Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky. Zdravím nově příchozí, gratuluju k úspěšným KO
Byli jsme teď týden u našich, pak švagrové v Čechách na svatbě…doteď nejsem plně vybalená, tašky zavází na chodbě a já sbírám síly
Pořád je mi šoufl a pořád bych spala…
Představte si, co ten můj rozumbrada řekl, když mu manžel řekl, že mám v bříšku miminko a musí být opatrný…„Co to bude víš? Holčička nebo kluk?“ Když jsem se ho ptala, co by chtěl: " Já mám v bříšku kluka a ty maminko holku." ![]()
No a v neděli v aquaparku, když se nás v autě ptal, jestli můžeme do bazénu a postupně všechny vyjmenovával, tak se zeptal…" a miminko může taky do bazénu?"
![]()
Pokusím se vás dočíst…
zitra ma prijit kamoska na navstevu, tak sjem se snazila uklizet, ale moc mi to nejde, porad je mi pri tom soufl
Berenike no mas skveleho rozumbradu
![]()
jizvi jeee krasny metrik ![]()
kat dekuju, chtela jsem tam mit oba ![]()
dneska blinkkam jen zluc, to je humac ![]()
no jdu si lehnout, jsem grogy
Markit neboj, dopadne to dobře.....kamarádka kvůli nerostoucí placentě taky rodila dřív a holčička je úplně v pohodě…sice byla malinká a první měsíce neměla dobrou termoregulaci (narodila se v červnu a do srpna byla pořád ve svetrech, jak byla studená.....) ale jinak naprosto v pořádku, dnesak má tři roky a je úplně O.K.
Doktoři ví, co dělají
ahojky maminy, tak jsme dnes úspěšně absolvovali ko. dr byla spokojená. 31.7. jdu na další se 2ma zkumavkama moči a na krev. nevím na co??ale screening to nebude, protože ten mám absolvovat na Karláku, tak nevím…
byli jsme u babi, protože blízko ní mám gyn dr. já tam dřív bydlela a nechtělo se mi chodit k jiné, ale ted to mám cca 45 min. jen busama a ted ještě cca 15 min. pěšmo. tak jsem ráda, že to mohu absolvovat s Tadíkem s pauzou na obídek a Tadík spinkačkou u babči.
Zdravím všechny, jsem ráda, že se pomaloučku začíná dařit líp a gratuluju k úspěšným kontrolám. Já se té své snad nedočkám
![]()
Speciálně zdravím Jizvíkovy motorkáře - já se nasmála ![]()
Taky vítám Delfinu - spolu se trošku známe ze snažilek. Začala jsem po roce snažení plašit a potřebovala jsem se někomu svěřit a zřejmě to pomohlo ![]()
Takže už vám roste bříško? U mě se těhu zatím projevuje jen tak, že nedokážu zatáhnout svůj špíček. Dneska, když jsem se viděla v obtaženým tričku, tak jsem teda bříško viděla ![]()
Dobre ranko, ja teda rano mam spicek a vecer bruch.
Zacinam bejt pekne rozezrana, bo je fakt ze jakmile jim kazdou hodinu i pres odpor tam neco natlacim, je mi lip.
Gratuluju k uspesnym KO
Dneska se mi zdal erotickej sen, udelala jsem v nem manzovi oralek a pak jsem zacala krvacet a jela do spitalu, no chapete toto? ![]()
jo chtela jsem se zeptat co pijete, ja aquila cerny caj s citronem, asi to bude peknej chemickej hnus, ale lepsi nez nepit si rikam.
Dobré ránko,
Stiko- taky si rikam radsi pit neco nez nic.
Já poslední dobou taky nemam zizen, za to vcera jsem to dohnala asi za 2dny. No vcera jsme byli v tom vedru s H u logopedky, a potom na bazene. No k veceru mi bylo jako vzdy blbe-akorat jsem se v 19hodin dovlekla domu… Doma lezim jak mrtvola… binec, tašky z dovči ještě nemám uklizené.
Dneska přijede tchyně-vraci se zajezdu a přespí u nás - nechci vědět co si pomyslí až uvidí ten binčus - no ona mi s tim nepomuze, tak na to nebudu myslet. Dneska bude stejne vedro, tak utečeme do Krasu do lesa a pujdeme s H a zřejmě i tchýní na houby. Moc se mi do Krasu s ni nechce, ale doma sama taky nechci byt…
musim koncit…
Pa
Dobre ranko
Kac z toho si nic nedelej, my tu mame takovy bordel ze to neni ani mozne. Pristi tyden prijedou nasi tak pres vikend budeme uklizet snad uplne vsechno ![]()
stiko ja piju caj s mlekem, vodu a ice tea. Taky jsem pila vic pred tehu a vetsinou jen vodu, ale ted to nejak nejde ![]()
Jakpak se mate?
ahojik
jediny co trochu muzu pit je nestea zeleny caj, i kdyz ecer jsem mela asi 250ml najednou a to jsem to hned zas vyhodila
Katy- kdby přijela moje mamča, tak bych ji musela brzdit - v uklidu, ale po tchyni ještě musím uklízet a chystat. Hlavně mě rozčilujou jeji položené lžičky na stole mimo hrnek
vím, že je to hloupost-maličkost-možná moje úchylka-zaujatost
možná kdyby to dělal někdo jiný tak by mi to možná nevadilo ale nedokážu si to představit. Někomu jinému bych to taky řekla, jí nic a uklízím na dvakrát, nebo po stolech(konferák a jídelní) v obyvaku nachazím lžičky, kde zrovna pila čaj......
Zkrátka začalo mi vadit, když jsem zjistila, že se mě na něco ptá, ale odpoví si sama, nebo jí vůbec moje odpověď nezajímá, když se zeptá neposlouchá- to mě hodně zamrzelo a možná od té doby jsem proti ní zaujatá.
ale někdy se i snažím a někdy se moc ani snažit nemusím a chovám se „normálně“ ![]()
Ale jinak pro H je super babi, hraje si s H AKTIVNĚ ! Až je to někdy zbytečné, protože si umí hrát sám a někdy mi připadá,že mu ruší jeho hru-pořád mu do toho kecá. Povídá i při večerníčku…
- vidíte už jsem zase zaujata
KONČÍM ![]()
Přes binec jsem se dostala, ke dlouhe story o tchýni.
Jaké je máte VY OSTATNÍ??
jo tchyne ![]()
no ja jsem zvedava jak to budu s detma zvladat, mamu nemam aby m pomohla, tchyne nastesti daleko ![]()
Kac jak tak koukam skoro nikdo neni nadseny z tchyne ![]()
Ja teda bydlim daleko a stchyni se vidim 1-2 x do roka takze nemuzu nadavat
ale ber pozitivum ze si dokaze hrat s H, nektere tchyne jsou otravne a jeste neumi ani pohlidat ![]()
jizvi kdepak mas metrik??