Únor 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
13.7.09 10:53

Jizvi, tak co kontrola? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
13.7.09 12:05

ahoj jsem mrtva ta cesta od mudr byla strasna, tak vse je ok, mimi se drbalo no nose a druhy cvicilo nohama, dostala jsem cislo kam se mam objednat na teen screening na 13tt, mam konecne tehu prukazku :lol:
tak ted jeste aby me vzali na bulovku zaregistrovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
13.7.09 12:12

jizvi no parada :potlesk: :potlesk: gratuluji k uspesne KO :wink:

Ja jdu v patek a uz plasim ted :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
13.7.09 12:18

Jizvi no super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
13.7.09 12:33

ahojky maminy, nějak se nám odporoučel internet, nějaká velkká havárka, zpravovali to dost dlouho, tedy bez netu je to doma hrozné, ani vás nestačím dočíst a to mě mrzí. za 2 dny zas odjíždíme na chalupu, takže zase nebudu mít přístup na nett.
zítra jdu na ko. k dr. která bohužel nemán utz. aleč myslím, že bych už mohla dostat průkazku. no už bych ji chtěla.
jinak se mám pořád stejně a je mi neustále skvěle, jen se cítím unavenější a ospalejší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
13.7.09 12:33

ja takyy plasila a pak jsem cumela, jak jsou veliky, ze uz to vypada jako lidi :lol: predtim jen takovej flek a ted hlava a ruce a nohy a zloutkovej vacek, dokonce bylo videt jak z vacku sosa jidlo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
13.7.09 12:35

jizvi moc gratuluji, je dobřře že miminka jsou v pořádku......no prostě super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
13.7.09 12:38

jdu chrnet, jsem totalne hotova, cesta metrem strasna, puchnouci lidi no fuj,,,
manza mi volal jeste jsem ani nebyla pryc z ordinace, jestli jsou dobre velky a jestli jsou v poradku, hlavne, ze mi rikal, ze plasim ja :lol: , dneska se mnou nemohl a evidentne litoval, no taky o hodne prisel, se priznam , ze jsem bulela :lol: kdyz oni jak jsou za sebou , tak to vypada, jak kdyz oba jedou na jedny motorce :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
13.7.09 12:57

Odsavačka - já si ji koupila předem i když mě holky odrazovali, koupila jsem si avent v akci za 1000kč a dobře jsem uděla, už v porodnici 2 den jsem si musela půjčit jejich medela, protože jsem měla velké přebytky mléka, kterými jsem tam napájela 3 - 4 novorozence. takže kdybych si ji nekoupila předem v akci, tak bych si ji pak musela koupit cestou v lékárně za mnohem větší peníze. jen ted si koupím tu medelu, ta mi vyhovovala více a asi si ji ted už vezmu do porodnice, protože, když tam nedávno rodila kamarádka, říkala, že tam ted odsávačky nemají, protože jim je ženské kradli a odnášeli domů. no to je strašné…

plínky - my používáme jenn jednorázovky, neumím si představit, že by mé miminko, bylo v mokré plínce, to musí být strranš nepříjemné a mallá miminka čůrají každou chvilku. takže jen jednorázoviky. nikdy jsem neměla ráda vložky z důvodu, že jsem se cejtila jak na vodě…takže už skoro od začátku menstruace oužívám tampony a cítím se mnohem lépe, takže si umím představit jak by se mé miminko cítilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
13.7.09 13:03

Ahoj holky, tak se k vám hlásim, TP 3. 2. jako jsem koukala už některé jiné tady. :-) Chodila jsem do jiné diskuze, ale všechny jsou tam tolik napřed :-) tak se taky jdu poptat jak se vám přečkává čas do utz v 12TT a vůbec celé tyhle začátky. My se snažili dlouho, nakonec se to podařilo přirozeně :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
13.7.09 13:29

Akorát metřík se mi neukazuje… snad začne teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
13.7.09 15:16

Vitej Delfino :lol: , napis nam neco o sobe, nebo dopln seznamek pls

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
13.7.09 15:58

Delfi jee vitej a gratuluji k tehu :wink: jo a mas TP stejny jak ja :lol: podle ms
Ja uz jdu tento patek tak jsem uplne vyplasena, nejak bricho neroste tak furt premyslim jestli tam je :roll:

Tak jsem si zdrimla v aute :lol: a pokracuji v praci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
13.7.09 16:31

Ahoj všichni,
gratuluji ke skvělým zprávičkám z KO :) Teda Jizvi se nemůžu dočkat až budeš mít fotku a ukážeš nám ty dva motorkáře :D - to je krásný…

Delfi - vítej mezi námi :) a písni nám něco o sobě :wink:

Čoveče, nechci to zakřiknout,ale od soboty nemám žaludek na vodě a celkově je mi určo líp jak před čtrnácti dny - tak snad i u mě by mohly nevolnosti pomalinku ustupovat …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
13.7.09 17:05

Ahojte!!!
jsme z5 z tydenní dovči a zase práce…
Vidím, že jste se během mé týdenní nepřítomnosti činily a psaly a psaly…
Nějak stačím dočítat tak to nechám na večer, jak bude čas.
Vítám nově příchozí a „stálice“ s prťátkami :-) Četla jsem, že už nevolnosti ustupují, mě taky, když jsem na jezená. Každou chvíli něco jím, jinak je mi špatně-žaludek na vodě.
Katy - určitě nejsem jediná, kdo čeká na fotku toho nádhrného dortu, už máš fotečku?? Taky jdu v pátek 17. na KO, tak jsem zvědavá, co a jak jestli už ťuká apod.
Asi už taky vyfasuji tehu prukazku, jenom nevim, kdy to mám říct v práci, asi až budu mít „krizové“ měsice za sebou, že? Kdy jste to sdělovaly vy? Třeba i u toho prvního?
U mě škoda mluvit Dr. mě tak postrašil, že bych mohla o mimi přijít, že jsem potom v práci ještě bulela-šla jsem hned na neschopenku a dostávala injekce… ale byly super vztahy, šefka kamoška, která mi byla i za svědka na svatbě.
V novém působišti je to dost jiné…

Odsávačka-měla jsem pujčenou, ale stejně jsem ji moc nepouživala, jenom když mi to začalo stříkat „všude“, asi si ji ani pořizovat nebudu.

Plínky- tak používala jsem ze začátku látkové-pro jistotu široké balení, v rodině tařka každé dítě mělo řemínky. Používala jsem je jako vložku do jednorázovek. A jednorázovky jsem začala používat asi od 4mesíce- to jsem zpohodlněla :) Plně jsem kojila jednorázovky, tak to byla pohoda jídlo stále sebou. Byli jsme často v Mor.Krasu,tak vzpomínám,kde jsem sedávala v lese a kojila:-) když se nestačilo dojít k chatě a stejně by tam někdo rušil.....
Musím končit mějte se dobře
Jizvi- opatruj motorkáře :lol: :lol:

Pa Kač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest