoň pro jeden nezašli ![]()
Jizvi - já pozorovala rostoucí bříško v prvním těhu až kolem čtvrtého měsíce. Ovšem teď je to vše rychleji. Už před 14 dny jsem musela jít na půdu a moje těhu věci vyhrabat a vyprat - a to vám povím to je úúúleva ![]()
ahojky,
tak dneska na kontrole mi pan doktor řekl že je vše v pořádku,minule mi dělali cytologii a dneska jsem dostala výsledky.Prý je vše uplně v pořádku a to je výborné ne?
Průkazku jsem ještě nedostala prý až začnu chodit do poradny a tam jdu poprvé 4.8.2009.
Podle dnešního ultrazvuku jsem v 9+6,a také podle tabulek co měl doktor v pc.Chválil mě,prý mám krásné těhotenství,vše okolo čisté a byl překvapený že jak pc tak ultrazvuk ukazujou stejnou délku těhu těch 9+6.
Srdíčko krásně bije.
a mimísek?no když jsem ho tam viděla tak se mi chtělo brečet,je to moje první díte,hýbal tam nožičkama jako lachtánek když plave,a doktor na mě koukejte,koukejte jak kope nožičkama vidíte?a já jo jo vidím je to roztomilí,a on no vlastně to vypadá jak malé ploutvičky ale jsou to nožičky.
Dostala jsem foto a tam vypadá jak melej ufonek,tak mu budu asi zatím říkat ufonku,nebo možná lachtanku pač pořád vidím jak tam klepal těma nožičkami.
termín porodu mi stanovil na 12.2.2010
Nazdárek,
Jani to je fajne,samé dobré zprávy…
Já jsem včera taky byla na kontrole…Všechno v pořádku,mimi roste jak má a taky si tam hezky plaval.Už mám i průkazku a na další KO jdu 19.8+další odběry.Brali mi krev a sestra říkala že to vůbec nešlo nabrat ,že prý mám krev hustou jako marmeládu že bych měla zvýšit příjem tekutin.jenže já mám takovej pocit že pokud se mi podaří toho do sebe nalít víc tak že budu trávit celé dny už jen na wc…už takhle chodím téměř nepřetržitě…A jinak břicho už mám taky hodně zakulacené a dva týdny už nosím těhu kalhoty protože do ničeho jiného se nevejdu…
Jani, Wendíku
Parádní výsledky!
Delfino , fajn, že se cítíš takhle dobře - já taky vůbec nezvracím a neomdlívám, jen jsem do minulého týdne neměla vůbec na nic chuť, ale to už se dost zlepšilo
Tak jsem ráda, že nejsem za exota ![]()
Jinak v práci jsem to zatím neříkala a trochu se bojím, že až povím, tak mi neprodlouží smlouvu - jsem teď přes prázdniny na pracáku a mám slíbeno, že od září mě zas naberou, tak uvidíme…
janysku, wendiku gratulace k uspesne KO ![]()
Ja jdu zitra a teprve mi to asi dochazi a mam strach ![]()
Ted jsem dorazila domu a konecne jsem si lehla ![]()
Holky tak kdepak mame nejake pupiky???
![]()
Katkaty, tak šup spát, ať ty obavy zaspíš a rychle to uteče. A držím palce na zítra ![]()
Sobi no jeste nee a jdu az odpo ve 4 naseho casu
tak to bohuzel nemuzu spat tak dlouho ![]()
Jani a Wendy Gratuluju k úspěšným kontrolám a dobrým výsledkům. když jsem viděla svoje prťátko naposledy, b yla jsem 9+0, a ukazovalo na nás záda D: tale bylo visdět, jak se vlní páteř… jsem zvědavá, co uvidím v pondělí… snad bude vše OK.
Katy , já jsme totální analfabet :d nemám nikde na webu fotku, nevím jak na to, jak tam vložit… nenašel by se nějaký návod kam a jak na to???
Markit no jestli si chces zalozit galerku pro sebe tak zkus na rajce, musis si to stahnout do pc a pak tam vkladas fotecky a odtamtud sem, pak jeste ze by jsme napsali Lesine at nam zalozeni galerku pro Unornatka coz by jsme mely, ale urco to nebude hned. Jdu ji napsat ![]()
Katy, stáhla jsem to a hodilo mi to hlášku: The setup files are corrupted. Please optain a new copy of the program.