Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj jsem mrtva ta cesta od mudr byla strasna, tak vse je ok, mimi se drbalo no nose a druhy cvicilo nohama, dostala jsem cislo kam se mam objednat na teen screening na 13tt, mam konecne tehu prukazku ![]()
tak ted jeste aby me vzali na bulovku zaregistrovat ![]()
jizvi no parada
gratuluji k uspesne KO ![]()
Ja jdu v patek a uz plasim ted ![]()
ahojky maminy, nějak se nám odporoučel internet, nějaká velkká havárka, zpravovali to dost dlouho, tedy bez netu je to doma hrozné, ani vás nestačím dočíst a to mě mrzí. za 2 dny zas odjíždíme na chalupu, takže zase nebudu mít přístup na nett.
zítra jdu na ko. k dr. která bohužel nemán utz. aleč myslím, že bych už mohla dostat průkazku. no už bych ji chtěla.
jinak se mám pořád stejně a je mi neustále skvěle, jen se cítím unavenější a ospalejší…
ja takyy plasila a pak jsem cumela, jak jsou veliky, ze uz to vypada jako lidi
predtim jen takovej flek a ted hlava a ruce a nohy a zloutkovej vacek, dokonce bylo videt jak z vacku sosa jidlo
![]()
jizvi moc gratuluji, je dobřře že miminka jsou v pořádku......no prostě super
jdu chrnet, jsem totalne hotova, cesta metrem strasna, puchnouci lidi no fuj,,,
manza mi volal jeste jsem ani nebyla pryc z ordinace, jestli jsou dobre velky a jestli jsou v poradku, hlavne, ze mi rikal, ze plasim ja
, dneska se mnou nemohl a evidentne litoval, no taky o hodne prisel, se priznam , ze jsem bulela
kdyz oni jak jsou za sebou , tak to vypada, jak kdyz oba jedou na jedny motorce
![]()
Odsavačka - já si ji koupila předem i když mě holky odrazovali, koupila jsem si avent v akci za 1000kč a dobře jsem uděla, už v porodnici 2 den jsem si musela půjčit jejich medela, protože jsem měla velké přebytky mléka, kterými jsem tam napájela 3 - 4 novorozence. takže kdybych si ji nekoupila předem v akci, tak bych si ji pak musela koupit cestou v lékárně za mnohem větší peníze. jen ted si koupím tu medelu, ta mi vyhovovala více a asi si ji ted už vezmu do porodnice, protože, když tam nedávno rodila kamarádka, říkala, že tam ted odsávačky nemají, protože jim je ženské kradli a odnášeli domů. no to je strašné…
plínky - my používáme jenn jednorázovky, neumím si představit, že by mé miminko, bylo v mokré plínce, to musí být strranš nepříjemné a mallá miminka čůrají každou chvilku. takže jen jednorázoviky. nikdy jsem neměla ráda vložky z důvodu, že jsem se cejtila jak na vodě…takže už skoro od začátku menstruace oužívám tampony a cítím se mnohem lépe, takže si umím představit jak by se mé miminko cítilo…
Ahoj holky, tak se k vám hlásim, TP 3. 2. jako jsem koukala už některé jiné tady.
Chodila jsem do jiné diskuze, ale všechny jsou tam tolik napřed
tak se taky jdu poptat jak se vám přečkává čas do utz v 12TT a vůbec celé tyhle začátky. My se snažili dlouho, nakonec se to podařilo přirozeně
.
Vitej Delfino
, napis nam neco o sobe, nebo dopln seznamek pls
Delfi jee vitej a gratuluji k tehu
jo a mas TP stejny jak ja
podle ms
Ja uz jdu tento patek tak jsem uplne vyplasena, nejak bricho neroste tak furt premyslim jestli tam je ![]()
Tak jsem si zdrimla v aute
a pokracuji v praci ![]()
Ahoj všichni,
gratuluji ke skvělým zprávičkám z KO
Teda Jizvi se nemůžu dočkat až budeš mít fotku a ukážeš nám ty dva motorkáře
- to je krásný…
Delfi - vítej mezi námi
a písni nám něco o sobě ![]()
Čoveče, nechci to zakřiknout,ale od soboty nemám žaludek na vodě a celkově je mi určo líp jak před čtrnácti dny - tak snad i u mě by mohly nevolnosti pomalinku ustupovat …
Ahojte!!!
jsme z5 z tydenní dovči a zase práce…
Vidím, že jste se během mé týdenní nepřítomnosti činily a psaly a psaly…
Nějak stačím dočítat tak to nechám na večer, jak bude čas.
Vítám nově příchozí a „stálice“ s prťátkami
Četla jsem, že už nevolnosti ustupují, mě taky, když jsem na jezená. Každou chvíli něco jím, jinak je mi špatně-žaludek na vodě.
Katy - určitě nejsem jediná, kdo čeká na fotku toho nádhrného dortu, už máš fotečku?? Taky jdu v pátek 17. na KO, tak jsem zvědavá, co a jak jestli už ťuká apod.
Asi už taky vyfasuji tehu prukazku, jenom nevim, kdy to mám říct v práci, asi až budu mít „krizové“ měsice za sebou, že? Kdy jste to sdělovaly vy? Třeba i u toho prvního?
U mě škoda mluvit Dr. mě tak postrašil, že bych mohla o mimi přijít, že jsem potom v práci ještě bulela-šla jsem hned na neschopenku a dostávala injekce… ale byly super vztahy, šefka kamoška, která mi byla i za svědka na svatbě.
V novém působišti je to dost jiné…
Odsávačka-měla jsem pujčenou, ale stejně jsem ji moc nepouživala, jenom když mi to začalo stříkat „všude“, asi si ji ani pořizovat nebudu.
Plínky- tak používala jsem ze začátku látkové-pro jistotu široké balení, v rodině tařka každé dítě mělo řemínky. Používala jsem je jako vložku do jednorázovek. A jednorázovky jsem začala používat asi od 4mesíce- to jsem zpohodlněla
Plně jsem kojila jednorázovky, tak to byla pohoda jídlo stále sebou. Byli jsme často v Mor.Krasu,tak vzpomínám,kde jsem sedávala v lese a kojila:-) když se nestačilo dojít k chatě a stejně by tam někdo rušil.....
Musím končit mějte se dobře
Jizvi- opatruj motorkáře
![]()
Pa Kač