Poradna duly
Jana Čurdová
Katy- to maš pravdu, to si neustale pripominam a H je z ni nadseny . Když byl maly H tak tady nebyla vydělávala v USa, takze nejdhroznější věk si odbyla moje mamca mi ho hlídala nastoupila jsem do prace kdyz mel 2,5roku a do 3,5ho mamca hlidala a potom v poledne vyzvedavala ze školky. No ted jsme se z Karviné, kde jsme bydleli odstěhovali do Brna, tak tady uz to takove lehke s babi nebudeme mit. Obe babi daleko jedna 200 druha 100km daleko…
Jizvi odkud jsi, ze mate bouřku???
Kac to je super ze mas takovou mamcu ![]()
Jee a ty jsi z karvine jo? No ja jsem z Trince ![]()
jizvi tak zalez do postylky a spinkej, to je nejlepsi v takovem pocasi ![]()
no odpo prijde kamoska, takze zadny flakani ![]()
dneska zase deti zlobi, je mi soufl
tady taky leje a je mi soufl, ac jo, kdy to prejde
jizvi a to sis stezovala ze uz ti je dobre ![]()
no ono se to po par dnech strida, vcera jsem taky hazela cely odpoledne
me se to taky strida, vzdycky myslim ze uz je to za mnou a pdr velebnosti ![]()
Tak dnes jsou konecne defin.vysledky mych zardenek a jsou negativni,takze mimino je OK.Co mne s..e,ze pry to laborator uz vcera volala mymu gynekologovi a myslite,ze mi nekdo zavolal??????no treba si rikaji,ze tam zitra jdu,tak si pockam.Jinak v pondeli jsem byla na UZ u nas v detske-domlouval mi to po tech stresech nas dr. a mimi ma od hlavy k prdelce3 cm a mlati nohama,boxuje a otaci hlavu.
Jinak Jizvi,gratulace k motorkarum Lenka
Kiki-Leni: tak to jsou sqěle zpravičky! Zarděnky negativ!
Tak už máš nervy za sebou, už jen klidek a relaxovat! Ty už jsi na nemocenské? Psala jsi že po dovolene nastupuješ,ne?
A prtě ti už cvičí !
Já jsem zvědavá na KO 17.7. co ukáže aspon ťuky, ťuk ![]()
Kac píše:
Kiki-Leni: tak to jsou sqěle zpravičky! Zarděnky negativ!
Tak už máš nervy za sebou, už jen klidek a relaxovat! Ty už jsi na nemocenské? Psala jsi že po dovolene nastupuješ,ne?
A prtě ti už cvičí !Já jsem zvědavá na KO 17.7. co ukáže aspon ťuky, ťuk
Kaci,jj,hned od 2.7. od kontroly jsem na neschopence. Ja uz taky doufam,ze ty stresy mam vybrany a ted uz to SNAD dojedeme OK.Jinak taky preju dobre zpravy,patek je hned,tak dej vedet. Lenka
kikina2004 píše:
Tak dnes jsou konecne defin.vysledky mych zardenek a jsou negativni,takze mimino je OK.Co mne s..e,ze pry to laborator uz vcera volala mymu gynekologovi a myslite,ze mi nekdo zavolal??????no treba si rikaji,ze tam zitra jdu,tak si pockam.Jinak v pondeli jsem byla na UZ u nas v detske-domlouval mi to po tech stresech nas dr. a mimi ma od hlavy k prdelce3 cm a mlati nohama,boxuje a otaci hlavu.Jinak Jizvi,gratulace k motorkarum Lenka
tak to jsou super zpravy
ja se ted poblila, dneska je zase jeden z horsich dnu
TAk tady teď konečně začalo aspoň trochu pršet. Dopoledne jsme polehávala , pak byla u zubaře a pak se koupat,. Byl šílený pařák a slunko pražilo.
Při plavání už mě bříško pěkně tíží, potvůrka, a stahuje pod vodu hlouběji, než jsem byla zvyklá.
Jinak jsme si byla pro postýlku u matky expřítelkyně mého exmanžela… děs. Po stěhování zůstala postýlka na půdě u tchýně,. tak jak čekali malé, tak ji používali, ale když od něho odešla, vzala ji s sebou
Marka teď zkoušela takové výmluvy, jak že manžel odvezl klíče od sklepa do práce… přitom datum i čas bylo domluveno. Tak se za jejího souhlasu a asistence páčil sklep. děs.